Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówienie #7191 dotarło ekspresowo i jak zawsze z przydatnymi gratisami.

Dzięki Mariusz i do wyczerpania zapasów ;)

- moich oczywiście :lol:

• Partner forum
Opublikowano

Małe sprostowanie na temat Silke Detailer:

Dzisiaj dostałem info że NA PEWNO będzie, teraz coś tam lekko przerabiają. Ale termin ponownego wprowadzenia nie jest znany, miejmy nadzieje że nie długo :)

Opublikowano

Witam!

Moje zamowienie także poszło, nr 7239, z niecierpliwością czekam na potwierdzenie przelew aż się pali do wyslania :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Pytanko:

Jako że czekam z zamówieniem do momentu, aż pojawi się MegS UC, to doszedł jeszcze brak na stanie testera FK 1000P. Kiedy można się go spodziewać??

Opublikowano

Mariusz paka dotarła ;)

Po raz kolejny wszystko w jak najlepszym porządku :good:

Dzięki za gratisy - jak najbardziej trafne :kox:

Noo i do następnego... 8-)

Opublikowano

CAR CRAZY, paczuszkę dziś odebrałem. Jestem naprawdę w ciężkim szoku, bo taka sytuacja mi się przydarzyła pierwszy raz - możesz wytłumaczyć, jak to jest możliwe, że wczoraj zrobiłem Wam przelew prawie o północy, a paczkę miałem dzisiaj przed 14? Nie ogarniam tego i do tej pory zbieram szczene z podłogi :).

Jeżeli ktoś miałby jakieś wątpliwości, to polecam, po raz kolejny moje brodawki sutkowe zostały bezlitośnie zmiażdżone ;).

Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz!

Opublikowano

Pierwsze zakupy zrobione dzięki doleciało w jeden dzień, już przetestowane DG 901 i FLUFFY działa super :), dzięki za rabacik.

• Partner forum
Opublikowano

LoozaQ, Tester FK będzie we wtorek

skovroon, ciosu, koko, ;):good:

jareckipiasta, Ostatnio nie byo w hurtowni ale przy kolejnym zamówieniu czyli za ok 1-2 tygodnie może będzie ponownie

Gilotyn@, Od dawna nie ma w hurtowni, miał być już jakiś czas temu ale nadal cisza :/

Stefan-16, na razie jeszcze nie widziałem porównania ale czas pokaże