toka Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Do mnie również mail z kwotą nie dotarł
coobah Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 hmmm.... może za małe zamówienie złożyłem, żeby liczyć na rabat...
toka Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 CAR CRAZY, nie będzie żadnego rabatu??
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam Maile z kwota chyba już do wszystkich wysłane Dziękuje za zamówienia. fireman, Niestety dzisiaj dzwoniłem i powiedzieli że jutro na 100% wyjeżdża do nas więc będzie u nas w środę , czyli w najgorszym wypadku będziemy mogli wysłać we czwartek , jeżeli kurierem to na 10% będzie u klienta przed weekendem. dami9, niestety na razie nie ma u dystrybutora a kiedy będą to ........ wiadomo może kiedy bedzie dostepny Gold Class Car Wash, i Ultimate Compound od Megsa? bo tylko to mi trzyma zamówienie
DarkoZ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zamówienie złożone - #002667. Czekam na przeliczenie rabaciku. Gratisy oczywiście mile widziane
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Panowie rabaty są przy każdym zamówieniu nawet przy jednym produkcie oczywiście jeżeli było podane info przy zamówieniu że jesteście z forum. Maile są zawsze wysyłane do osób które wybrały formę płatności "przelew" ci co wybrali pobranie to często z braku czasu nie wysyłam maili z kwotą ale kwota pobrania już jest zmniejszona o rabat więc niech nikt się nie martwi Jeżeli było wpisane że jesteście z Forum to na pewno rabat policzony slepy szampon 500ml nie ma w hurtowni i będzie dopiero w Lipcu, Ultimate Compound także brak w hurtowni ale kilka sztuk będziemy mieli jutro albo pojutrze, większa ilość także dopiero w lipcu , termin konkretny nie jest znany.
slepy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Panowie rabaty są przy każdym zamówieniu nawet przy jednym produkcie oczywiście jeżeli było podane info przy zamówieniu że jesteście z forum. Maile są zawsze wysyłane do osób które wybrały formę płatności "przelew" ci co wybrali pobranie to często z braku czasu nie wysyłam maili z kwotą ale kwota pobrania już jest zmniejszona o rabat więc niech nikt się nie martwi Jeżeli było wpisane że jesteście z Forum to na pewno rabat policzony slepy szampon 500ml nie ma w hurtowni i będzie dopiero w Lipcu, Ultimate Compound także brak w hurtowni ale kilka sztuk będziemy mieli jutro albo pojutrze, większa ilość także dopiero w lipcu , termin konkretny nie jest znany. ok, to szampon wezme jakis inny, a UC, bedzie normalnie dostępny na stronce? czy jak?
dami9 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zamówienie numer ##002671 Prosił bym o wysłanie z rana bo potrzebuję tego na weekend Pozdrawiam!
vhs Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Poszło zamówienie: #002672, Czekam na maila z kwotą. Mam nadzieje że do weekendu dojdzie.
mihau Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Moje zamowienie dotarło, wszystko super, dzięki za gratisy nie długo kolejne zamówionko
Geno Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Paczuszka dotarła, wczoraj koło południa złożyłem zamówienie, dziś o 9tej zapukał kurier, tak trzymaj
maya Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Paczuszka dotarła, wczoraj koło południa złożyłem zamówienie, dziś o 9tej zapukał kurier, tak trzymaj ja to samo tyle że Poczta Polska, dzięki za naklejeczki, generalnie paczki idą bardzo szybko
bugaobugao Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 witam zamówienie #002607 doszło wielkie dzięki pozdro
MichasKrk Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 zamówienie #2625 dotarło, dzięki za zniżkę i liczne gratisy
Angelo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 zamówienie #002628 dotarło. Dzięki wielkie za gratisa, napewno nie były to moje ostatnie zakupy u was.
bronson66 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zamówienie nr #002688 złożone. Czekam na maila z kwotą po rabacie. Było by miło gdyby paczka dotarła w piątek. Prosiłbym o naklejkę KA i jakieś gratisy. pozdrawiam Mariusz
coobah Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 moje zamówienie doszło. dzięki za gratisa
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 slepy, Uc jest dostępny Dziękuje wszystkim za zamówienia i opinie. Zamówienia złożone do dzisiaj rano na pewno dzisiaj wyjadą więc opcja kuriera na pewno będzie na jutro a opcja poczty to już wszystko w ich rękach ....
Kaliber93mm Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 To nie moje pierwsze i ostatnie zakupy w SCS. Jak zwykle sklep stanął na wysokości zadania. Ekspresowa przesyłka i znakomity kontakt. Według mnie najlepsi w swoim fachu. Szczerze polecam i pozdrawiam.
toka Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przesyłka doszła, dzięki za gratisy Ten tester valet pro, co on tam kryje w środku? To billbery? Bo się nie mogę doczytać
bruno Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Do mnie doszła również paczka. Gratisy eleganckie, rabat tez, dzieki
bischop5 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przesyłka doszła, gratisy super dzieki wielkie niedługo kolejny zakup
MaciekP Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Złożyłem kolejne zamowienie o nr 2697. Liczę na rozpatrzenie prosby w komentarzu do zamowienia
slepy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Poszło zamówienie #2699, czekam na info o kwocie przelewu i wpłacam kaskę
Rekomendowane odpowiedzi