elemeledutki Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Mają door2door - przynajmniej w ofercie... Może warto przedzwonić?
grzybero Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 odgrzewam kotleta Wash&Go Artur Grzybowski 3y punkty w warszawie 733-133-134 nie powiem więcej bo nie wolno robić autoreklamy wiedzą co robią ,znają się na rzeczy ... resztę znajdziecie w internetach parę osób z forum już Nam zaufało
disaster3 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Witam, podłączę się pod temat bo również szukam jakiejs dobrej myjni w W-wie, Auto po detailingu w ShineFactory. Na lakierze jest natryskowa powłoka ceramiczna 3-warstwowa OptiCoat Professional/GlossCoat. Dostałem instrukcję jak dbać, nawet kupiłem sobie te produkty ale niestety mieszkając w bloku nie mam warunków. Generalnie jeżdzę na bezdotyk i spłukuję tylko samą wodą zdemineralizowaną ale niestety po jakimś już czasie to nie wsytarcza i zalecenie było aby 1 na miesiąc porządnie umyć samochód ręcznie na 2 wiadra. Szukam jakiejś myjni, która zajmie się raz w miesiącu porządnie moim samochodem i niczego nie spierniczy. Najlepiej okolice Bielan ale pozostałe części W-wy również dadzą radę jeśli naprawdę warto.
Mocek2016 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 A może ktoś poleci mi coś w stolicy Wielkopolski? Skuteczna i nie mega droga
Piotrek Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 [ref=#ff3366]disaster3[/ref], Co prawda to już nie Warszawa, ale dla gwarancji dobrze wykonanej pracy warto przejechać się dalej. Piszę o naszym partnerze myjni Na Dwa Wiadra , jak powiesz, że jesteś z forum to dostanie jakiś rabat
acidmk Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Disaster3 część chłopaków z forum myje samodzielnie właśnie pod domem. Jak nie masz warunków polecam myjnia Na2Wiadra w Piasecznie. Partner naszego forum polecany tu już nie raz
disaster3 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 @Piotrek, @acidmk ok, dzięki Panowie za namiary. Przejadę się tam (mimo, że 40 km do przejechania ). Trochę ponad tydzień temu wróciłem z Włoch (jechałem samochodem) i warto byłoby go odświeżyć na zewnątrz i w środku (bo ogólnie zakaz jest jedzenia w środku w samochodzie ale tym razem była dyspensa dla dziecka i żony) no i trzeba go trochę ogarnąc
disaster3 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Hejka, byłem dzisiaj, zrobiłem i jestem mega zadowolony. Chłopaki wiedzę o co chodzi. Raz na miesiąc będę tam jeździł
Piotrek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 [ref=#ff3366]disaster3[/ref], Jeżeli masz ochotę to wpadnij kiedyś na spot, przeważnie okolice Bemowa więc z Bielan masz blisko
Masterjam Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Ja chętnie bym się zjawił po raz pierwszy,bo jestem z granic bielan i bemowa więc mam 10 minut. Zmieniliśmy auto i o tego z żoną ustaliliśmy sobie że dbamy na maksa. A mam tyle pytań , a wiadomo najlepiej u fachowców szukać odpowiedzi. Czy jakiś spocik się szykuje w przyszłości > Pzdr
Piotrek Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 [ref=#ff3366]Masterjam[/ref], Obserwuj temat: viewtopic.php?f=205&t=23913&start=60
Cendra Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy znacie firmę Klinika Połysku, Czardasza 8? http://www.klinikapolysku.pl/ Moja żona pracuje w firmie z którą mają podpisaną umowę, lepsze ceny i za free zabierają od nich auto rano a oddają popołudniu, więc dla niej dogodna opcja, tylko nie wiem czy warto.
Piotrek Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie miałem styczności, ale przejrzałem podany przez Cb link Z ich strony: Cytuj 12. Czym można usunąć żywicę, smołę z lakieru? odp. Tak, można środkami powszechnego użytku, ale niszczą one lakier i po ich zastosowaniu konieczne jest polerowanie. Cytuj 8. Na czym polega polerowanie? odp. Polerowanie polega na usunięciu zwietrzałej warstwy utlenionego lakieru wraz z wżartym w niego brudem. Nie wiem czy chcę wiedzieć czym oni usuwają smołę, że po koniecznie trzeba polerować lakier. Fragment z polerowaniem wżartego brudu również dobry
Moderator Domel Opublikowano 17 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 9 minut temu, Piotrek napisał: Nie wiem czy chcę wiedzieć czym oni usuwają smołę 7 lat temu kupiłem takie cudo w sklepie lakierniczym. Nakładałem płatkami kosmetycznymi. Srebrny lakier mi wyblakł w tych punktach gdzie usuwałem smolę. Jedna wielka masakra. Podejrzewam, że używają podobnych środków
Cendra Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 Strona z 2010 r, może już weszli na wyższy poziom ze stosowaną chemią. Szkoda, ze nikt nic nie wie.... w necie tez nie wiele piszą, na kilku auto forach jakieś drobne wzmianki.
mlun Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja jeżdżę do gazownika za ściana i czasem widzę ich pracę. Nie wchodziłem do środka ale jakoś mocno profesjonalnie to nie wyglądało. Choć czasem fajne auta stoją
Cendra Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Zdecydowałem się tam odstawić auto, zabierają od żony z pracy rano, oddają przed 17, zrobili raptem 3km. Umyty z zewnątrz, nabłyszczone opony, chyba nawet jakiś dressing na plastiki zew poszedł. Środek i szyby (chociaż te sam ogarniałem niedawno) bez zastrzeżeń, jedynie dywaniki gumowe mogłyby być lepiej doczyszczone. Myślicie, że lakier czymś nacierali? Słabe te kropelki... Dla porównania moje QD1 na Skodzie po 2 dniach deszczu i 150 km w trasie.
grzybero Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Odgrzewamy kotleta!!! Jak tam marzną łapki ?? Wybieracie masochizm na bezdotykach czy katujecie fury gąbkami na "myjniach" ręcznych ??
Mobil-Zasada Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wybieram masochizm. A auto i tak cale porysowane. Wszystko za sprawa trzymania auta pod blokiem. Kruki biegające po lakierze. Teraz jak śnieg pada to i dzieci mają ubaw ze śniegu leżącego na samochodach... ale powiem Wam, ze w tym roku pierwszy raz wybrałem sie na myjkę z własnym arsenalem. I mimo temperatury -1, nie narzekałem. Grunt to dobre nastawienie. I rezultat pracy podnosi poziom zadowolenia
Gozdziu23 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Godzinę temu, Mobil-Zasada napisał: Wybieram masochizm. A auto i tak cale porysowane. Wszystko za sprawa trzymania auta pod blokiem. Kruki biegające po lakierze. Teraz jak śnieg pada to i dzieci mają ubaw ze śniegu leżącego na samochodach... ale powiem Wam, ze w tym roku pierwszy raz wybrałem sie na myjkę z własnym arsenalem. I mimo temperatury -1, nie narzekałem. Grunt to dobre nastawienie. I rezultat pracy podnosi poziom zadowolenia U mnie wyszło, ze z myjnia mozna sie dogagadać, uzywaja mojej piany, uzywaja mojego wet protectora zamiast hydrowosku, myja moimi dwoma welniakami a susze sobie sam swoim recznikiem, co prawda nei sa to dwa wiadra tylko tarcie ale i tak zminimalizowane. A no i rys nigdy nei unikniemy zeby powierzchnia byla idealna przed sezonem zawsze one stepik albo co miesiac przleeciec powloke essencem
Rekomendowane odpowiedzi