etiv Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 również zamówienie złożone, jeszcze tylko jakby była gąbka od chemical guys
keram6 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Panowie chcę złożyć zamówienie w tym sklepie 1 raz i jak to jest z upustem forumowym ? Czy muszę dzwonić do sklepu czy w inny sposób?
etiv Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 "Hasło rabatowe to Kosmetykaaut.pl Należy je wpisać w momencie akceptacji zamówienia w miejscu na wiadomość następnie my wyliczymy rabat i się skontaktujemy niestety na razie sklep sam nie liczy rabatów ze względu na dwa progi rabatowe. "
Zoltan Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Mi do pełni szczęścia brakuje rękawicy Megsa, mam nadzieję że wkrótce się pojawi
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 keram6, tak jak opisał Wojtek Zoltan, niestety z rękawicami jest straszny problem , ani CG ani Megs teraz nie mają więc my też czekamy z niecierpliwością Mały urlopowy NEWS Stworzyliśmy naszym zdaniem ciekawy testowy zestawik detailerów oczywiście z GRATISEM zapraszam do działu TESTERY Dla wszystkich którzy zastanawiają się nad wyborem QD a to zawsze stwarza spory problem Oraz dostaliśmy info że znowu są już u nas : Szampon Duragloss Ręcznik do osuszania SCS Fluffer Pozdrawiam, nareszcie od piątku wszystko wraca do normy
keram6 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Chcę złożyć zamówienie teraz ale chciałbym aby towar został przysłany po przyjściu rękawicy Megsa - czy to możliwe ? Czy APC PB jest w litrowym opakowaniu jak Megs ? Czy cleanerów wybrać SRP czy PB BH?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 keram6, sprawę chyba wyjaśniliśmy telefonicznie
MetalMagnes Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, chciałem się zorientować czy jest dostępny Poorboy's Super Slick & Suds Concentrated Car Wash w 1 galonowym opakowaniu i w jakiej cenie?
Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, kiedy tak juz na 99,9 % bedzie dostepny wosk 476 ? bo tak patrze ze owy wosk poznikal takze z oferty innych sklepow, jakby jakies braki na rynku
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 MetalMagnes, niestety na razie jest brak w hurtowni tego szamponu będzie za ok 2-maks 3 tygodnie. Marcin, colli będzie także za ok 2-3 tygodnie, teraz jest brak w hurtowni ale opróżnienie hurtowni jest celowe i osoby oczekujące na pewno będą zadowolone z czekania ............ Pozdrawiam
Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, co masz na mysli ze beda zadowoleni z czekania ?
pLaYmAn Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości gdzie zamawiać kosmetyki samochodowe, to podpowiem, że nie ma lepszego miejsca niż ShowCarShine.pl Paczka doszła cała, solidnie zapakowana, pełno gratisów i świetny kontakt
pioter Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Potwierdzam . Dostałem to co chciałem i na gratis też się załapałem .
matgym Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 CAR CRAZY rozumiem ze niebawem pojawia sie nie tylko testery #105 i #205?
senz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kolejne udane zamówienie. Dziękuje Mariusz za udaną transakcję oraz gratisy Pozdrawiam
apollo78 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja również dołączam się do pochlebnych opinii Szybko, sprawnie i tanio - tak trzymać - POLECAM niezdecydowanym.
keram6 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dzisiaj otrzymałem pierwszą przesyłke . Jestem bardzo zadowolony - szybko i miło. Dzieki za testery. Na pewno skorzystam z tego sklepu przy kompletowaniu mojego zestawu.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Chłopaki dziękuje bardzo za miłe opinie Miłego Marcin, A co w Polsce najbardziej rekompensuje i zadowala klienta
Marcin Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, czyzby nizsza cena ?
pyzax Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kolejne udane zamówienie.Dziękuje Mariusz za udaną transakcję oraz gratisy Pozdrawiam
Administrator AreK Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Kolejne zakupy u Mariusza i kolejna pełna satysfakcja. Wszystko bardzo sprawnie i fachowo. Śmigam testować............................................................
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Arekkaz,
SZyBA Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Doszła paczuszka jak zwykle PROFI robota wszystko ok gratisy super naprawdę zakupy tylko tutaj Gorąco Polecam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 SZyBA, To my dziękujemy
jarusiek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Po urlopowaniu otrzymałem dodatkowe testery szamponów!! Miła i fachowa obsługa- będę na pewno zaglądał tylko tutaj przy następnych zakupach Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi