_arek_ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chłopaki jeszcze chyba sylwka odsypiają bo nie widać ich na forum
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam I Życzę Wszystkim Forumowiczom Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!! Własnie jestem w drodze powrotnej do B-stoku i Net przerywa jak tylko dojadę to na spokojnie będę odpisywał na maile i pytania. Od jutra wszystko wraca do normy
piotrl Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Właśnie wysłałem zmówienie 4400 ale bez naliczonego rabatu zamiast tego może jakieś gratisy będą Przelew dojdzie pewnie jutro .
Swoop Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Właśnie wysłałem zmówienie 4400 ale bez naliczonego rabatu zamiast tego może jakieś gratisy będą rabat Mariusz naliczy ręcznie i dostaniesz stosownego maila
piotrl Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Właśnie wysłałem zmówienie 4400 ale bez naliczonego rabatu zamiast tego może jakieś gratisy będą rabat Mariusz naliczy ręcznie i dostaniesz stosownego maila Tak tylko już przelałem kasę na konto wiec nie ma problemu Jutro już jadę do PL wiec i tak nic nie zrobię
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 piotrl, Skoro poleciała pełna kwota to coś dołożę jako Bonus żebyś nie był stratny Dziękuje za zamówienia, wszystkie wyliczenia już do was wysłane, jeżeli ktoś nie dostał to proszę o info na maila, bo wysyłałem innym systemem i nie wiem czy dochodzą.
Dager Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 kasa na zamówienie 4403 przelana czekam na paczke
piotrl Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 piotrl, Skoro poleciała pełna kwota to coś dołożę jako Bonus żebyś nie był stratny Dziękuje za zamówienia, wszystkie wyliczenia już do was wysłane, jeżeli ktoś nie dostał to proszę o info na maila, bo wysyłałem innym systemem i nie wiem czy dochodzą. Ja tez dziekuje ale przelałem tak jak pisałem cała kwotę nie czekałem na rabat pieniądze wyszły do ciebie po 9:00 rano
kruhy Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zamówienie nr 4405 złożone ... proszę o naliczenie rabatu
arturlax Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 CAR CRAZY, polecam z czystym sercem!profi podejście do klienta i rozwiązanie drobnego przeoczenia!z pewnością to nie było ostatnie zamówienie!
cz@rek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zamówionko 4410 poszło proszę o podliczenie tego wszystkiego o co prosiłem jeszcze na pw i rabacik
J0NES Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam Mariusz proszę o naliczenie rabatu na zamówienie o numerze #004411 oraz podanie kwoty jaką mam przelać do ciebie łącznie z wysyłką(paczkomat). Pozdrawiam Łukasz
etiv Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 paczka dziś doszła, jak zwykle dodatkowe fibry i próbki pozdrawiam
shine Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Poszło zamówienie 4413, poproszę o kwotę do zapłaty.
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam. Chciałbym podpytać kiedy będzie dostępne: Autobrite MAGIFOAM 1L
Sprysio Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam, chciałem uzyskać informację kiedy będzie dostępny RACE GLAZE LEATHER CARE KIT oraz pędzelek MEGUIAR DETAIL BRUSH - PĘDZELEK - zaglądam już około 2 tygodni i cisza w tym zakresie a nie wiem czy mam gdzieś indziej szukać?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dziękuje za kolejne zamówienia i opinie Eryczek, Poniedziałek prawdopodobnie Sprysio, Race Glaze zestawu nie ma teraz u dystrybutora, jak chcesz zestaw to polecam Gliptone, używam obu i jak dla mnie to 99,999% są identyczne. Pędzelek meguiars Prawdopodobnie w ogóle ponieważ producenty chyba wycofuje od jakiegoś czasu ten produkt , ale planują wypuścić jakieś nowe akcesoria za jakiś czas więc czekamy ...
Sprysio Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 tylko słyszałem, że zestaw który proponujesz zostawia ślady, poza tym race ma ładniej pachnieć. Poza tym troszkę nie lubię czegoś w zamian i zachęcania.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Eryczek, Już jest. Sprysio, Ja do niczego Ciebie nie zachęcam tylko napisałem że nie ma zestawu bo nie ma u dystrybutora, jest jedynie cleaner i conditioner do kupienia osobno. I podałem ci alternatywę bo jak czegoś nie ma to większość klientów pyta o alternatywę. Nie proponuję ci w zamian : zestawu duragloss czy colourlock bo są całkiem inne, a Gliptone jest jak dla mnie identyczny począwszy od koloru , zapachu, konsystencji kończąc na efekcie finalnym. Ale to przecież twój wybór. Co do śladów to nie wiem gdzie miałby je zostawić ale jak Gliptone je zostawi na danym materiale to zaufaj i uwierz że Race Glaze także
kruhy Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 #4405 już u mnie ... chyba masz jakieś układy z pocztą Jak zawsze wszystko w jak najlepszym porządku.
piotrl Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 4400 właśnie odebrałem paczkę dzięki za gratisy wszystko bardzo profesjonalne zapakowane. Dzieki
Sprysio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 jaki gliptone do skóry czarnej do nowego autka ma być wybrany?
Sprinter Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 wpisanie w google nie kosztuje wiele siły...
Sprysio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 pisząc odpowiedź na mój post krócej by Ci zeszło gdybyś wiedział i odpisał niż odsyłać do źródła, w którym takich szczegółów nie znajdę. Pytam specjalistów, więc amatorze jak nie wiesz to się nie wypowiadaj!
Swoop Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 pisząc odpowiedź na mój post krócej by Ci zeszło gdybyś wiedział i odpisał niż odsyłać do źródła, w którym takich szczegółów nie znajdę. Pytam specjalistów, więc amatorze jak nie wiesz to się nie wypowiadaj! gratuluje początku na forum Od pytań co i jak są stosowne wątki, a nie temat Partnera forum dotyczący wysyłki - to raz Dwa, to jest taka opcja jak Szukaj a także dział Tapicerka i skóra więc może z tego wypadało by skorzystać jak nie wiesz gdzie zadać pytanie
Rekomendowane odpowiedzi