Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

art'ek, ;)

Sebastian, :ad:

Maru 123, niestety na razie u przedstawiciela nie ma :/

Jan Wronowski, :good: zaraz poleci PW

dżepetto, Dziękuje ;)

• Partner forum
Opublikowano

krzysztof, :wallbash: Niestety ciągle czekamy, dojechały tylko Flexipads BP 75mm, ale jechały z innego miejsca, a na 125mm zostaliśmy wprowadzeni w błąd i na razie jest wersja że może w piątek a może zaraz po niedzieli. Przepraszam ale tak już jest jak my dostaniemy złe info i potem się ciągnie dalej :/

Opublikowano

I kolejne udane zakupy u Mariusza :D Gratisy,zapakowanie i szybkość przesyłki-SUPER :good: Jutro wieczorem już próba car-lack long life sealant :ad:

Opublikowano

Muti, nakładaj go np nie pylącym ręcznikiem, jest mega wydajny a szkoda go lać na aplikator. Ja 10mnl zrobiłem cały samochód. :)

Opublikowano
Muti, nakładaj go np nie pylącym ręcznikiem, jest mega wydajny a szkoda go lać na aplikator. Ja 10mnl zrobiłem cały samochód. :)

jaki ręcznik masz na myśli?

Opublikowano

Przed chwilą listonosz przyniósł wyczekiwaną paczuszkę :D Wszystko :good: Zdziwiło mnie tylko mocno napis na etykiecie srp-wosk :kox: Teraz wyczekuje tylko dostawy pb nl :D

a i dzięki za super gratisy 8-)

Opublikowano

A ja jako że się już powoli zbroję na sezon chciałem się spytać, kiedy będą dostępne uczciwe opakowania Megs'a 105 i 205?

• Partner forum
Opublikowano

Afi, Opakowania 1 litr w każdej chwili ;)

[ Dodano: 10 Luty 2011, 21:58 ]

Muti, Miłej pracy

Bartek1985, ;)

Arek_, :)

Afi, chyba że chcesz 1 galon to też zamówimy

Opublikowano

jaki ręcznik masz na myśli?

Ja to nazywam czyściwem ale możesz też zwykłym ręcznikiem kuchennym

Opublikowano

CAR CRAZY, Niiee nie... Firmy jako takiej jeszcze nie założyłem żeby na galonówki się szarpać :D

Ale litrowe jak najbardziej.