Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jarusiek, Dziękuje i przepraszam że nie było ich przed urlopem
Zoltan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Czy jest jakaś szansa że rękawica megsa pojawi się w najbliższym czasie (tygodnia, dwóch)? Wiem, że trochę o nią truję ale blokuje mi zamówienie a tak to sobie chwilowo odpuszczę. Ogólnie widzę, że ciężko ją dostać...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zoltan, Niestety nie znamy odpowiedzi na to pytanie Meguiars ciągle przesuwa termin. Napisz PW co byś potrzebował
wgi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jaką pojemność ma POORBOYS WORLD ALL PURPOSE CLEANER i czy jest lepszy niż megsowy odpowiednik?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 wgi, Witam, pojemność 946ml, różnic z megsem nie zauważyłem.
AutoDetailing Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Moim zdaniem PB jest mniej skuteczny, ale nie ma zarazem tak gryzącego zapachu.
Wlody Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mariusz moje drugie zamówienie złożone , więcej na PW Pozdrówka
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wlody, Poszło PW
vwosiu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, poszło pw z kolejnym zamówieniem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 vwosiu poszło PW Mały NEWS : LUSSO już dostępne !!!
lipa Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kolejne zamówienie i kolejny 100% POZYTYW, no i te gratisy, aż musiałem zadzwonić, czy aby zamówienie nie zostało pomylone!!!!! Wielkie dzięki!!!
wgi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 LUSSO już dostępne !!! jaka pojemność testera? http://www.showcarshine.pl/318-lusso-or ... uksus.html
aro_77 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chyba 60ml... takie sa standardowe.
Moderator rychu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A dokładniej 2 oz
navwiedzony Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kolejne zamówionko dotarło, ale niestety tym razem nie mogę zbyt pochwalić... Sprawa pierwsza: zamiast MEGUIARS EXTERIOR TRIM DETAILER SPRAY dostałem MEGUIARS ULTIMATE PROTECTANT Sprawa druga: prosiłem zamiast próbek szamponów, których już ostatnim razem sporo dostałem jakieś próbki produktów FK - dostałem próbkę szamponu NXT i coś niezidentyfikowanego, bo niepodpisanego (żółte, ładnie pachnące, dość gęste) - ale obstawiam, że to Ultimate Wash&Wax, czyli też szampon... Sprawa nr 3: wszystko tak upchane w paczce, że jedna MF się zniszczyła. Reasumując zakupy średnio udane
Zoltan Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Moja paka dotarła, jak zwykle szybo i z gratisem - dzięki
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 wgi, tak jak już inni napisali - tester 59ml. lipa, Dzięki Wielkie navwiedzony, Mogę zrobić tylko i bardzo przepraszam za zamieszanie ale : - ultimate protectant nie mam pojęcia czemu znalazł się w paczce, widocznie po prostu ludzki błąd - z próbkami także daliśmy plamę i teraz pamiętam że pisałeś o zmianie ale przez zamieszanie znowu lipa - widzisz jak jest za luźno paczce to są uszkodzenia ale widocznie jak za ciasno to także Reasumując najmocniej przepraszam i napisz PW jeżeli będziesz coś zwracał oczywiście na nasz koszt. Jeżeli ma zostać tak jak jest to przy kolejnym zamówieniu na pewno nadrobimy nasze błędy Pozdrawiam
michal55yh Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Do mnie paczka przyszła, wszystko tak jak trzeba wraz z próbką zapachu o którą prosiłem. Z zakupów jestem zadowolony i będę korzystać z usług sklepu. Pozdrawiam i dziękuję.
smalec Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja również jestem w pełni zadowolony, wszystko jak trzeba
Marcin Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no skoro tak chwalicie to ja tez sie przylacze , kilka razy juz kupowalem a z racji ze blisko mieszkam to odbieram osobiscie - zawsze wszystko w jak najlepszym pozadku - polecam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 michal55yh, smalec, Marcin, Dziękuje bardzo navwiedzony, Dziękuje za PW i wyrozumiałość Dzisiaj będą dostępne najciekawsze produkty z oferty 303 !!! GRIT GUARD !!!
Administrator Evo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dzięki za zakupy
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Evo, Proszę bardzo
dz007 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, dzięki wielkie za profesjonalną obsługę. Takie zakupy to sama przyjemność
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 dz007, To ja dziękuje i zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi