woof Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 po lewej plak... chyba na kilogramy ktoś kupował. Po prawej domyte Shiny Garage Lime APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo33 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Apc predator 1:7 z atomizerem pianującym, na koniec nałożona odżywka Furniture Clinic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 "czyste auto Panie, nie dużo roboty będzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dodano: 27 Lipiec 2014, 21:17 seweryn czym to tak ładnie doczściłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 U mnie standardowo do wnętrza Nielsen Cyclone 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bike3r Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 po FG500, nie przetarte ipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Audi TT Jeden przejazd Rupes duetto na niebieskim padzie Wymyte kochem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Masz wiecej zdjęć tej TT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Masz wiecej zdjęć tej TT? Niestety nie było czasu na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draxos Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Po lewej nielsen Finesse, całość po APC cyclone. Jak na mój gust wyszło za bardzo z połyskiem wolałbym coś mat no ale testuje ciągle kosmetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dzisiejsze prace... Lakier BMW twardy jak cholera Oczywiście fotka po wymyciu pasty Menzerna FG 400 > i jeden przejazd SF 4000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak na mój gust wyszło za bardzo z połyskiem wolałbym coś mat chwilę po nałożeniu przetrzyj fibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Menzerna FG 400 na jakim padzie ?co wg Ciebie lepsze FG400 czy fg500, a co mocniej tnie ? 3m zielony i + futro/3m zielony + zielony pad i potem jakis profix medium cut2 (awaryjnie z braku zółtego 3m) strasznie twardy ten lakier, szłu nie ma ale wydaje mi się że przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 na jakim padzie ?co wg Ciebie lepsze FG400 czy fg500, a co mocniej tnie ? Nie pracowałem fg 500 ale podzielę się co i jak z FG 400. Lakier twardy jak diabli ( tzn może ja tam się nie znam ) ale w porównaniu do francuzów i choć by VAG'ów np. VW a do tego mam dobre porównanie to ten lakier w BMW to masakra. Najpierw futro ... z 3 przejazdy a potem jadę białym flexi i dobrze wypracowuje pastę. FG 400 jak na razie daje bardzo dobre wykończenie, tzn pod halogenem, ledem z tel, jarzeniówką wygląda że nie ma potrzeby na kolejny etap . Ja i tak jadę FF4000 ale została mi jeszcze połowa auta nie dotykana ff4000 i korci mnie tak zostawić i wyjechać na słońce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Takie opisy Panowie o pastach to nie tutaj - jest konkretny dział, porównanie FG400 do FG500, czym się różnią itd. Tutaj 50/50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 1x FF4000 plus czarny pad finish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 VW touran.Pomarańczowy pad 3m+zielony korek.Wymyte kilkukrotnie benzyną ekstrakcyjną.Głębokie rysy zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Po lewej Colourlock strong, po prawej budżetowy środek do skór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ten tani to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 W załączniku zdjęcie - może zobaczysz .., ja nie mogę za bardzo sie doczytać firmy - podobno znajomy kupił za 20 pare zł. http://i.imgur.com/o5cQ2uk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgs Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ten tani to? Mleczko do czyszczenia skóry "Alpin" -- od 9,45 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dostępny w Kauflandzie. Trzeba przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pacjent Seicento 98r niebieski akryl-fura siostrzeńca Samochód tylko umyty...Lakier mocno zajechany,nigdy nie widział chyba nic innego jak t cut kolor fast-po myciu została niebieska fibra z tego syfu...Na próbę poszedł AG SRP nowa formuła nakładane ręcznie germanem twardą stroną-german też się niebieski zrobił.Następnym razem zabawa ręczna z UC.Na te SRP położyliśmy natty's blue i mnie ścięło z nóg co było a jest-za miesiąc dalsza walka Zdjęcia nie oddają efektu bo samochód stał w półcieniu ale coś tam widać Maska Dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi