uri90 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Mariusz, przesyłka dotarła sprawnie i po raz kolejny jestem mega zadowolony. dzięki za gratisy:) pozdrawiam Aha i z black hole trafiłeś w dziesiątkę odkąd kupiłem czarnucha myslałem nad tym żeby go przetestować jeszcze raz dzięki
Tworek Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 http://showcarshine.pl/294-3m-glass-cle ... -szyb.html 3M GLASS CLEANER - PREPARAT O MYCIA SZYB 3M GLASS CLEANER - PREPARAT DO MYCIA SZYB http://showcarshine.pl/5-pielegnacja-sz ... -szyb.html Dobra widoczność jest niezbędne dla bezpiecznej jazdy Dobra widoczność jest niezbędna dla bezpiecznej jazdy oraz dwie takie same pozycje 303 AEROSPACE PROTECTANT 236ML http://showcarshine.pl/21_303
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Tworek, dziękuje
Stanley08 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 CAR CRAZY, paczka dotarała - jak zwykle ekspresowo, fajny rabat i gratisy Pozdrawiam.
art'ek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 CAR CRAZY, wprowadzacie opcje Paczkomatów i przesyłki za 1zl??
moggio22 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Zlożyłem zamówienie #4013, przesyłka pobraniowa. Prosiłbym o nie dodawanie zapachu NewCar, bo już mi dwa leżą, pozdrawiam!!
noktoto Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Zamówienie nr #3983 dotarło. Dzięki, szczególnie za fajne gratisy
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Dziękuje za opinie i zamówienia art'ek, Rozważam tą metodę ale ciekawe jak długo inpost będzie trzymał promocję jeżeli będzie się powtarzać to pewnie w to wejdziemy ale jeżeli nie to nie ma sensu ponieważ : - koszt bez promocji to minimum 9zł , na poczcie u nas jest 11zł prawie to samo i teraz ok 85% paczek wysłanych pocztą dochodzi na drugi dzień i nie trzeba jeździć do paczkomatu, przeważnie poczty są bliżej - paczkomaty mają określone maksymalne wymiary paczek - maksymalna waga także jest określona Wprowadzając tą opcję my jak i klienci z niej korzystający musielibyśmy się liczyć z ewentualnymi opóźnieniami ponieważ gdy klient zapłaci za paczkomat a waga paczki albo wymiary przekroczą wartości maksymalne musimy poinformować klienta i prosić o dopłatę za wysyłkę pocztą lub kurierem, wtedy albo klient dopłaca a wysyłka przeciąga się o kolejny dzień albo rezygnuje. A wiadomo że nikt nie lubi opóźnień
slepy Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 witam, mała próbka Dionysus Trim Glitz od ValetPRO, czasu starczyło tylko na mały teścik, w weekend postaram sie zrobić porównanie z Meguiar`s Ultimate Protectant
art'ek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 CAR CRAZY, rozumiem ze promocja obecnie i bardzo sie oplaca;p ale jest jeszcze jeden plus takiej metody;d kurier cie nie szuka i latwiej ukryc paczke ze znow cos zamawiales ;] taki maly OT oczywiscie;)
cayman9 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 latwiej ukryc paczke ze znow cos zamawiales ;] ooo... polać mu bo dobrze prawi
KaczorRK Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 latwiej ukryc paczke ze znow cos zamawiales ;] ooo... polać mu bo dobrze prawi Skąd ja to znam
jorgus Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 zamowienie 4017 zapłacone przelewem teraz oczekiwanie
spons Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 latwiej ukryc paczke ze znow cos zamawiales ;] Poste restrante czy jakos tak i po problemie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 slepy, Dziękuje za fotkę, jak będziesz miał porównanie do UP to śmiało pisz art'ek, cayman9, KaczorRK, Dostarczenie to najmniejszy problem najczęściej zdarza się "Proszę nie wkładać do środka żadnego paragonu bo mi żona głowę urwie" jorgus, Jak wpłata doleci to paczka jutro będzie u Ciebie
cayman9 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 co do paragonu to się nie do końca zgodzę... w moim przypadku nikt się nie patrzy na kolejne kwoty tylko na sam fakt... "znowu do samochodu..." tym bardziej że do żony mi daleko ale ja biedny student jestem
Wielebny Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Zamówienie #3991 dzisiaj dojechało. Bardzo dziękuję za gratisy i szybką wysyłkę. Do następnych zakupów
M4ciek Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 również popieram inicjatywę wprowadzenia opcji wysyłki via Paczkomaty oczywiście jako opcja, klient sam sobie wybierze co chce, ja osobiście wolę poczekać 1 dzień dłużej ale przynajmniej nikt nie zadaje w domu trudnych pytań
STEFANO Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam. Zamówienie 3996 dotarło Bardzo dziękuję za gratisy i to w jakiej ilości! Pozdrawiam serdecznie!
weglus Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 no i listonosz/kurier poczty zostawia awizo z adnotacją "do odbioru dnia następnego". jeżeli jest to wieczorem to kij z tym, ale rano lub wczesnym popołudniem to może sie człowiek wkurzyć. wyszedł do sklepu, a akurat przyjechała paczka i do odbioru dnia następnego. a tak pojedzie do paczkomatu i coś jeszcze przy aucie zrobi ;D
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Po waszych namowach zrobiłem rozeznanie na temat Paczkomatów Wprowadzę tą opcję, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będzie dostępna. Będzie tylko trzeba dobrze ją opisać w regulaminie. Jak to mówią klient nasz Pan, mówicie to macie ...
jorgus Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 wielkie dzięki, paczka 4017 już u mnie dziś była zabawa organileptyczna, jutro do dzieła jeszcze raz dzięki , w tygodniu odezwę się co do fatruki:D
art'ek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 CAR CRAZY, to ja juz powoli robie zamowienie;) a mnie jako pomyslo -pytanio dawce prosze wynagrodzic;) hahahah
grzechu_S Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 4031 zlozone, czekam na kwote do przelewu
Simel Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Wczoraj przyszła do mnie paczka z zamówieniem #4020, jestem mega zadowolony z szybkiej wysyłki i gratisów
Rekomendowane odpowiedzi