Sucre Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Kuba konkretne "50", mam nadzieję że będzie relacja z całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Sucre, Dać się pożreć hejterom? Chyba żartujesz A tak serio- planowałem, ale w sumie kilka fajnych 50/50, a poza tym nic więcej. Zrobiłem kilka miejsc dla sprawdzenia ile mogę wyciągnąć z lakieru, a reszta bez spuszczania się o każdą ryskę, do tego ubogo w zdjęcia. Raczej myślałem nad 'co dzisiaj zrobiłeś przy swoim aucie' Pomyślę nad tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie ma się co przejmować I tak mamy tylko trzy szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Takie dwa zdjątka na zachętę Ogólnie autko in progress. Plany to stworzyć z tego relacje nadającą się na wstawienie w PSB jako pierwsze ujawnienie moich wypocin. Jednak czas mi na to mało pozwala i autko skońone będzie nie szybciej jak za jakieś 10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ariello01, grubo , zaskoczenie, że ta deska niebieska bo nie wyglądała wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ariello01, wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ariello łądny "szczur"...nie rozumiem jak można coś takiego zrobić z samochodu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 hohohohohohoho sodoma i gomora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ariello łądny "szczur"...nie rozumiem jak można coś takiego zrobić z samochodu.. trzeba mieć spore umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie podoba mi się ta niebieska deska, szara ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 PF2500 + SF4000 + IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Patrizio - widzę ze nauka nie poszła w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Z takimi nauczycielami - nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Futro flexi + 3m FC+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 GOLAS30 - pięknie tyko ta MORA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mora tzn? Zdjecie robione bylo kotletem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 GOLAS30, kotlet chyba niema nic do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mora tzn? Zdjecie robione bylo kotletem W takim razie chodzi o zważony tłuszcz pod spodem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Pytalem powaznie. Jesli dla Was mora to struktyra lakieru czyli tzw cytryna to juz nic na to nie poradze. kotlet- telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 esli dla Was mora to struktyra lakieru czyli tzw cytryna to juz nic na to nie poradze Dokładnie tzw. "skórka pomarańczy" Można, można zrobić ale to już trochę więcej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nie podoba mi się ta niebieska deska, szara ładniejsza Hehe to samo ja mówiełem mojej lubej, że ten stalowo-niebieski kolor był o wiele ładniejszy niż ten niebieski Ale w realu nie jest aż tak niebieski jak na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 esli dla Was mora to struktyra lakieru czyli tzw cytryna to juz nic na to nie poradze Dokładnie tzw. "skórka pomarańczy" Można, można zrobić ale to już trochę więcej roboty Owszem masz racje z tym ze do takich zabaw trzeba miec labolatoryjne warunki ktorych nie mam a po za tym foto bylo robione z powiekszeniem i w rzeczywistosci lakier z odleglosci 30 cm patrzac golym okiem wyglada na gladki. Zobaczysz sam jak skoncze projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 esli dla Was mora to struktyra lakieru czyli tzw cytryna to juz nic na to nie poradze Dokładnie tzw. "skórka pomarańczy" Można, można zrobić ale to już trochę więcej roboty Nooooo, dużo więcej czasu i lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 futro + 2 przejscia SurfAce Rapide Ultra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Civic taki porysowany? Ale skatowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi