yacek _b Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Mariusz powiedz co się dzieje do cholery z produktami Poorboy’s World ? Firma "padła" , czy cholerni celnicy się grzebią ? W wielu sklepach np. u Krzyśką , czy car-spa( u ciebie też ) straszne braki .
Administrator AreK Opublikowano 29 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 MARIUSZ
Gogol Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 yacek_b: Wczoraj wieczorem Mariusz przesłał mi taką wiadomość: witam Ciągle czekamy, przed weekendem towar był już w Niemczech więc lada dzień powinien być w Polsce, ale jak hurtownia nie może określić konkretnego dnia to tym bardziej my ale to kwestia dnia-dni. Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 fireman, wgi, Poorboys nareszcie na reszcie już wysyłany do nas i będzie w poniedziałek u nas na stanie. W weekend będzie dostępny w sklepie. yacek _b, Już wszystko się wyjaśniło i tak jak wyżej ... Arekkaz, Ponownie Jeszcze dzisiaj jestem w delegacji więc nie mam za bardzo dostępy do NET-u ale jutro wraca wszystko do normy. Pozdrawiam od weekendu kilka nowych zapachów Chemical Guys oraz 303.
witol Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Właśnie złożyłem zamówienie (namówiłem nawet jedną osobę od siebie z pracy na szampon ONR) i chcę już zapłacić. Czekam z niecierpliwością na wyliczenie ceny i już przelewam. Nie mogę doczekać się
Marcin Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 a jak tam 476 , może jakieś nowe wieści ?: )
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Października 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Marcin, Już podobno jest w hurtowni tylko kwestia przyjęcia i oklejenia więc u nas prawdopodobnie ok środy.
Vernitus Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Dzięki wielkie za realizacje zamówionka . Naprawdę super firma a nawet i więcej (wiesz o czym piszę Car Crazy ). Rozwiązanie z maila zostanie poczynione . Dziś odbyły się pierwsze testy i jedyną rzeczą która trochę wkurzała to zbyt mała średnica opakowania testera FK Hi temp....ale to w końcu tester. Na aucie prezentuje się zacnie
etiv Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Jak zwykle pełna profeska, no i naklejka gratisowa całkiem fajna miłym zaskoczeniem jak dla mnie jest pojawienie się w ofercie produktów Wolfgang, oby w niedługim czasie pojawił się szampon i QD pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Października 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Vernitus Dzięki za miłe słowo, co do średnicy to niestety to tylko tester ale i tak jest ok 1 cm szersze niż oryginalne metalowe etiv, szampon na pewno będzie ale jakbyś chciał wcześniej zanim pojawi się w sklepie to daj znać
uri90 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 CAR CRAZY, kiedy będzie dostępna pełno wymiarowa (czyt. nie sampler ) pucha Fk 1000P?? bo mam przyszykowane zamówienie a tu brak Fk
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Października 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 uri90, hmm z tego co wiem to przedstawiciel wysłał zamówienie do FK ale oni podobno długo pakują więc w Polsce spodziewałbym się za 2-4 tygodnie ma lecieć samolotem ale podobno wolno FK organizuje wysyłkę.
uri90 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 fak mogłem się pospieszyc miałem brac sampler ale tyle dobrych opinii czytalem ze nie ma sensu i stwierdziłem ze wezme całą puche ale sie spóźniłem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Października 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 uri90, Nas też to nie cieszy że przed sezonem zimowym akurat tego wosku brakuje w magazynie.
witol Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Dzisiaj przed południem odebrałem paczuszkę - jestem pod wrażeniem szybkości przesyłki! I przede wszystkim dobrej ceny. A w dodatku w środku znalazłem moc gratisów - kilka ściereczek z mikrofibry, szczotka do felg i próbka najbardziej pożądanego przeze mnie środka do nadania finalnego połysku. Mariusz spełnia marzenia lepiej niż św. Mikołaj Ręce aż świerzbią, żeby zostawić książki i brać się do pucu-pucu
kurekpit Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 CAR CRAZY dzis paczuszke otrzymalem, wszystko gra na 102 Wielkie dzieki za profesionalne podejscie do sprawy oraz Gratisy Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Października 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 witol, kurekpit, Dzięki chłopaki za tak miłe opinie Zapraszam do działu "NOWE PRODUKTY" pojawiło się kilka nowych produktów. Z ostatnich testów pozytywnie zaskoczył nas środek 303 wiper treatment, w pakiecie jest gąbeczka nasączona środkiem do regeneracji i konserwacji wycieraczek. Aplikacja na wycieraczki które były założone wiosną czyli już trochę przejechały. Efekt: -cichsza praca -dużo mniejsze smużenie Na kolejny test idą tabletki instant płynu do spryskiwaczy tylko muszę zużyć ten co jest Mam nadzieję że tabletki będą na tak samo wysokim poziomie jak reszta produktów 303. Pozdrawiam.
Rubio Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Mariusz a na zimę te tabletki trzeba rozpuścić w samym IPA czy rozcieńczonym z wodą
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Października 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Rubio, NA zimę jest wersja taka : Tabletka + woda + IPA w ilości odpowiedniej do temperatury. Tu masz dokładny opis ze strony producenta W wolnej chwili przetłumaczę i wstawię opis do strony przedmiotu. Pozdrawiam
Tery Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Przesyłka faktycznie błyskawiczna Były to moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie Super gratisy, a sprzedający uprzejmy i bardzo pomocny Jestem bardzo zadowolony
uri90 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 przesyłka dotarła bardzo szybko, jednak po otwarciu zobaczyłem Poorboy;s QW+ bez atomizera na zdj był więc myślałem że to raczej standard, dozowanie z butelki tak rzadkiego płynu jest co najmniej uciązliwe i czasochłonne pomijam fakt ze zużywa sie go o wiele wiecej glinka mi sie pokleiła w tym foliowym woreczku i miałem problem z wyciagnieciem jej . poza tym bez zastrzeżeń gratisy bardzo miłe
Gość Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 uri90, tester czy pełnowymiarowa butelka?
uri90 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Łukasz-no1, pełnowymiarowa ofkors, gdyby to był tester to bym sie nie dziwił. p.s. Fk 1000p rzeczywiście pachnie jak pasta do butow
Wesol Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Uri ta glinka to od Show Car Shine ta ? daj znać jak się z nią pracuje
Rekomendowane odpowiedzi