Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

darth_radom, :good:

Promocję mikołajkową zakończyliśmy ponieważ dojechał do nas niespodziewany towar :song:

Po długich namowach,prośbach i negocjaciach dostaliśmy trochę testerów Colli 476 (nie za dużo ale zawsze coś ;) ).

Oferta powinna pojawić się dzisiaj albo jutro jak tylko zrobimy zdjęcia i wstawimy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Promocja Mikołajkowa bardzo fajna! Skorzystałem :) Były to moje 3 zakupy u Car Crazy'ego, Mariusza. Bardzo dobry kontakt, mega szybka wysyłka, super towar, forumowy rabat , domówiony gratisik i oczywiście darmowa przesyłka z racji Mikołajowej Promocji! :)

Zakupy:

Moje ulubione aplikatory z mikrofibry Megsa i jeden bawełniany na wypróbowanie ;)

obraz075zr.jpg

I gratisik na życzenie Megs#16 :)

obraz036r.jpg

:):good::ad:

Opublikowano

To nie nowość że napisze że to super extra sklep... ale musze jeszcze dodać, że pracują tam naprawdę świetni ludzie ! Takiego kontaktu to ciężko wymagać od zwykłych ludzie a co dopiero od sklepu! Pozdrawiam Mariusza i całą ekipę SCS!

Wszystkich znajomych oprócz namawiania do rozpoczęcia przygody z detalingiem, będę napewno namawiał do zakupów w Waszym sklepie!

Trzymaj się!

Opublikowano

mariusz jak mozesz to podaj instrukcje naklejania tych naklejek KOSMETYKA AUT albo daj link jak juz gdzies to bylo

• Administrator
Opublikowano

1.Czyścisz i odtłuszczasz dobrze powierzchnie na której ma być naklejka.

2.Dobrze jest podgrzać to miejsce suszarką coby klej lepiej złapał.

3.Zrywasz "dolną" papierową część naklejki, i naklejasz na szybe/lakier.

4.Po naklejeniu odrywasz wierzchnią naklejke, tylko trzeba robić to delikatnie żeby razem z nią nie odeszła właściwa naklejka która już jest przyklejona.

Opublikowano

nom tak tez myslalem z tym ze ciezko schodzi ta papierowa czesc. naklejka powinna zostac na tej przezroczystej a u mniewlasnie jest z tym problem :cry:

• Administrator
Opublikowano

Mariusz nie wiem jak Ty to robisz ale rano paczka była u mnie. Dzisiaj w sobotę a wczoraj popołudniu wysłana.REWELACJA!!! Dziękuję serdecznie.

• Partner forum
Opublikowano

darth_radom, Dokładnie tak jak opisał EVO

Arekkaz, :song::good:

Obiecana i zmieniona wersja Promocji :

9e3f64d7be4c8e8b.jpg

Zmieniliśmy trochę układ kategorii w sklepie, ze względu na to że akcesoriów do polerowania mechanicznego jest coraz więcej to wyciągnęliśmy tą kategorię do głównych i w środku podzieliliśmy to na podkategorie do łatwiejszego szukania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mariusz ,ten cleaner Sonusa:SONUS PAINTWORK CLEANSER 236ML to chyba nie jest czysty cleaner co? Bo:

Usuwa zanieczyszczenia bez ingerencji w strukturę lakieru. Radzi sobie nawet z kolistymi ryskami!

ale jednocześnie:

nie zawiera środków ściernych,

Wiec trochę wypełniaczy ma.

Czy może się mylę?

• Partner forum
Opublikowano

Marco, Nie jest ścierny ale ma trochę z politury więc teoretycznie potrafi co nieco ukryć i podkreślić głębie ale w 95% jest to po prostu chemiczny cleaner i do takiego przeznaczenia bym go używał. Działanie ma podobne do HD cleanse.

Opublikowano

Paczka doleciała musiałem gonić kuriera po osiedlu taki szybki był :lol:

Nie dostałem tylko mikrofibry do ValetPro, ale przypomnę się następnym razem :P

Dzięki za zakupy i pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki Mariusz :)

To już mój 3 zakup i kolejne mega zadowolenie i gratisy :good:

Mat

• Partner forum
Opublikowano

jacekw1 ;) Pozdrów go od nas ;)

pawbor85, conrado, Tery, kojak, Dziękuje i miłej :ad:

Seba, :D Za brak MF :oops: Przypomnij się następnym razem ;)

Muti, :good:

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam dzis okolo godziny 15 były problemy z wejściem na Twoją stronę, poza tym w koszyku po dodaniu produktu cena jednostkowa podawana jest bez VAT a suma brutto jest taka sama - załącznik.

59442a6aa6c1b_bezVat.JPG.c4365b28d6f66be9a06b1ecea1b32776.JPG

• Partner forum
Opublikowano

login, Tak wiemy o problemach ale to było ze strony serwera.

Wszystkie ceny to ceny brutto. Tam gdzie jest napisane bez VAT to jest z VAT ;)

Opublikowano

Paczka dotarła pocztą w 2 dni :good:

ilość gratisów powala :) serdecznie dziękuje :)

ps.moje kubki smakowe wariują :D

Opublikowano

Podziekowania za kolejne udane zakupy tym bardziej ze to prezent gwiazdkowy :) no i oczywisce gratisy :D . Ogolnie bajeczka :mrgreen: