Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#014332 kolejne zamówienie poszło tym razem nie pomyliłem się i wpisałem hasło w okienku :wallbash: mam nadzieję że tym razem z rabatem się uda :) i w miarę możliwości proszę o jakiś gratisik ;)

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje za zamówienia i opinie.

arbibar, Nie wiem czy to u Ciebie ale zerknij na pojemność Bilberry jaki dostałeś, a jaki był w zamówieniu ;) nie chciałem opóźniać wysyłki

Opublikowano

Paczka dotarła cała i zdrowa. Dziękuję za transakcję jak i gratisy. Polecam wszystkim niezdecydowanym,a już nie mogę doczekać się kolejnych zakupów. :good:

Opublikowano

witam wlasnie złozyłem zamówienie 14372 ale zapomniałem wpisać hasło rabatowe w okienko zamówienia.

Prosze o podliczenie jesli nalezy mi sie rabat:)

Czekam na wycene pozdrawiam

Opublikowano
Dziękuje za zamówienia i opinie.

arbibar, Nie wiem czy to u Ciebie ale zerknij na pojemność Bilberry jaki dostałeś, a jaki był w zamówieniu ;) nie chciałem opóźniać wysyłki

Racja :oops: Dzięki za wskazówkę :shock: Wtakim razie zmieniam swój wcześniejszy wpis.

Przesyłka dotarła ekspresowo. Super zapakowana. Rabacik był, gratis był, czyli tak jak zwykle :good: Bardzo dziękuje.

Opublikowano

Przesyłka dotarła ekspresowo. Super zapakowana. Rabacik był, gratisy również. Polecam wszystkim niezdecydowanym,a już nie mogę doczekać się kolejnych zakupów. :good:

Opublikowano

Przesyłka dotarła, wszystko ok tylko szampon niestety trochę się wylał ale na szczęście nie dużo ;)

Opublikowano

Przesyłka dotarła, bardzo dobry i szybki kontakt mailowy - nawet rano w niedzielę.

To był jedyny sklep, który miał wszystkie produkty, jakie sobie prędzej wybrałem.

Gdyby wszystkie sklepy tak działały to byłoby bardzo przyjemnie. Z innej beczki - podobnie sprawnie działającym sklepem z kawą i akcesoriami jest caffesilesia.

Opublikowano

maluch, jeszcze ostatni jest (wbiłem do sklepu)

Dzięki. Dawno nie zaglądałem i bałem się, że już nie będzie a tu miła niespodzianka towar w koszyku dostępny.

PS proszę o informację o kwocie do zapłaty do zamówienia 14385.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zamówienie nr #014387 złożone, proszę o naliczenie rabatu. Przypadkowo zaznaczyłem ze ma być wystawiona faktura, proszę jej nie wystawiać wystarczy paragon. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, trochę przespałem ale jak by było można jeszcze dopisać mnie do grupy rabatowej KA to dzięki. Zamówienie: #014383 z dnia 2014-03-21 18:22:20

Opublikowano

Dziękuję za przesyłkę, miała dojść przed weekendem i doszła, ale byłem tak chory, że dopiero dzisiaj odebrałem :/ . Dziękuję za forumową naklejkę ;)

Opublikowano

Proszę o naliczenie rabatu do zamówienia #14433 - czekam na maila. ;)

Edit: Chociaż nie. Zależy mi na szybkiej wysyłce, więc pieniądze przelałem. Najwyżej dorzućcie jakiś gratis. :good: