Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CAR CRAZY,

czyli jak zamówie za ponad 60zł to przesyłka free na mój adres?? bez żadnych paczkomatów??i to tylko na jutro sie liczy?

Opublikowano

kurcze a już myślałem że będę pierwszy no cóż ode mnie tez zamówionko nr 4184 to moje pierwsze u was i trochę zaszalałem :evil: więc z tego co piszą inni czekam na maila z rabatem

Opublikowano

Do mnie proszę również o wysyłkę najlepiej w dniu dzisiejszym jeszcze bo liczę na to, że do weekendu dojdzie, bo potrzebne

nr zam 4187

Opublikowano

Czyli jak zamówię za ponad 100zł to przesyłkę kurierem za pobraniem mam gratis czy tylko przy wpłacie na konto?

• Partner forum
Opublikowano

fireman, wysłany

pilchu, chyba ten wpis jest zrozumiale napisany:

30 Listopad: darmowa wysyłka przy wpłacie na konto i dla :

- wszystkich zamówień wysyłanych paczkomatem

- zamówień o wartości pow 60zł wysyłanych Pocztą

- zamówień o wartości pow 100zł wysyłanych kurierem

- zamówień o wartości pow 40zł wysyłanych E-przesyłką

wpłata może być dokonana jutro ale zamówienie musi być dzisiaj.

Opublikowano

Dzięki za expresową wysyłkę, rabacik, gratisy, oraz za zielone pianki które teraz bardzo cieszą moją 3 letnią chrześnicę :P

Opublikowano

Mariusz, dzięki za szybką paczkę i gratisa :)

Najważniejsze słowa żony (po powąchaniu sampla i SD): "mi mógłbyś takie kosmetyki kupować" :)

Dzięki

Opublikowano

Zamówienie nr #4201 dotarło! Szybko i sprawnie! Dzięki również za miłe gratysy :-]

To mój drugi zakup w ShowCarShine i ponownie jestem zadowolony, na pewno tu wrócę :D

Dzięki jeszcze raz!

Opublikowano

Ekspresowa wysyłka jak zawsze, fajne pakowanie jak zawsze, znowu nuda hehe bo zadowolony z zakupów jak zawsze :good: