Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 jodan, poszło PW
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Obiecana promocja :
Administrator Evo Opublikowano 22 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzisiaj odebrałem przesyłke, jak zwykle wszystko ok A,i uzupełnij może opis padów Kompressor o średnice.
firmek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Powoli zbieram sie do zamkniecia zestawu, w zwiazku z tym mam kilka pytan o dostepnosc srodkow w sklepie: Aktualnie nie ma na stanie, kiedy mozna spodziewac sie: ValetPro ph Neutral Snow Foam - 5l Duragloss 901 - 473ml Megs Even Coat 2 pack (ewentualnie czy moglbys napisac kilka slow porownania do aplikatora z microfibry Showcarshine) Nie znalazlem w sklepie takich pozycji, czy byla by szansa na zamowienie: Dodo BTBM 500ml, Werkstat Prime (czysta wersja, po prostu Prime) Werkstat Acrylic Jett (nie Trigger) Czy CG gabka z mikrofibry to to samo co CG Big Chubby Microfiber Wash Sponge? Z gory dziekuje za informacje
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Evo, Dziękuje, ok uzupełnimy pełny opis z pośpiechu czasami coś umyka , liczę na mały opis Black Light i pędzelka jak się spisują firmek, ValetPro ph Neutral Snow Foam - 5l początek marca, takie jest info od przedstawiciela Duragloss 901 - 473ml dzisiaj wieczorem albo jutro Megs Even Coat 2 pack (ewentualnie czy moglbys napisac kilka slow porownania do aplikatora z microfibry Showcarshine) even coat nie mam pojęcia bo nawet meguiars.pl na razie tego nie wiedzą , co do porównania to struktura mikrofibry jest taka sama , even coat są trochę grubsze. Ciekawą strukturę mają aplikatory PB troszkę krótsza ale moim zdaniem lepsza jakościowo. i PB są sporo cieńsze Nie znalazlem w sklepie takich pozycji, czy byla by szansa na zamowienie: Dodo BTBM 500ml, niestety przedstawiciel tego na razie nie ma Werkstat Prime (czysta wersja, po prostu Prime) nie ma problemu jeżlei jesteś zdecydowany to PW i po niedzieli będą Werkstat Acrylic Jett (nie Trigger) nie ma problemu jeżlei jesteś zdecydowany to PW i po niedzieli będą Czy CG gabka z mikrofibry to to samo co CG Big Chubby Microfiber Wash Sponge? tak to samo pozdrawiam
firmek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 CAR CRAZY, dzieki za odpowiedz! Zamowienie sie krystalizuje. Poczekam do poczatku marca bo zalezy mi na VP ph Neutral 5l. Z reszta i tak patrzac za okno jeszcze troche zimy zostalo
Administrator Evo Opublikowano 22 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 CAR CRAZY, postaram się coś postestować niedługo jak pogoda pozwoli, pędzelek już został użyty do APC,wygodnie się trzyma i ładnie pieni. Przetestowałem też na szybko pad,wydaje mi się że nie rozbryzguje tak pasty ( specjalnie nałożyłem za dużo) jak normalne,ale będe potrzebował chyba większego BP, bo 125mm to trochę mało.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Evo, Dokładnie optymalnym do nich jest 150mm
bobas Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 zamówienie dotarło, dzięki wielkie za kolejne udane zakupy.
Wesol Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Car Crazy , co to jest ten od CG Black Light ?
bobas Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 jak to producent nazywa "nowa generacja LSP" ani to sealant ani wosk
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Wesol, producent podaje tak jak napisał bobas, , ale ja to stawiam na miejscu do Sealant-a.
jodan Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 CAR CRAZY, a możesz coś więcej napisać o tym nowym gratisie, będziesz to miał to w normalnej sprzedaży w większych pojemnościach?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 jodan, Na razie nic nie mogę napisać bo nie było warunków do testów Z opinii innych wynika że podbija fajnie ciemne kolory i nadaje sporej śliskości, ciekawe jak trwałość Czy będzie w normalnej sprzedaży to do końca nie wiem bo nie ma puki co u przedstawiciela, na razie dostaliśmy trochę w ramach testu i chcemy się podzielić
Swiety Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Kurcze a ja caly czas czekam bo szukam myjki. Ale na bank piana,wosk,szampon,duza rekwica, i cos na ciemny lakier no i ukochane APC
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Swiety, będzie
kurekpit Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Mariusz kiedy mozna sie spodziewac "CG WATERMELON SCENT AIR FRESHENER"
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 kurekpit, jeżeli będzie to w przyszłym tygodniu .
yukon Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Mariusz przewidujesz wprowadzenie produktów firmy "Mothers" i "Nielsen" do sklepu?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 yukon, na razie nie, są bardziej priorytetowe rzeczy, ale w sezonie kto wie
pLaYmAn Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Szkoda, bo Nielsen Cyclone jest podobno bardzo dobry
yukon Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 no właśnie tak sobie kombinowałem, praktycznie wszystkie marki dostępne na polskim rynku w jednym sklepie kiedy zaczyna się sezon? maj, czerwiec?
Master kecav Opublikowano 23 Lutego 2011 Master Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 praktycznie wszystkie marki dostępne na polskim rynku w jednym sklepie To chyba by było za piękne Aczkolwiek pewnie możliwe i niestety jak mniemam zależy głównie od kapitału. Fak faktem, że taki sklep odebrał by chleb innym tego typu sklepom. , ale sam zarobił by odpowiednio.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 pLaYmAn, Postaramy się yukon, Sezon się zaczyna jak będzie można spokojnie pod chmurką dbać o samochód kecav, Monopol nie jest dobrą metodą, trzeba się dzielić Ale postaramy się zrobić tak żeby zaspakajać potrzeby w końcu sklepy są dla klientów
Piciosz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 kolejne zamówienie u Ciebie Mariusz ##001303 postarałeś się ostatnim razem :> pytanie tylko, wysyłasz teraz czy aż mrozy zelżą ?
Rekomendowane odpowiedzi