Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 CAR CRAZY Mariusz chyba jakieś problemy z twoją stroną www.showcarshine.pl/
kupusso Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Przecież działa, co Ci się dzieje?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 sven, Ja też ją widzę tak jak trzeba
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 ok , moze jakies przeciazenia na sieci.Teraz i u mnie chodzi
Tery Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 U mnie też nie chodziła o tej godzinie co pisał sven. Teraz chodzi
senz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Dzięki Mariusz za kolejne zakupy, gratis oraz rabat Pozdrawiam s
aquila Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Do mnie paczka doszła już w piątek. Dzięki i pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 senz, aquila, Jak widfzicie jakieś błędy na stronie albo w ogóle nie działa to będę wdzięczny za informację, ponieważ ostatnio dziwne rzeczy się dzieją, albo błąd albo statystyki nam nie działają itp Mamy okres mikołajkowo-świąteczny więc takie małe co nieco:
Administrator Evo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 CAR CRAZY, do kiedy obowiązuje promocja ?
Bartek1985 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 dzieki za kosmetyki paczuszka już dotarła wszystko jak zawsze OK
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Evo Na pewno do końca tygodnia, a czy w przyszłym także będzie to jeszcze nie wiemy Bartek1985
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam Dojechały do nas najpopulraniejsze produkty ValetPro
cash Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mariusz a pojawi sie cos z serii VALET PRO do smoły i kleju?
yacek _b Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mariusz , przesyłka dotarła , nie wiem jaki masz układ z pocztą , ale pioruńsko szybko , zwłaszcza że info o wysłaniu dostałem wczoraj a dzisiaj przed południem listonosz już puka . ps. mimo wszystko chyba powinieneś dodawać jakąś ulotkę do produktów , aby było wszystko cacy bo słabo z niemieckim , całe szczęście że zestaw przetestowany na naszym i innym polskim ( nie wiedziałem że cenzura jest na naszym forum )
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam Dojechały do nas najpopulraniejsze produkty ValetPro No i super, zamówienie poszło.
kupusso Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mariusz proszę o jedno! Nie wprowadzaj nowych produktów do sklepu bo dzisiaj ledo co paczka dojechała, a ja juz zamawiam następną
witol Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Piszę dopiero dzisiaj, ponieważ... paczka dojechała przede mną! Błyskawiczna przesyłka, jak zwykle zresztą. Jest wszystko co było uzgodnione i nawet więcej. Dziękuję
Master kecav Opublikowano 8 Grudnia 2010 Master Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wielkie dzięki za paczkę. Sama przesyłka - błyskawiczna, no i z 'nagrodami'. Jeszcze raz dziękuję.
lakikwap Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kurcze naprawde błyskawiczna przesyłka, paczka już umnie kawał czasu leży! Pozdrawiam Cię Mariusz.
jacekw1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mariusz wyślij mi proszę jeszcze raz maila bo z tą moją skrzynką coś nie halo
micha-ł Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 CAR CRAZY, mikołajkowa promocja na gratisową wysyłkę jest aktualna ? Bałem się zamawiać podczas DDD ze względu na mróz, teraz bym to nadrobił
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 cash, Pojawi tylko przy kolejnej dostawie, teraz niestety kilka produktów do nas nie dojechało całych yacek _b, JacekM, kupusso, witol, kecav,lakikwap Miłego jacekw1, poszło micha-ł, Puki jest informacja na głównej stronie sklepu to promocja obowiązuje
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 noo w koncu sie na collina doczekalem:D zamowienie juz polecialo:)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 darth_radom, poszło PW [ Dodano: 10 Grudzień 2010, 10:49 ] Witam w ofercie Pady LAKE COUNTRY. Collinite 476 dla forumowiczów w cenie 69zł.
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 nie no kurde wypas!! wczoraj zamawialem a dzisiaj juz wpada kurier z UPS caly w sniegu z paczka nie wiem jak oni to robia, przebic sie przez olsztyn w takich warunkach to cud a dla ciebie Mariuszu jak zwykle podziekowania za gratisy... WYPAS
Rekomendowane odpowiedzi