rafloo Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 witam, 15330 poszło proszę o rabacik i rzut oka na zamówienie do pierwszej korekty, pozdrawiam rafloo
Mass Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Wiadomo kiedy ponownie będzie dostępny TESTER FINISH KARE 1000P HI TEMP PASTE WAX? Wiem, że temat nie od tego, ale nie wiedziałem gdzie zapytać
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 rafloo, będzie ok Mass, niestety nie ma w hurtowni, a kiedy będzie to na razie sam nie wiem
Trucky Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Zamówienie 15244 dotarło Dziękuję bardzo za gratisy, wszystko w najlepszym porządku poza małym szczegółem. Karton podczas odbioru paczki wyglądał tak: Na szczęście wszystko w środku było i nic nie uszkodzone Ciekawe kto ją tak potraktował u kuriera Wygląda na to że taśma puściła przykrywkę podczas jakiegoś małego upadku. Ale i tak bardzo polecam współpracę z Mariuszem
Eidos71 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Mariusz - to kolejne mistrzostwo Świata !!! Ceny z rabacikiem bardzo ok, dodatkowo gratis w paczce I - jak zwykle - błyskawiczna realizacja zamówienia Gdyby wszyscy Partnerzy realizowali tak szybko zamówienia... Ale wtedy nie byłoby za co chwalić
wlodek1974 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Paczuszka dotarła Gratiski w środku
CinuAGC Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Gdyby wszyscy Partnerzy realizowali tak szybko zamówienia... Ale wtedy nie byłoby za co chwalić realizacja jak realizacja innych, dobra ale podoba mi się u was to że do każdej paczki wrzucacie magiczne gąbeczki dla zabezpieczenia towaru byle jaki by nie był
Eidos71 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 realizacja jak realizacja innych, dobra Tak błyskawicznej realizacji zamówienia, jak u Mariusza, jeszcze nie spotkałem... Żeby nie być gołosłownym - zamówienie u Mariusza złożone w niedzielę, wczoraj potwierdzenie wysyłki, dziś przed południem paczuszka w domu. Inne zamówienie złożone w innym sklepie w środę 30.04. - i na razie nie dotarło...
Teddy Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 ..wrzucacie magiczne gąbeczki.. Jakie magiczne? Te ścinki "czegoś" można jakoś zużytkować? Tak z ciekawości, z czego te ścinki pochodzą? Zapytanie o termin dostawy: TENZI EN-JEE 1L - DO MYCIA FELG OWATROL POLYTROL 500ML - REGENERACJA TWORZYW 303 FABRIC GUARD - TESTER 60ML SHOWCARSHINE WIADRO 19,6 L Przydałaby się w sklepie funkcjonalność "listy życzeń". Bo teraz jak nie ma jakiegoś towaru to nie można go dodać do koszyka i nawet nie wiesz czy/ile osób na to czeka. ps. mam jeszcze u Ciebie zaległy OPTIMUM CAR WAX SPRAY ale raczej z niego zrezygnuję na rzecz innych kosmetyków / akcesoriów
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Dziękuje za zamówienia i pozytywne opinie nawet zrobiła się ciekawa dyskusja Trucky Najważniejsze że zawartość cała ktoś upuścił i taśma puściła też Eidos71 Dziękuje ślicznie i miło mi że jesteś zadowolony Jakie magiczne? Te ścinki "czegoś" można jakoś zużytkować? słyszałem że niektórzy używają do dressingów, u innego klienta z gąbek najbardziej było zadowolone dziecko Tak z ciekawości, z czego te ścinki pochodzą? Nie znam źródła ale czasami widać fajnie wyciętą rybkę do kąpieli Zapytanie o termin dostawy: TENZI EN-JEE 1L - DO MYCIA FELG - JUTRO/POJUTRZE OWATROL POLYTROL 500ML - NIE MA W HURTOWNI I SAMI NIE WIEDZA KIEDY BĘDZIE PONOWNIE POJEMNOŚĆ 500ML 303 FABRIC GUARD - TESTER 60ML NA RAZIE TYLKO WIĘKSZE OPAKOWANIE, Z NIE DUŻYCH JEST GTECHNIQ I1 100ML SHOWCARSHINE WIADRO 19,6 L - NIESTETY NIE MA U DOSTAWCY, NA POCZĄTKU CZERWCA POJAWI SIĘ CIEKAWA ALTERNATYWA CZYLI SOLIDNE WIADRO Z GRIT GUARDEM Spray wax : ciągle czekam, z tego co wiem to dostawa będzie przełom maj/kwiecień "Lista życzeń" - pomyślimy chociaż za dużo to nie da ponieważ wszystkie produkty które są w sklepie ze statusem "oczekiwanie" to w większości przypadki że chcielibyśmy je uzupełnić ale aktualnie nie ma u dostawcy i nie mamy skąd zamówić więc taka lista za dużo nie wniesie , ale nie mówię nie, ogólnie to przymierzam się do aktualizacji sklepu bo coraz więcej modułów mi szwankuje , po aktualizacji silnika , powinny pojawić się nowe funkcje które może będa pomocne w sklepie, tylko na to trzeba trochę poczekać , pewnie przełom lato/jesień wyrzynacz, poszło
karambol Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Zamówienie #15361 poszło proszę o rabacik Pozdro do następnego
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 karambol, Savage,
Bukszpan Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Zamówienie #015374 poszło. pozdrawiam
Szary93 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Zamówienie #15375 również poszło, czekam na maila Pozdrawiam
wyrzynacz Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Paczka dotarła . Żeby wszędzie była tak szybka wysyłka
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Dziękuje za zamówienia i opinie
grooby_ Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Witam, Pytanie o najbliższą dostawę: AngelWax REVELATION 500ml Iron Fallout Remover FELGI BĘDA KRWAWIĆ- Przyjemny zapach! - Planuje zamówienie i będę wdzięczy za informację.
YearOne Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 CAR CRAZY kiedy będzie dostępny ZAINO Z-10 LEATHER IN BOTTLE 236ML - ODŻYWKA DO SKÓRY . Planujecie wprowadzić sprzedaż padów i past RUPES.
bubolak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Poproszę o rabat i maila dot. zamówienia #15398 Pozdrawiam, Karol.
marcuso86 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Witam Zamówienie 15402, Panie Mariuszu czekam na maila:) Pozdrawiam
neimad Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Kiedy będzie dostępny GLACIER WINDSCREEN REPAIR KIT ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 grooby_, w przyszłym tygodniu będzie uzupełniony YearOne, Zaino ostatnio nie mieli w hurtowni, teraz nie wcześniej niż za ok 2 tygodnie Pasty rupes : planujemy , PAdy już coś mam na miejscu 80mm i 150 bubolak, marcuso86, neimad, jeżeli będzie w hurtowni to powinien być pod koniec przyszłego tygodnia , ale z tym produktem przeważnie jest problem
Rekomendowane odpowiedzi