vhs Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 CAR CRAZY w jakim czasie dochodzi paczka od ciebie ?
Administrator AreK Opublikowano 28 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 hsv, jeżeli można. Następnego dnia. Mariusz ma "plecy" na poczcie
MM.MM Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 hsv, Jeszcze nie zamówisz a już jest
musi_no1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 MM.MM, jeszcze nie pomyślisz a już masz.
Bio Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 musi_no1, Jeszcze nie zdążą w fabryce w kartony zapakować a Ty już masz u siebie
witol Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgadzam się z kolegami, szczerą prawdę gadają
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam i dziękuje za takie miłe opinie Staramy się na bieżąco wysyłać teraz oczywiście flexipads sporo opóźnił i mróz w zeszłym tygodniu. Ale miejmy nadzieje że juz wszystko będzie wracał odo normy. BP jutro mają być u dystrybutora więc liczymy że u nas jeszcze w tym tygodniu ale niestety my liczymy na takie cuda już od 2 tygodni
Geno Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Dokładniej od wtorku 2 tyg temu, ale spokojnie, nie ma ciśnienia, ważne, żeby się pojawiły w końcu
jodan Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Właśnie odebrałem wczoraj nadaną paczuszkę, wszystko jest . Dzięki Mariusz
krzysztof Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 paczuszka przyszła , super gratisy!! dzięki Mariusz
arbibar Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Przecieram szlaki. Moje pierwsze zamówienie 001336.
Piciosz Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Paczka doszła, dzięki bardzo, ładnie zapakowana Mariusz, kiedy będzie Black Light w sprzedaży ?
bobas Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 również kolejna dziś do mnie dotarła. Dzięki za gratisy
dżepetto Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Przesyłka dotarła Jak zwykle szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów...dzięki za gratisy
Marek__82 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Do mnie paczuszka również dotarła, niesamowicie szybko jak na drugą stronę kraju Dziękuję za gratisy
musi_no1 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Do mnie dziś niestety dotarła tylko na pocztę, tak się spieszyłem do domu zeby zastac listonosza, mam awizo ale rano o 8 szybko na poczte...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Dziękuje chłopaki za miłe opinie. Przepraszam że czasami na odpowiedź czekacie od rana do wieczora ale w ciągu dnia jest zbyt mało wolnego czasu na odpowiedzi W razie ważnych pytań zawsze pewniej jest zadzwonić Od jutra będą nareszcie Flexipads - to dobry NEWS Ale dostaliśmy też zły NEWS : ceny poszły do góry tylko puki nie dostanę faktury to nie wiem o ile wzrosły, na pewno droższy będzie BP 125 ten czerwono żółty, ale mam nadzieję że ten biału ultra soft będzie nadal w tej samej (osobiście dla mnie jest bardziej przyjemny)
dżepetto Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Pewnie chętnych na BP będzie bardzo dużo,ale jak mi się uda kupić 125 + 75 to będę
cash Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Mariusz jakieś wieści odnośnie dostawy Valet pro?
bobas Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 jak tam Mariusz z BP? widzę, że 75mm jest już dostępny a jak z resztą? Pojawią się dziś na stanie? będziesz miał również 75mm ultra soft czy tylko 125mm?
Borek Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Moja paczka tez już w domu, przez te Flexipadsy trwało to długo, ale uzgodnilismy to z Mariuszem, że mi się nie spieszy i wyśle dopiero jak będzie BP więc wszystko ok . Za to zamówienie obrodziło w kilka baaardzo fajnych ponadprogramowych mikstur
Gość Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 moja paczka dotarła wczoraj, wszystko elegancko dziękuję za gratisy, czytasz w moich myślach
Pzwmichu Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Również dostałem paczkę, jednak zaszła mała pomyłka, dostałem zamiast bilthambera 200g, białego Megsa 100g, myślę, że będzie można wymienić Priv poszedł
musi_no1 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Dziś już paczka doszła do mnie Niektóre produkty już przetestowane Wielkie dzieki za gratisy, czytanie w myślach tudżież znajomość potrzeb klienta idealna! Wszystko okej. Wielkie dzięki raz jeszcze!
Rekomendowane odpowiedzi