Bio Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 CAR CRAZY Paczka już jest ! Wczoraj zamówiona tak nawiasem Az chce się zamawiać więcej przy takim traktowaniu klienta
michal55yh Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zamówienie nr 3157. Pieniądze wysłane. Czekam na paczkę.
Manolito77 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zamówienie nr 003153 - poszła kasa przelewem ekspresowym. Od około 18:00 już jest na koncie. Pozdrawiam.
sysiu20 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Paczuszka dotarła dziś około godziny 17 Jestem mega zadowolony, bo szybka wysyłka i świetny towar Dostałem rabacik i gratisik Polecam i odkładam pieniążki na kolejne zamówienie Pozdrawiam
BartekB Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, Od pewnego czasu kompletuje swoj arsenał. Kolejne produkty wlasnie doszly do domu. Zamowienie #3111 zrealizowane z gratisem . Bardzo, bardzo dziekuje i nie omieszkam zamowic ponownie w najblizszym czasie.
Manolito77 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Mam jeszcze pytanie: czy do zamówienia nr 003153 dałoby się dorzucić te naklejki Kosmetyka Aut(przynajmniej 2 szt. żeby na trójkątne szybki było)? Czy może zamówienie już jest spakowane? Pozdrawiam.
qwerty Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Kiedy będzie POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK i POORBOY'S WORLD TRIM RESTORER w testerach? Kolega BIO pytał się i napisałeś że ma być we wtorek... i jak nie było tak nie ma
patryczek11 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 zamówienie #3169 poszło . Wybrałem płatnosć przy odbiorze Myslę że na jakieś gratisy się załapie
Bio Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 qwerty, Trim Restorer we wtorek jeszcze był A co do NL z tego co mówił Mariusz nie wiadomo kiedy będą. Miał mieć tylko duże butle.
qwerty Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 qwerty, Trim Restorer we wtorek jeszcze był A co do NL z tego co mówił Mariusz nie wiadomo kiedy będą. Miał mieć tylko duże butle. niestety wczoraj już nie było PB NL w dużej butli to chyba nigdy nie zużyję na jedno auto, może bym i wziął tylko żeby na plastikach zew. trochę "poleżał"
Smoko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 panowie, paczka prawie skompletowana, ale znowu czegoś nie ma kiedy się spodziewacie Padów ABW czarnego i pomarańczowego 150mm? Chyba że złoże zamówienie teraz a wy mi jakoś później doślecie bo jak będą pady to nie będzie czegoś innego Co wy na to?
ADI25 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Paczuszka dotarła wszystko pięknie jak zawsze pozdrawiam serdecznie
whateverek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 #003128 dotarło wczoraj. Parę kropli reno flash'a sie wylało (nie mam żalu) i w całej firmie pachaniało pastą do podłogi (albo czymś w tym stylu) Dziękuję za gratisy. Polecam.
emilus100 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zamówienie #3143 dziś dotarło. Dziękuje i pozdrawiam. Jak zawsze profesjonalna robota
mcjeppet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zamówienie #3087 doszło .Pozdrawiam i dzięki za gratisy
miczu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Przesyłka nr: 3139 dotarła. Dziękuję za szybką wysyłkę oraz gratisy. Super profesjonalny sklep. Pozdrawiam
koza Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Cześć, Zrobiłem zamówienie: Zamówienie: #003173 z dnia 2011-08-11 Liczę na jakiś rabat i gratisy przy takim zamówieni. W sumie nie pierwsz i na pewno nie ostatnie Pozdrawiam,
3wade3 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam Zamowienie nr. 3174 złożone Czekam na info odnośnie rabatu. Dzięki i pozdrawiam
piotrek21 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam Poszło zamówienie #3175, również czekam na maila. Pozdrawiam
bischop5 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zamówienie numer 3176 Przelew expresowy właśnie wysłałem. Tak jak napisałem w wiadomości zamiast rabatu proszę o dorzucenie czegoś godnego uwagi Jak dobrze pamiętam to już 3 konkretny zakup.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam Przepraszam za opóźnienie w odwiedzeniu forum ale przez 2 dni z czasem było krucho Zgrzyt Mieliśmy jedną bo tylko jedną nam przysłali i od razu sprzedana, kolejna dostaw w przyszłym tygodniu i ma być podobno więcej. elvvis Tak new car to odświeżacz od chemical guys YearOne Tak, kilka mamy na miejscu, do końca weekendu postaram się wstawić do sklepu qwerty Dokładnie tak jak napisał Bio , co do testerów ogólnie to nadchodzą dużo cięższe czasy, bo dostępność ich jest bardzo ograniczona i będziemy je dostawać tylko po kilka sztuk więc jak produkt jest popularny to może być ciężko się wbić w zamówienie. Smoko Możesz złożyć i w komentarzu dopisać na co czekasz i co doliczyć, Na ABW czekamy od 2,5 tygodnia bo w produkcji nie ma włókna które jest przyklejone do gąbki, miało być w tym tygodniu ale na razie cisza więc może po weekendzie wreszcie dojadą. Bardzo dziękuje za kolejne zamówienia i pozytywne opinie, wszystkie paczki które powinny być wysłane wczoraj oczywiście były więc kurierzy na pewno dostarczą dzisiaj a te co pocztą to już wiecie ...... nikt tego nie wie czy zdążą przed weekendem. Z tego co kojarzę to tylko jeden przelew nie doszedł na czas, więc wyjedzie dzisiaj ale w sumie to nie wiem czy to ktoś z forum
Smoko Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Smoko Możesz złożyć i w komentarzu dopisać na co czekasz i co doliczyć, Na ABW czekamy od 2,5 tygodnia bo w produkcji nie ma włókna które jest przyklejone do gąbki, miało być w tym tygodniu ale na razie cisza więc może po weekendzie wreszcie dojadą. CAR CRAZY - zamówienie 3177 złożone - dodatkowe info wpisałem przy zamówieniu. Dzięki.
maci10 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dziękuje za szybką wysyłkę i gratisy
michal55yh Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Paczka przyszła, świetnie zapakowana, wszystko zabezpieczone. Jak zwykle dużo gratisów, dziękuję za nie! Obsługa na najwyższym poziomie
Rekomendowane odpowiedzi