Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś i mnie ten kod rabatowy się nie wczytał? :dontknow:

Czy zdjąć rękawice i skarpety, policzyć na palcach? a wynik przekształcony na na złoty polski przelać na konto? :o

Zamówienie nr 8533

Chat

Opublikowano

Witam zamówienie 8536 wysłane przelew poszedł ,sam odliczyłem sobie -10% mam nadzieję ze dobrze ,czekam na sam sobie zrobiony prezent świateczny no i Wesołych .....

Opublikowano

Zamówienie 8542 złożone, przelew poszedł. Podobnie jak u kolegi powyżej kod rabatowy się nie wczytał - sam odliczyłem 10% od sumy. :-]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zamówienie doszło całe i zdrowe :) dzięki za naklejkę i cukierek :)

PozdraWViam i polecam innym użytkownikom !!!

Opublikowano

Moja przesyłka dotarła 13go, ale odebrałem dopiero dzisiaj. Wzorowo zapakowane, wszystko jak należy, pełna profeska. Dziękuję i do następnego razu :)

Opublikowano
CAR CRAZY, szczotka vikana dziś wylądowała u mnie :)

Dzięki bardzo ;)

ja też czekam na 2 szt ;)

Dostałem info o wysyłce, dzięki Mariusz :)

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje chłopaki ;) Nie wiem jak u Was, ale Białystok całkowicie zaśnieżony i bez szczotki nie ma sensu wychodzić do auta. (czasami nawet i jakaś łopatka by się przydała bo wyjechać z niektórych parkingów to :wallbash: )

Opublikowano

Oczekuję zamówienia 8557, niestety mi też nie działał kod zniżkowy więc proszę o jego uwzględnienie.

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Cześć

Złożyłem dziś zamówienie niestety nie wiem gdzie nalezy pisać hasło rabatowe dlatego przypominam sie też tutaj

nr zamówienia: #008561

ps. nie dorzucaj mi kolejnego katalogu megs'a bo ich już mam sporo od Ciebie :good:

Opublikowano

Po raz kolejny wracam do Ciebie, tym razem po kilka akcesoriów :) Skromne bo skromne zamówienie numer: 8577. Proszę o uwzględnienie rabatu i możliwie najszybszą wysyłkę :)

Opublikowano

I moje zamówienie dotarło. Wielki plus za włączenie myślenia i niewysyłanie zimą wosków do paczkomatów :good:

A i tak najlepsza była śliwka w marcepanie :P

Wesołych Świąt