Tomas-sg Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 @MrCleaner co do promocji walentynkowej to jest jakiś kod czy rabat widoczny od razu czy może na sam koniec zakupów? Na tą chwilę widzę tylko rabat forumowy
Partner forum MrCleaner Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 @Tomas22 Konieczne będzie wzięcie udziału w konkursie
Tomas-sg Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 @MrCleaner rabat tylko dla wygranego czy dla wszystkich biorących udział ?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 troszkę się pomyliłem i wpadło nam nieco zamieszania. Rabat 15% jest na wszystko do 14.02
Tomas-sg Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 26 minut temu, MrCleaner napisał: troszkę się pomyliłem i wpadło nam nieco zamieszania. Rabat 15% jest na wszystko do 14.02 No i super Już byłem gotów jechać robić zdjęcie walentynkowe wieczorem
Tomas-sg Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 @MrCleaner czekam aż wjedzie cleantech inside cleaner z nową formułą i leci zamówienie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Powinien być u nas w tym tygodniu, więc czekamy na zamówienie
Tomas-sg Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Cleantech wspominali dostawę na środę czyli dzisiaj wszystko w rękach @Slovak żebym załapał się na walentynkowy rabacik
davor Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 10 godzin temu, Tomas22 napisał: @MrCleaner czekam aż wjedzie cleantech inside cleaner z nową formułą i leci zamówienie a coś ze starą nie tak? jak będzie można poznać nową? też się szykuję do zakupu
Tomas-sg Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 2 minuty temu, davor napisał: a coś ze starą nie tak? jak będzie można poznać nową? też się szykuję do zakupu Nowa jest delikatnie słabsza ( mimo to dalej mocna) oraz tańsza o wiele tańsza. Poznasz z pewnością po cenie + ma być naklejka. Nie martw się jeśli w nowej cenie kupisz stara formule, wtedy można powiedzieć lucky you
Arkeolowy Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Nowa formuła nie wymaga wypłukiwania jak standardowe APC więc to jest ten + w porównaniu ze starszą wersją
davor Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 @Arkeolowy ok dzięki, to jest istotne dla mnie, byłem przekonany, że starej też nie trzeba wypłukiwać
D@ViD Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 @Arkeolowy A to Ciekawe myslalem ze to interior bez wypłukiwania
Tomas-sg Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 2 minuty temu, davor napisał: @Arkeolowy ok dzięki, to jest istotne dla mnie, byłem przekonany, że starej też nie trzeba wypłukiwać Starej też nie trzeba W ofercie mają i APC i inside cleaner. Tylko teraz będzie to słabsze i o wiele tańsze.
Arkeolowy Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 4 minuty temu, Tomas22 napisał: Starej też nie trzeba Faktycznie, pomyliłem produkty. Tutaj tylko moc spadła o 20%, a wraz z nim znacząco cena Zastosowanie jego to bieżąca pielęgnacja.
Tomas-sg Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 W dniu 13.02.2019 o 11:09, MrCleaner napisał: Powinien być u nas w tym tygodniu, więc czekamy na zamówienie Coś wiadomo o cleantechu ? Ostatnie godzinki promocji
Partner forum MrCleaner Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Niestety, paczka przyszła uszkodzona i część musiała wrócić do nich, ale Interior Cleaner ocalony, można zamawiać
Tomas-sg Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 @MrCleaner Panowie zrobiłem zamówienie w czwartek ale nie dostałem żadnego maila nie pamiętam kwoty i w ogóle Mój mail to t_daaniel@o2.pl
Partner forum MrCleaner Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 W dniu 18.02.2019 o 11:45, Tomas22 napisał: @MrCleaner Panowie zrobiłem zamówienie w czwartek ale nie dostałem żadnego maila nie pamiętam kwoty i w ogóle Mój mail to t_daaniel@o2.pl Witaj, nie posiadamy zamówienia z takim mailem, napisz do nas na priv, zobaczymy co się dzieje.
Eidos71 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 @MrCleaner - ostatnio "lajkujecie" na FB posty Alien Magic... Czy to sygnał, że wprowadzicie tą markę do oferty Waszego sklepu..?
Strus Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Kiedy będzie w ofercie Sam's Detailing Ceramic Wax i w jakiej cenie ?
Slovak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Strus, zajawiłem temat, jak coś będę wiedział to dam znać. 1
Strus Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 A Hybrid Selant nie macie jeszcze może na stanie ?
Slovak Opublikowano 25 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2022 #Labocosmetica to ekskluzywna linia kosmetyków samochodowych należąca do grupy MAFRA, która od 1965 roku dba o międzynarodowe dziedzictwo motoryzacyjne. Stworzona w celu zaspokojenia potrzeb profesjonalnych detailerów, którzy oczekują skutecznych, bezpiecznych i niezwykle wydajnych produktów. Dziś stała się punktem odniesienia na skalę światową dla wszystkich entuzjastów pielęgnacji aut. Wszystkie preparaty są projektowane i wytwarzanie we Włoszech. W jej ofercie znajdziecie innowacyjne i wszechstronne w użyciu produkty do pielęgnacji karoserii, szyb, felg, opon i wszystkich elementów wnętrza. Pozwalają na optymalizację wszystkich procesów auto detailingu od oczyszczenia do konserwacji. Sprawdź kosmetyki #Labocosmetica już dziś!
Moderator Domel Opublikowano 25 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2022 23 minuty temu, Slovak napisał: #Labocosmetica Dobrze pamiętam czy oni maja Kwas w żelu?
Rekomendowane odpowiedzi