Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamówienie dzisiaj dokonałem bo do jutra to tyle jeszcze godzin zostało i nie mogłem się doczekać ;)

Opublikowano

Evo, Nigdy nie pracowałem z Colli ale wg. opini na DW i na paru forach amerykańskich jasno wynika, że praca z FK 1000 jest łatwiejsza niż z Colli.

Przepraszam za OT.

Opublikowano

szok, wczoraj zamówiłem 3 próbniki za parę groszy, dzisiaj paczuszka z ładnym gratisem (akurat przyda się bardzo, dzięki) i naklejką. Jestem pod cięzkim wrażeniem.

Opublikowano

Przesyłka dotarła! Wczoraj zamówiłem a dzisiaj już dostałem :) Oczywiście gratisy też się znalazły. :ad:

Opublikowano

Do mnie też kolejny już raz wszystko dotarło!!! dostałem gratis o który prosiłem, WIELKIE dzięki!!, książeczka super, wszystkie produkty w jednym miejscu!!!

Kolejne zamówienie już prawie skompletowane!!!, tylko czekam na wypłatę :cry:

• Partner forum
Opublikowano

Uwaga

Info dla wszystkich klientów:

W dniach 16 lipca do 30 lipca planujemy urlop i w tych dniach będą wstrzymane wysyłki paczek.

Ostatnie paczki będą wysłane 15 lipca (czwartek) wieczorem, kolejne od 31 lipca.

W ramach rekompensaty przygotowaliśmy dwie oferty dla forumowiczów:

- jeżeli ktoś planował w tym czasie złożyć zamówienie, a teraz nie ma funduszy to może złożyć zamówienie do środy, my wyślemy paczkę we czwartek i wystawimy fakturę z odroczonym terminem płatności do 1 sierpnia ;)

- jeżeli komuś tak mocno się nie spieszy i złoży zamówienie między 16 a 30 lipca za opóźnioną wysyłkę zostanie mu naliczony WYŻSZY RABAT :-]

Do czwartku wszystko odbywa się normalnie, później w czasie urlopu postaram się odpisywać na maile i na forum na pewno z lekki opóźnieniem, ale nie dłuższym niż 48godz.

Mimo tego że będziemy na urlopie to pracować będziemy nadal i w tym czasie także będą pojawiać się w sklepie nowe produkty ;)

Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie ale trzeba troszkę się zregenerować żeby wrócić na drugą połowę sezonu z nowymi siłami i nowymi produktami :-]:song:

Opublikowano

Witam paczka zamówiona w środę w nocy a w piątek już awizo. Był rabat są gratisy :) . Dziękuje i życzę powodzenie i do następnego zamówienia.

Opublikowano

i moje zamówienie doszło nadzwyczaj szybko, wraz z spełnioną zachcianką ;) szkoda tylko ze na dworze +40. Udanego wypoczynku, pozdrawiam :)

Opublikowano

Black Hole, Bilt Hamber, Ultimate Compound, PB Spray & Gloss, Trim Restorer na próbę i aplikatory, do tego dojdzie FK 1000P myślę że na początek zabawy wystarczy

• Partner forum
Opublikowano

erty0203, przemas22, Szachi, _Shadow, miniu211, Dzięki chłopaki za miłe opinie :good: jak spadnie kilka stopni to życzę miłego :ad: