Geno Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Dzięki wielkie, torba - miodzio, a BP 3M też wygląda o wiele lepiej od dołączonego Warto było poczekać
adamus Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 jak tam Mariusz z BP? widzę, że 75mm jest już dostępny a jak z resztą? Dołączam się do pytania... również czekam na 125. Miałem się poradzić czy lepszy biały czy żółty ale już padła odpowiedź
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Pzwmichu Poszło PW z całym wyjaśnieniem. Pozostałym dziękuje za kolejne miłe opinie BP juz są na stanie jak widać niestety ceny się zmieniły ale to już nie zależy od nas niestety Moje opinie na temat BP 125 bo są dwa rodzaje i trochę się zmieniło: BP 125 ultra soft : charakterystyka : Bardzo miękka gąbka, sporo bardziej miękki niż w poprzednim sezonie , jest nawet bardziej miękki niż BP 3M. 125mm Soft : Charakterystyka: Element amortyzujący to delikatna pianka a nie gąbka jak w modelu wyżej. Grubość amortyzacji większa niż w modeli z gąbką ale piana jest trochę bardziej sztywna, ale i tak zalicza się jak najbardziej do Soft. Największym plusem jest wtopienie rantu plastiku w tą piankę przez co nie ma ryzyka przetarcia jakiegoś elementu plastikiem
arbibar Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Mam pytanie. Mariusz pracuje na poczcie? 31 godzin od zamówienia i przesyłka w moich rękach. Wielu może się od niego uczyć!!!! Dziękuje za gratisy!!!!!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 arbibar, Dziękuje. KTos pytał o ValetPro, ciągle czekamy na sygnał od przedstawiciela.
Rafał88 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Moja paczka również dotarła Wielkie dzięki za gratisy
hart88 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Mam pytanie. Mariusz pracuje na poczcie?31 godzin od zamówienia i przesyłka w moich rękach. Wielu może się od niego uczyć!!!! Dziękuje za gratisy!!!!! Poczta polska ostatnio nieźle działa.Ostatnio 2 rzeczy z allegro zamawiane w poniedziałek między godzinami 12-15 miałem we wtorek po 14 EOT
tosztotomasz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Witam. Pierwsze (i nie ostatnie) Zamówienie ##001367 poszło.
dżepetto Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zamówienie 1284 złożone . Poszła też PW
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękuje Panowie, wszystko jest w realizacji
hardkorus Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 nosze sie z zamiarem wiekszych zakupow dzis albo jutro, powiedz mi czy macie jakies testery woskow colli? bo w ofercie nie widze.
krz_p Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 po jakim czasie można spodziewać się informacji o wysokości rabatu i kwocie do przelewu, bo chciałbym dostać zamówione rzeczy przed weekendem
witol Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Krzysztof, jestem dziwnie spokojny, że zdążysz nawet przed Popielcem
bartek881 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 ruszyło się coś z dostawą Valet Pro?
pLaYmAn Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Paczka dotarła, szybka wysyłka, nic się nie wylało Wielkość puszki z FK robi wrażenie Gratisy: Szkoda, że nie załapałem się na fibry/Black Light/szczotkę do felg
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 krz_p, jeżlei jeszcze nie dostałeś wyliczenia to napisz na PW nr zamówienia to sprawdzę co i jak bo może coś gdzieś umknęło . bartek881, Valet Pro podobno dzisija jest w Polsce, my juz złożyliśmy zamówienie więc liczę że do weekendu dojedzie ajak nie to w poniedziałek , tak czy inaczej od piątku zrobimy dostępne w sklepie . pLaYmAn, Poszło PW
krz_p Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 CAR CRAZY dostałem, już nawet paczka została do mnie wysłana także wszystko
Piciosz Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Doszła paka dzięki za gratisy, natural look zabójczo pachnie, a spray & wipe zabójczo błyszczy również wszystko całe
MM.MM Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Mariusz poszło zamówie zrezygnowałem z duraglosa, kupiłem megsa
tosztotomasz Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Paczka przyszła, kasa poszła, dziękuję za gratisy. Poziom obsługi powalający Dziękuję i do rychłego następnego razu - kilka rzeczy jeszcze będzie potrzeba.
adamus Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Dotarła paczka Dziękuję za gratisy, i przy okazji pytanko - co to za niebieska substancja w małej buteleczce ze spray-em? Oczywiście pozytyw i polecam tego sprzedającego
Rekomendowane odpowiedzi