CarSPA-Zymöl Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 julian, bardzo ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Bardzo ładnie Golfiki może nie są super urodziwe ale muszę je wziąć w obronę... W II dieslu całkiem mi się podróżowało dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arglist Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Gratulacje efekt super. Jak byś potrzebował pomocy to ja z przyjemnością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 julian, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 kanar, dziękuje:) a nie ma za co milo bylo sie przyczynic chociaz w minimalnym stopniu do tego efektu koncowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PN Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 julian, well done. Mam tez w zanadrzu podobny projekt i pewnie jakoś będę Cie molestował, czy nie chciałbys popełnić "współudziału" A Golf - extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjDarecki Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Thomas, a jechałeś nim kiedyś? bo muszę Ci powiedzieć, że jeżdziłem wielona mocniejszymi i droższymi autami, które dają wiele mniej przyjemności z jazdy! I tu się zgodzę z kolegą ... ale odpycha mnie ten samochód ten golf ( bez urazy ) kojarzy mi się z dresami , wiejskim tuningiem,szpanem łysoli za kółkiem i łamaniu przepisów, gdzie już przez takiego nieraz miałem nieprzyjemną sytuację ... Z Dresami kojarzą się raczej BMW PozdraVWiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Thomas napisał/a: ... ale odpycha mnie ten samochód ten golf ( bez urazy ) kojarzy mi się z dresami , wiejskim tuningiem,szpanem łysoli za kółkiem i łamaniu przepisów, gdzie już przez takiego nieraz miałem nieprzyjemną sytuację ... Z Dresami kojarzą się raczej BMW PozdraVWiam DjDarecki, zgadzam się w szczególności E30 bardzo popularny model ale Golf III nie oszukujmy się jest bardzo popularny też ... mnóstwo a'la stunigowanych jeździ ... i też jak mówiłem właśnie przez te pseudo stunigowane golfy i gości w wieku do góra 25 lat miałem niejednokrotnie niemiłe sytuacje na drodze nie chcę nikogo obrazić jak mówiłem tylko wyrażam swoje zdanie sam jeździłem przez jakiś czas tym modelem ... każdy samochód ma coś przypisane i nie ma co się obrażąć o fiacie mówią,żę to G o różnych koreańcach i nie tylko też ... każdy samochód coś ma nie tak dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no .. bo Maybachami to Rydzykanci jeżdżą , nie kupiłbym tego co bardziej abstrakcyjne opinie twierdza tez ze jak ktos jedzie Felicją kombi to musi miec wąsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PN Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 DjDarecki, Thomas, cyprianmeister, OK - ale czy to już nie za bardzo wchodzimy w off-topic...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 PN, może i faktycznie trochę tak ale też i trochę w temacie ja już wszystko powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 hmm a mówią że z gówna cukierka nie zrobisz a ty zrobiłeś heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Michas Opublikowano 22 Marca 2010 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 co bardziej abstrakcyjne opinie twierdza tez ze jak ktos jedzie Felicją kombi to musi miec wąsy yyyyyyyyyyy... a nie musi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wielkie GRATKI za doprowadzenie autka do takiego stanu Naprawdę świetna robota No to można powiedzieć ze taki uboższy odcinek Poturbowanych Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 a mówią że z gówna cukierka nie zrobisz dzięki, ale mimo wszystko, nie nazwałbym auta gównem. mimo stanu, mimo wieku, mimo opinii, prowadzi się znakomicie. Łukasz-no1, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi