Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w środe wysłane, dzisiaj u mnie, ale niestety na poczcie :(

mimo wszystko dzięki za ekspresową wysyłkę i dobre ceny :good::good:

Opublikowano

Panie Mariuszu, zamówienie #001762 dotarło do mnie wczoraj. Szybko jak na drogę jaką miało do przebycia. Dziękuję za bonusy i - nie ma bata - szykuje się kolejne zamówienie w ShowCarShine :D

Opublikowano

CAR CRAZY i jak kiedy będzie już dostępny ten nowy preparat do usuwania smoły ?

Opublikowano
Mariusz kiedy będzie dostępna MF : EUROW SHAG WEAVE MICROFIBRE TOWEL

dolaczam sie do pytania poniewaz tez czekam na ta fibre z zamowieniem

Opublikowano

#1807 dotarło, jak widze mf eurow sie pokończyły, nie obyło sie bez gratisów jeszcze ten kalendarz by sie przydał ale to szczegół :) szczotki do skóry też chyba się pokończyły ? dostałem taką dwustronną do czego powinno się jej używać ?

Opublikowano

Zamówienie #001873 złożone, czekam na informacje odnoście kosztów po rabacie.

Dzięki i pozdrawiam :)

Opublikowano

#1791 dotarło wczoraj :) trochę długo czekałem od zamówienia no i od 200zł miał być chyba tester koncentratu glass cleanera megsa. Ale za to dostałem inny gratis więc jestem zadowolony :good:

• Partner forum
Opublikowano

Justyna Eurow według Trucking-u ma być u nas w czwartek. pędzelki być może także do czwartku będą.

hsv Już jest pod nazwą Reno Flash w dwóch pojemnościach tak jak było z Decabit-em

sq8shq tak jak wyżej powinny być w czwartek.

maya Niestety kalendarz jest sponsorowany przez Meguiars i za kosmetyki meguiars powyżej 150zł

Ta szczotka dwustronna to właśnie do skóry, ostatnio takie kupiliśmy bo są z naturalnego włosia i idealnie spisują się przy czyszczeniu szwów i innych zakamarków ;)

k24 Już jest.

lookasz W sumie to koncentrat jest powyżej 200zł bez wysyłki ale różnie dawaliśmy jakby co to daj znać przy następnym to nadrobimy ;)

Pozostałym bardzo dziękuje za kolejne miłe opinie.

Opublikowano

Witam.

Zamówienie #001880 złożone, z niecierpliwością czekam na dostawę i po raz pierwszy zaczynam zabawę z detailingiem.

PS

Czy rabacik to jest wyliczany potem? ponieważ w mailu mi nic nie naliczyło?

Pozdrawiam.

• Partner forum
Opublikowano

Witam

co jakiś czas jest błąd na serwerze i nie mam na to na razie wpływu, wysłałem maila-a do administratora miejmy nadzieję że to poprawią :wallbash:

Opublikowano

Masz lub bedziesz mial megsa 105 i 205 w litrowych opakowaniach?

PS: moze czas zmienic serwery? Bo od pewnego czasu jest porazka z przegladaniem strony.

Opublikowano

Witam,

Car Crazy paczka do mnie została wysłana bo coś na razie jej nie widać ... :oops:

A pogoda do działań jest konkretna ... :mrgreen:

Pozdrawiam