Muti Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 I co z tymi BP?? Miałeś dać znac Mat
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 art'ek, Wyniki będą tutaj podane Muti, BP 75mm już do nas jadą i będą w poniedziałek albo wtorek , jutro będę miał info odnośnie 125mm i jutro zrobię dostępne na pewno 75mm a jeżlei 125 także będa wysłane to także zrobię je dostępne.
Stefan-16 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Powiedz mi jaką byś polecił mikrofibrę do osuszania samochodu tak do 50zł??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Stefan-16, Do 50 zł to tylko Fluffy Dryer
Aoox Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Fluffy Dryer u mnie od samego początku "boi" się wody. Prałem go już w najróżniejszych opcja z płatkami mydlanymi od 30 stopni do 60 z wirowaniem 600,800,1000. Nic nie pomaga, co może być przyczyną?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Aoox, Dziwna sprawa z płatkami mydlanymi chodzi ci o płatki szarego mydła czy o jakieś inne ?, A jak był nowy to także nie chłoną ?
mutra Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Aoox: wypierz go w normalnym proszku do koloru, bez płynu do płukania, z wirowaniem. W procesie produkcji materiałów często powleka się nici woskami (żeby nie strzępiły się, nie pyliły i łatwo nawlekały) Samo mydło może tych wosków nie zmyć.
aro_77 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja ostatnio kupilem 2giego fluffera i wydaje mi sie on troszke inny niz te sprzed roku, nie macie tez takiego wrazenia?
Majkelo Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 No i paczka dotarła Wszystko elegancko i solidnie zapakowane...musiałem się trochę namęczyć, żeby wszystko wypakować Oczywiście był rabacik i urodzinowy gratis CAR CRAZY, kolejny WIELKI dla Ciebie
MM.MM Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Mariusz czy będziesz miał może ten koncentrat płynu do szyb od megsa ?
Kubz Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Mariusz czy będziesz miał może ten koncentrat płynu do szyb od megsa ? Dziś ma być, sam na niego czekam
art'ek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Fluffy Dryer u mnie od samego początku "boi" się wody. Prałem go już w najróżniejszych opcja z płatkami mydlanymi od 30 stopni do 60 z wirowaniem 600,800,1000. Nic nie pomaga, co może być przyczyną? ja mam podobnie ;/ u mnie pierwsze 2 wycierania super, nawet smug nie zostawiał a teraz pół auta ;/
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Majkelo, MM.MM, Dzisiaj dojechał ale nie wiem ile Kubz, Tobie na pewno jest art'ek, zróbcie może tak jak napisał mutra Ciężko mi jest coś w tej sprawie doradzić, a po tych 2 wycieraniach był jakoś myty a może podczas osuszania wspomagałeś jakimś QD który miał w sobie wosk który mógł troszkę zapchać strukturę mikrofibry
MM.MM Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 CAR CRAZY, Oki daj znać jak będzie i jak się spisuje, podobno dobry
memo Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 zamówienie dotarło po raz kolejny szybkość dostawy pocztą polską zadziwiająca dobra cena i użyteczny gratis
maly_marcin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja ostatnio kupilem 2giego fluffera i wydaje mi sie on troszke inny niz te sprzed roku, nie macie tez takiego wrazenia? Podpisuje się pod tym. Brałem ostatnio, nie dla siebie a dla kumpla i w porównaniu z moim 'ubiegłorocznym' wygląda tak troszkę 'bidniej'
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 memo, maly_marcin, Być może kurcze nie mam żadnego z zeszłego roku, widocznie producent próbuje na czymś "wyrobionym" trochę zarobić obcinając jakość Będziemy to monitorować czy dalej nie idzie w gorszym kierunku
Justyna Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 nio wkońcu i ja złożyłam zamówienie nr 1217
Sebastian Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 czesc mariusz dzis wyslalem zamowienie do Ciebie i dostalem e-maila ze jakiegos produktu klub kilku z mojego zamowienia nie ma, mozesz mi w przyblizeniu napisac ile i na co musze poczekac?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Justyna, Dziękuje poszło PW Sebastian, Jednego produktu nie było (nie wiem czemu sklep pozwolił zamówić ) poszło PW
Sebastian Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie ma problemu, poszlo PW wiec spokojnie auto wytrzyma chwilke jeszcze brudne
dżepetto Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Zamówienie 1218 poszło ...poszedł też PW
krzysztof Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 mariusz możesz udostepnić FLEXIPADS ZESTAW BACKING PLATE 125MM + 75MM bo chciałem złożyć zamówienie w urodzinowym tygodniu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 krzysztof, zrobione
krzysztof Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 zamówienie 1224 poszło poszedł też PW
Rekomendowane odpowiedzi