Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie chcę złożyć zamówienie w tym sklepie 1 raz i jak to jest z upustem forumowym ? Czy muszę dzwonić do sklepu czy w inny sposób?

Opublikowano

"Hasło rabatowe to Kosmetykaaut.pl

Należy je wpisać w momencie akceptacji zamówienia w miejscu na wiadomość następnie my wyliczymy rabat i się skontaktujemy niestety na razie sklep sam nie liczy rabatów ze względu na dwa progi rabatowe. "

• Partner forum
Opublikowano

keram6, tak jak opisał Wojtek

Zoltan, niestety z rękawicami jest straszny problem , ani CG ani Megs teraz nie mają więc my też czekamy z niecierpliwością :wallbash:

Mały urlopowy NEWS

Stworzyliśmy naszym zdaniem ciekawy testowy zestawik detailerów oczywiście z GRATISEM :-] zapraszam do działu TESTERY

Dla wszystkich którzy zastanawiają się nad wyborem QD a to zawsze stwarza spory problem :D

Oraz dostaliśmy info że znowu są już u nas :

Szampon Duragloss

Ręcznik do osuszania SCS Fluffer

;)

Pozdrawiam, nareszcie od piątku wszystko wraca do normy :song:

Opublikowano

Chcę złożyć zamówienie teraz ale chciałbym aby towar został przysłany po przyjściu rękawicy Megsa - czy to możliwe ?

Czy APC PB jest w litrowym opakowaniu jak Megs ?

Czy cleanerów wybrać SRP czy PB BH?

• Partner forum
Opublikowano

MetalMagnes, niestety na razie jest brak w hurtowni tego szamponu będzie za ok 2-maks 3 tygodnie.

Marcin, colli będzie także za ok 2-3 tygodnie, teraz jest brak w hurtowni ale opróżnienie hurtowni jest celowe i osoby oczekujące na pewno będą zadowolone z czekania ............ :-]

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości gdzie zamawiać kosmetyki samochodowe, to podpowiem, że nie ma lepszego miejsca niż ShowCarShine.pl :good:

Paczka doszła cała, solidnie zapakowana, pełno gratisów i świetny kontakt ;)

Opublikowano

Dzisiaj otrzymałem pierwszą przesyłke . Jestem bardzo zadowolony - szybko i miło. Dzieki za testery. :good: Na pewno skorzystam z tego sklepu przy kompletowaniu mojego zestawu.

• Partner forum
Opublikowano

Chłopaki dziękuje bardzo za miłe opinie :good: Miłego :ad:

Marcin, A co w Polsce najbardziej rekompensuje i zadowala klienta :-]:song:

• Administrator
Opublikowano

Kolejne zakupy u Mariusza i kolejna pełna satysfakcja. Wszystko bardzo sprawnie i fachowo.

Śmigam testować............................................................

Opublikowano

Doszła paczuszka jak zwykle PROFI robota wszystko ok gratisy super naprawdę zakupy tylko tutaj :-]:-] Gorąco Polecam

Opublikowano

Po urlopowaniu otrzymałem dodatkowe testery szamponów!! :acute:

Miła i fachowa obsługa- będę na pewno zaglądał tylko tutaj przy następnych zakupach :)

Dzięki :good::-]