Kaliber93mm Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Już drugi raz kupuje w ,,ShowCarShine'' i muszę przyznać, że nie wiem jak oni to robią, ale przesyłka wysłana wczoraj Pocztą Polską dotarła dziś o godzinie 9:30 , szybciej niż kurierem! Sklep porządny, super i szybki kontakt, gratisy do każdej paczki, dla mnie rewelacja. Jeżeli chcecie mieć pewniaka, to wybierzcie ten sklep, gwarantuję, że się nie zawiedziecie.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Kaliber93mm, Sam się czasami dziwie jak ta poczta to robi, niestety nadal dostawa na drugi dzień przez pocztę to jakieś 50% paczek, ale i tak jest lepiej niż kiedyś
Gość Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 CAR CRAZY, Serdeczne dzięki za kolejna udaną Transakcje, wszystko na Najwyższym poziomie Gratisy także się przydadzą, o rabacie wspominać już chyba nie trzeba Ps. Mariusz coś tam za aplikator włożył bo ja w NL a paczka w PL. Pozdrawiam, miłego Urlopu
wronek89 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Kiedy można się spodziewać rękawicy Megsa?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 wronek89, Niestety narazie w Meguiars Polska nie podają konkretnej daty więc domyslam się że konie lipca albo pierwsze dni sierpnia. Łukasz-no1, Dobre pytanie żebym to ja pamiętał Mała zmiana : Ostatnie paczki przed urlopem wysyłamy dzisiaj ok godz. 23 ewentualnie jak coś zostanie to jutro o 8 rano ale jeżeli ktoś planuje jeszcze zrobi zamówienie to lepiej dzisiaj do godz 22. Przepraszam za ciągłe zmiany
jarusiek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Zamówienie złożone- pierwszy większy zestaw
wgi Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 dzięki za paczuszkę ilość gratisowych mikrofibr powala
senz Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Mariusz, dziękuje za udaną transakcję ! Wszystko jak najbardziej ok. Pozdrawiam s
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam , udało mi się znaleć intenet naminutę i mam ważne info. Wszystkie paczki wysłane jedynie 2 szt zostały na magazynie a mianowicie dla Pana Bojarskiego i Pana Adamczyka, Chcialbym najmocniej przeprosić ale poprostu nie daliśmy rady ostatnie raz bylismy dzisiaj na poczcie o godz 4:30 (dobrze że mamy całodobową) Jeżeli Panowie nie mogą czekać to oczywiście koszty zostaną zwrócone spowrotem. Przy niektórych paczka może brakowac obiecanych próbek i np zamiast bilt hamber 200g będzie 100g , o tym wszystkim wiemy i zostanie to nadrobione zaraz po urlopie poprostu w penym momencie skończyły nam się nasze opakowania a o 4 rano ciężko gdzieś to kupić Jeszcze raz chcę najmocniej przeprosić jeżeli u kogoś w paczce będzie jakieś niedopatrzenie, o wszystkim prosze pisać na PW , postaram się co jakiś czas zaglądać i odpowiadać na wszystkie pytania. Pozdrawiam
pLaYmAn Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 No trudno, poczekam mimo wszystko, bo chyba jako jedyni macie w swojej ofercie testery, a niespecjalnie mi się uśmiecha wydawać zamiast 200zł np. 500zł
link2jack Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 W 100% najlepszy sklep na tym forum. 1. Największy wybór produktów różnych firm (żaden z reklamujących się sklepów nie ma tak szerokiego wyboru. 2. Pisałem do 4 sprzedawców - jeśli chodzi o ceny ShowCarShine bije reszte na głowę!! 3. Zamowienie złożyłem w poniedzialek wieczorem - dzis rano (czwartek) listonosz pukał do drzwi 4. Warto wspomnieć o testerach!!! buteleczki są wypełnione po korek!! I dzięki nim za niewielką kwotę samemu można sprawdzić kilka produktów tego samego typu. 5. Miła, fachowa obsługa! W 100% POLECAM
Liptonosz Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Kolejne zamówienie już zrealizowane. Znowu wszystko na najwyższym poziomie, duzo gratisów, butelki pełne aż po korek, dostawa z dnia na dzień. Polecam ten sklep, ja nie zrobie już zakupów u innego dostawcy
jarusiek Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 U mnie również paczka migiem dotarła Produkty wypełnione po korek, kilka gratisowych mikrofibr Próbek niestety brak same naklejki
wierzba Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Fluffy Dryer kiedy będzie dostępny ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 jarusiek, napisz info na PW pewnie to wina braku opakowan ale tak jak pisalem wszystko bedzie nadrobione napisz nr zamowienia zebysmy zprawdzili czy jestes w kolejce do wyslania wierzba, fluffy dryer bedzie od 30 lipca po urlopie pLaYmAn, jeszcze raz przepraszamy bardzo ale na pewno za to bedzie sensowan rekompensata :-) szybkie wejscie i trzbe konczyc , pozdrawiam
Kaliber93mm Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 CAR CRAZY, czy oferta testerów Meguiar's z serii Mirror Glaze będzie uzupełniona produktami #105 i #205? Uważam, że byłby to wspaniały pomysł, który dodatkowo przyciągnąłby kolejnych klientów. Czy jest taka możliwość?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Kaliber93mm, Rozważymy
Marcin Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 CAR CRAZY, kiedy najwczesniej bedzie mozliwy odbior osobisty ? 31 lipca (sobota)?
senz Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 CAR CRAZY czy przewidujesz dodanie nowych zapachów do wnętrza Poorboy's World ? Interesuje mnie wanilia/pinacolada/new car.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Marcin, tak sobota, być może w piątek ale w piątek szykuje się bardzo pracowity dzieńwięc może nie byc czasu chyba że późnym i wieczorem. senz, pinacolada - JEST, wanilia - JEST , new car -NIE MA pozdrawiam
Marcin Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 CAR CRAZY, aha , to najwyzej albo w sobote odbiore (dwa zestawiki aplikatorow) albo jak wroce z ulropiku bo i tak jeszcze wosk 476 bede zamawial - a tak przy okazji kiedy 476 bedzie juz dostepny ?
senz Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 .senz, pinacolada - JEST, wanilia - JEST , new car -NIE MA Yeaaah ! Dzięki za szybką wiadomość
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Marcin, nie mam jeszcze 100% info ale liczymy na zaraz po urlopie czyli początek sierpnia senz,
Marcin Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Marcin, nie mam jeszcze 100% info ale liczymy na zaraz po urlopie czyli początek sierpnia senz, a to w takim razie nie bede sie spieszyl z odbiorem aplikatorow ( a tym samym zawracal ci glowe w sobote) a odbiore je razem jak zamowie wosk 476
apollo78 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Zamówienie złożone - teraz tylko uzbroić się w cierpliwość )
Rekomendowane odpowiedzi