Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamowienie #2246 bo zapomnialem wczesniej wziac jescze kilku rzeczy, mam nadzieje ze uda sie to w jednej paczce upakowac :D czekam na wycene!

pozdr!

• Moderator
Opublikowano

Zamowienie dotarlo, bardzo dziekuje za gratisowe testery, na pewno nie omieszkam ich sprawdzic :)

Opublikowano

do mnie tez jedna doszla, mam nadzieje ze jutro bedzie druga:D

ps: co to jest ta malutka biała buteleczka z czarna nakretka?

• Moderator
Opublikowano

elpiotrek, nie UC zdecydowanie nie jest rzadkie, zgadywanie na podstawie opisu butelki jednak nie jest dobrym pomysłem :D

Opublikowano

dostałem ostatnio próbkę IRON X.

Mam białe OZety Superturismo. Syf z klocków i ulicy na białym widać natychmiastowo.

Użyem IRONa i jak ręką odjął. Jestem z tego produktu bardziej niż zadowolony. To co musiałem usuwać Attackiem i gąbką, tutaj wystarczyło psiknąć odczekać i spłukać wodą. Genialne.

Pytanie moje takie: czy coś innego i przy okazji tańszego o bardzo podobnym działaniu moglibyście polecić.

Jak wygląda sprawa z VALETPRO BLUE GEL WHEEL CLEANER albo może coś podobnego?

Opublikowano

Zamowienie dotarlo expresowo, dziekuje za gratisy z cala pewnoscia bardzo sie przydadza :)

P.S.

Nawet nie spodziewalem sie ze aplikatory bawelniane beda az tak fajne (idealne do mojej dloni)