Jan Wronowski Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 black light ma na dodatek przepiekny jagodowy zapach Jestem tylko ciekaw jak z trwałością...
Muti Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Czy tylko mi tak wolno chodzi sklep czy wam też?? A drugie pytanie,widzę,że nie ma na stronie dostępnego blacklight'a,a dostępny jest w rzeczywistości??
Kubz Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 black light ma na dodatek przepiekny jagodowy zapach Taa... a już miałem nic nie kupować CAR CRAZY, co więcej możesz powiedzieć o tym produkcie;)? Opis ciekawy ale jednak trochę mało mówi http://www.showcarshine.pl/568-chemical ... etrza.html
Detailers Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Duuużo spóżniony, ale za to gigantyczny plus! Zamówienie jak zwykle bez zarzutu D tego Mariusz jako pierwszy sprzedawca ever ever ever zafundował mi opad szczeny do sąsiadów kilka pięter niżej. Zamawiem w niedzielę i jakież było moje zdziwienie kiedy to popołudniem dzwoni Mariusz z fachową radą doprowadzając do zmiany zamówienia, za co jestem niezmiernie wdzięczny bo produkt okazał się świetny. Moja wiara w ludzi wraca! Bezcenne i jeszcze 'lubię to'
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Przemko, W_o_j_T_e_K, Muti, U mnie działa tak jak powinno, jeżeli jest więcej osób którym bardzo muli to proszę o info postaram się działać w tej sprawie. Black Light na razie nie ma w sklepie ponieważ kupiliśmy małe co nieco tylko na testy, ale spokojnie podzielmy się będzie mała promocja z gratisowym testerem BLack Light Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu ale i tak bez pośpiechu bo na razie wstrzymaliśmy wysyłki paczek gdzie są jakieś kosmetyki ze względu na duży mróz, żeby było bezpiecznie, w nocy może być jedynie nie dużo poniżej zera, a teraz mamy -18St.C. więc w 99% jest ryzyko przemarznięcia Kubz, Dla mnie jest to zapach perfum ze sporym dodatkiem cynamonu, mi bardzo odpowiada i jest to fajna odskocznia od klasycznych owocowych lub fresh zapachów, jedynie trwałość troszkę mnie smuci bo dywanik pachnie bardzo mocno ale w powietrzu nie jest przez długi czas wyczuwane. Prawdopodobnie jest tak jak z perfumami do ciała czujemy je prze chwilę i potem się przyzwyczajamy ale jak ktoś wsiądzie obcy do auta to od razu wyczuwa a nam się wydaje że nic nie czuć Detailers, Dziękuje za tak pozytywna opinię
Muti Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Muti, U mnie działa tak jak powinno, jeżeli jest więcej osób którym bardzo muli to proszę o info postaram się działać w tej sprawie. Sprawdzałem na innym kompie i na necie na uczelni ponad 50Mb/s i dalej się długo otwierało,także myślę,że coś z serwerem na którym jest sklep,bo wyelminowałem już "moje"problemy..
Administrator AreK Opublikowano 16 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 U mnie śmiga normalnie.
Przemko Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 U mnie może nie muli, ale chodzi trochę wolniej niż inne strony. Mariusz, co do testera BL - może warto by pomyśleć o innym opakowaniu. Ja już się głowię jak go nakładać na apliakator. A to z racji tego, że konsystencja jest dość gęsta i obawiam się że w takiej buteleczce zostanie ze 40% emulsji bez możliwości jej wydobycia. Ze swojej strony obiecuję zdać relację z zastosowania tego specyfiku, ale to dopiero na wiosnę. Evo, dzięki
Maru 123 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 muli, nie muli ale zamówienie poszło
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Muti, postaram się coś w tym kierunku zdziałać. Przemko, Dzięki za info z tą niewygodną buteleczką ale na daną chwilę z czymś innym może być problem, czasy naszych woreczków strunowych minęły Maru 123,
Gość Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Kiedy będzie dostępny Duragloss 901 ?
Jan Wronowski Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Muti, postaram się coś w tym kierunku zdziałać. Przemko, Dzięki za info z tą niewygodną buteleczką ale na daną chwilę z czymś innym może być problem, czasy naszych woreczków strunowych minęły Maru 123, Według mnie ta plastikowa buteleczka z black light jest świetna - jest plastyczna i łatwo wymierzyć odpowiednia ilość
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Adm, ok 1 maks 2 tygodnie.
Muti Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Mariusz,a spodziewasz się może dostawy Valetpro neutral snow foam 5l i 303 aerospace 16oz,bo akurat te produkty chciałem i tego nie ma
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Muti, Valet pro czekamy aż przedstawiciel uzupełni stany. 303 aerospace 16 oz niestety przed dłuższy czas na razie nie będzie pewnie ok 1-2 miesiące Zostają ok 250ml lub ok 950ml.
Muti Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Muti, Valet pro czekamy aż przedstawiciel uzupełni stany. 303 aerospace 16 oz niestety przed dłuższy czas na razie nie będzie pewnie ok 1-2 miesiące Zostają ok 250ml lub ok 950ml. A w jakiej cenie ten 950ml??Może być na PW
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Muti, Dla forum jakieś 90zł
Marco Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Valet pro czekamy aż przedstawiciel uzupełni stany.Początek marca
Muti Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Valet pro czekamy aż przedstawiciel uzupełni stany.Początek marca No to w takim razie zaczekam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Początek marca Dokładnie
uri90 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Mariusz wiadomo już cos na temat Flexipads'ów ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 uri90, Ciągle czekamy na 125mm nie wiem co się dzieje niby paczka gdzieś błądzi. Na razie mamy tylko 75mm. Mamy nadzieję że po niedzieli będą
jodan Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 ok, zamówienie na pierwszy zestaw poszło. Nr 001290
Rekomendowane odpowiedzi