Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 R0N1N, Rubio, hmm postaram się coś dowiedzieć w tej sprawie ale nie wiem czy coś zdziałamy pewnie tak działa silnik Presta, ale dzięki za info pewnie innym także się przyda, czyli puki co warto sprawdzić sobie koszyk przed kliknięciem realizacji jeżeli był składany wcześniej niż dzień zakupu. Dziękuje za info.
MM.MM Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dzięki Mariusz za Car Lack do szyb i ręcznik do osuszania Masz klienta na lata
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 MM.MM zaczęło się przez mail-e na allegro, a teraz jesteś w naszej wspólnej rodzinie KA Fajnie mieć klientów z czasów kiedy jeszcze nie istniało showcarshine.pl Koledzy , pora zacząć krótki urlopik żeby przywitać Nowy Rok Korzystając z ostatniej okazji w starym roku Cała załoga SCS chciałaby bardzo podziękować za cały 2010 rok, za nowe znajomości, klientów i poszerzanie naszej wspólnej pasji Oraz jednocześnie życzyć żeby dla każdego forumowicza przyszły rok nie był gorszy a jedynie lepszy nie tylko w sprawach Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę czyli już w 2011
Administrator AreK Opublikowano 29 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mariusz życzę powodzenia w nowym roku i dzięki za wszystkie porady, zrealizowane zamówienia, rabaty i gratisy.TAK 3MAĆ!!!!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dojechały do nas znane wszystkim kształtem butelki oraz przyjemny zapach skóry Pozdrawiam
VinCe Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzięki Mariusz za błyskawiczną przesyłke !
miro1606 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dziekuje za przesylke, dotarła wyjątkowo szybko jak na PP . Pzdr
Administrator Evo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Z relacji telefonicznej wynika że moja przesyłka również dotarła, ale dopiero jutro to zweryfikuje osobiście
Wesol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mariusz jaką pojemność ma tester od Lusso Oro ?
Wesol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzięki na ile aplikacji wystarczy ? bo pełnego pudełka jeszcze nie ma , abym sobie jakby mi spasił wziął
kupusso Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Po swoich doświadczeniach powiem że mi starczy na 5 woskowań, szacuje po ilości jaka została po jednym woskowaniu- samochod to średniej klasy sedan
Wesol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 E to spoko na grande powinno styknąć Po wypłacie zamawiam
Muti Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 jakieś 6-8 woskowań tourana razem z szybami,także sporo i jest wydajny i wszystko zależy od grubości nakładania..
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wesol, myślę że starczy tak jak napisał Muti tym bardziej że jest to twardy wosk więc wydajność jest na najwyższym poziomie
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 CAR CRAZY, jaką pojemność ma tester 476s ?
Administrator AreK Opublikowano 7 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Evo, 60 ml???
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Evo, Arekkaz, 15 ml
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 CAR CRAZY, czyli tej samej wielkości jest tester RG,tak ?
lukwawa Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam tester RG i Collinite-tego drugiego jest zdecydowanie więcej
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Evo, Wszystko zależy jak się trafi w RG także niektórzy twierdzą że jest nie 15, a ok 15 ml , Colli powiem tak: jest nie mniej niż 15ml, pisząc 15 obrałem wartość nikogo nie krzywdzącą a czasami zaskakującą jak np lukwawa, Tak w ogóle to paczka dojechała cała ?
Wesol Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mariusz , prawdopodobnie zamawiam u Ciebie w przyszłym tygodniu . PS. Lepy z KA dalej masz ?
lukwawa Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mariusz, poważnie w pudełeczku miałem Collinite dużo więcej porównując do RG(około 3/4 pojemności opakowania), dlatego zdziwiłem się tymi 15ml, w każdym bądź razie nie chciałem nikomu dopiec tym stwierdzeniem, że jest go dużo więcej niż RG. Niestety nie mam jak tego potwierdzić bo samplera oddałem koledze, żeby sprawdził czy mu się podoba efekt po zastosowaniu. Co do przesyłki, wszystko OK. Dużo ważyła-troszkę wyciekło APC bo karton był w rogu przemoknięty-baniak nie był dokręcony do końca. Niewiele tego wyciekło-normalna rzecz przy takim przewalaniu w czasie dostarczania-Bilberry nie przeciekało. Podsumowując, wszystko Ok, dzięki za sprawną obsługę
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wesol, Tak, oczywiście są tylko jak będziesz potrzebował to napisz info przy zamówieniu żeby dołożyć lukwawa,
mutra Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Co do przesyłki, wszystko OK. Dużo ważyła-troszkę wyciekło APC bo karton był w rogu przemoknięty-baniak nie był dokręcony do końca. Niewiele tego wyciekło-normalna rzecz przy takim przewalaniu w czasie dostarczania-Bilberry nie przeciekało. Podsumowując, wszystko Ok, dzięki za sprawną obsługę firma w której zamawiam inną chemię, zawsze wszystkie nakrętki zalepia paskiem taśmy samoprzylepnej. To tak BTW
Rekomendowane odpowiedzi