kicurowaty Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 kicurowaty, czym robiłeś lampy od paska? Ładnie Ci wyszły a ja już raz na takich lampach poległem bo miały tyle odprysków:( papierkowanie 800 do jednolitości, później 2000 do przebicia rysy a następnie wygładzanie miękkim 2000 na DA, po tym 3M zielony i żółty korek z zieloną i żółtą gąbką ;-) EDIT: Do papierokowania używam http://www.3m.com/product/information/W ... eegee.html zamiast twardej kostki - na prawdę robi różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyRS Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Moja pierwsza nieśmiała 50-ka na forum http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa5 ... 1929a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicurowaty Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Moja pierwsza nieśmiała 50-ka na forum http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa5 ... 1929a.html Następnym razem staraj się robić 50/50 w pionie - wtedy są czytelniejsze ;-) BTW. Efekt bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bike3r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Takie tam one-step P.S. Sorki, że w załączniku, ale za cholere z żadnego hostingu nie chce mi pokazywać fot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorkg Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jaką pastą robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Passat: RUPES Keramik Gloss na żółtym padzie RUPES Vectra: RUPES Zephir Coarse na żółtym padzie RUPES W obydwu przypadkach maszyna to RUPES LHR 75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 MCK, oczywiscie foto po wymyciu? Az nie chce mi sie wierzyc, ze tak duzo usuwa one step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na miekkich lakierach ladnie to tnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 krd, prawie nikt tu nie zamieszcza fotek po wymywaniu, więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pasty RUPES nie wypełniają tak jak np. Menzerna. Passat - pasta wytarta suchą mikrofibrą, nie przecierane IPA, kilka głębszych rysek zostało (z racji twardości niemieckich lakierów), ale o hologramach nie ma mowy, bo to DA na finishowym zestawie... Vectra - tnąca pasta na finishowym padzie, na DA - miękki lakier, dosyć agresywna kombinacja nie zostawiająca hologramów , zdj. po przetarciu IPA. Pierwszy raz zastosowałem taką kombinację i jestem mega zadowolony, bo już chyba lepiej przy one stepie nie może być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 MCK, skoro tego passata robiles finiszowa gabka z finiszowa pasta i to jeszcze na DA to nie ma mowy by to bylo usuniete. Wymyj porzadnie zmywaczem silikonowym i zobaczysz o czym mowie. Ale przez kilka myc bedzie "petarda". Nie zebym sie czepial, bo pewnie popyt na tego typu robote tez jest, ale ni cholery nie pasuje do tematu 50/50 na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czyściłem IPA, myłem po korekcie i jeszcze na sam koniec odtłuszczałem CarPro Eraserem. Efekt cały czas ten sam I nie jest to żadna fuszera dla handlarzy Czemu uważasz, że nie pasuje do tego tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkaa666 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zdjęcia przed/po myciu dość zaszczurzonych felg w BMW E60 - a w akcji ValetPRO Bilberry Wheel Cleaner oraz szczotka Monster Shine'a zakupione od MrCleaner Detailing Expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTBombel Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 efekt bardzo ładny a na oponę coś nakładałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek1974 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 JTBombel, jest mokra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 czajkaa666, Jakie stężenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie żebym się czepiam ale ja tu widzę brudną felgę, zapuszczonego koła bilberrym w życiu nie doczyścicie. Na mocne dziady używam tenzi aluxa, mało co mu się oprze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTBombel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie żebym się czepiam ale ja tu widzę brudną felgę, zapuszczonego koła bilberrym w życiu nie doczyścicie. Na mocne dziady używam tenzi aluxa, mało co mu się oprze. Jak dla mnie bilberry poradził sobie super może mało w życiu widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja ost wyprobowalem alot bylem poprostu w szoku idealnie odszczurzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAXTONPL Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Może nie 50/50 od taśmy ale jakieś jest , pacjent Honda HRV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sucre, ma rację Alux robi robotę, daje radę nawet na kołpakach, w które wgryzł się cały syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sucre, ma rację Alux robi robotę, daje radę nawet na kołpakach, w które wgryzł się cały syf. potwierdzam, Alux robi świetną robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Alu-Teufel Spezial Gel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi