Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy spodziewacie się dostawy, mam jeszcze do dorzucenia do koszyka kilka produktów przy których widnieje "oczekiwanie na dostawę" ?

• Partner forum
Opublikowano

tilf, arielo88, JM63, Dziękuje za info ;)

cptolgierd, :good:

CreArt, Napisz PW jakie produkty cię interesują to napisze Kiedy mogą być np DG, FK będzie wtorek/środa

Opublikowano

Zamówienie 4437 - dotarło.

Nie będę się może rozpisywał - jak zwykle jestem baaardzo zadowolony :good::good:

A przy okazji - przed chwilą wróciłem ze stoku :-] i naszło mnie właśnie pewne pytanie - czy jakiś środek typu "anty para" będzie się też nadawał do okularów i gogli?

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje maile wysłane :good:

pfikusny, hmm do gogli, można spróbować rainX anty fog ale nie mam pojęcia jak się spisze na tworzywie w goglach bo to jednak nie szkło, albo najpierw spróbuj klasycznej metody - pianka do golenia ;)

Opublikowano

CAR CRAZY zamówienie nr. #004477 poszło :) Fajnie by było gdybyś dorzucił jakies fajne próbki/testery np. coś jak FK Trim do plastików zewnętrznych :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

CreArt, cubstone, że się wtrącę - u nas jest i Wiolki&Pawły też chyba mają... :oops: Ale TARDIS tez jest super :)

P.s Sorry. :oops:

Opublikowano

CAR CRAZY dzięki za przesyłkę, to była jedna z najszybszych przesyłek jakie dostałem :mrgreen: .

Niestety boję się że otworzę, a potem rozstawię na stole, będę patrzeć, czytać, podziwiać (choć żadnych frykasów tam nie ma) i tak cały dzień zleci.

A tak mogę się zająć czym innym, choć myśli gdzieś błądzą :kox:

Jak już odważę się otworzyć to napiszę do Was jakie wrażenia.

Opublikowano

Super, paczka doszła, dzięki za fajne gratisy, nie spodziewałem się aż tylu. Sprzedawca godny polecenia - dobrze zabezpieczone kosmetyki :)

Opublikowano

Paczka na miejscu. Po wadze stwierdziłem ze tylu pozycji nie zamawiałem. :-]

Wielkie dzięki za gartisy i próbki. Pozdrawiam. ;)

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje bardzo za opinie i zamówienia.

:o Czy osoby które zostały wytypowane do testu TGG Rozmyśliły się bo nie ma odzewu (a na forum od wczoraj byli) :o

Jak do rana nie będzie odzewu to zostaną wytypowane inne osoby :-]

Opublikowano

CAR CRAZY, Bardzo dziękuję za wybór.

PW już poszło. Przepraszam, ale niestety Twój edytowany post w sprawie TGG nie został "oznaczony jako nieprzeczytany". Mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie jak z płatka ;)