Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówienie #4196 dotarło ekspresowo. Wielkie dzięki, będzie można popracować przy autku przez weekend. Pozdrawiam :)

Gratis ok :good:

Opublikowano

CAR CRAZY, mam pytanie w swojej ofercie na alledrogo masz piane AUTOBRITE MAGI FOAM a w sklepie internetowym brak mam prawie skompletowany koszyk i piany mi brakuje wlasnie :o

Opublikowano

Paczka#004160 dotarła w środę wieczorem do paczkomatu. Dzięki wielkie za szybką obsługę, dobre zabezpieczenie przesyłki i super gratisy. Jestem bardzo zadowolony. :roll::good:

Opublikowano
kiedy można się spodziewać dostawy testerów POORBOY'S WORLD BLACK HOLE oraz POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK ? :-]

niestety też czekam a tu nie ma od dłuższego czasu i sie nie zapowiada...

Opublikowano
natural looka brac w ciemno zakochacie sie w nim

i na drzwiach jak pada i wyschnie nie masz zaciekow?? u mnie w mk5 taki problem po NL wystepowal

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje ponownie wszystkim za zamówienie , miłej pracy ;)

szymon, Nawet nie zauważyłem, pojemność 500ml jak będzie w hurtowni to u nas będzie na wtorek/środa

viviusek, :dontknow:

art'ek, Wszystko zależy od tworzywa u mnie w OOOO ani razu nie zauważyłem zacieku (z drugiej strony nie stoję z otwartymi drzwiami jak pada, ale zawsze przy wsiadaniu jakieś krople spadną i nie ma żadnych zacieków a używam NL od ponad roku systematycznie.)

Swoop, Niestety tylko 3,8L w mniejszej pojemności są inne APC np Nielsen, VP, Autosmart

Opublikowano

CAR CRAZY, będzie jakaś świąteczna promocja ? Bo nie wiem czy czekać z złożeniem zamówienia :)

• Partner forum
Opublikowano

k24, Nie ma u żadnego dystrybutora być może będzie dopiero za 2-3 tygodnie.

kruhy, Coś planujemy ale w tym roku nie będzie ogólnej promocji tylko od jutra wieczorem powinna pojawić się nowa kategoria w sklepie "Worek Świętego Mikołaja" Będzie w niej po kilka produktów w świątecznych cenach, produkty będą się zmieniać praktycznie codziennie będzie jakaś zmiana, niektóre będą tylko jeden dzień a niektóre po 2-3 dni, póki co nie wiem jakie to będą produkty powinny pojawić się też różne zestawy.

Opublikowano
k24, Nie ma u żadnego dystrybutora być może będzie dopiero za 2-3 tygodnie.

Postaraj się jak najszybciej :song: