M4ciek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 szacun za utrzymanie lakieru w takiej kondycji przez ten czas a co do następcy - RS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Centrum Handlowego mi raczej nie kupią myślisz? http://otomoto.pl/bmw-m1-m1-340km-m-pak ... 95390.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 1M kozak, ale takiego auta nigdy nie kupiłbym używanego, niestety Czekam na wrażenia kolegi maq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 1M kozak, ale takiego auta nigdy nie kupiłbym używanego, niestety Michał, nikt ci używanego nie każe kupować, no chyba, że od Wodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A to jest wyjątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 a Subaru BRZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zdecydowane i obszerne - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no to Megane III RS z fotelami Recaro, albo Alfa Giulietta. szkoda, że nowy Leon jest średni, bo byś sie czuł jak w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jak będę myślał o zmianie to już pewnie jakieś modele po lifcie się pojawią. Co ni zmienia faktu, ze RWD/4WD i 5 drzwi musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 czyli RS3 pasuje jak ulał w cenie BMW M1 piękna sztuka w Gdańsku czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Michał kolor podobny no 5 drzwi jest no i 4wd też jest http://allegro.pl/audi-s5-sportback-v6t ... 12066.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 M4ciek, strasznie mi sie nie podoba bryła nowego A3 tak jak i Leona tfelek, mmmm sportback. moim zdaniem sportback dużo ładniejszy od coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 RS3 jest tylko w starej bryle, nie nowej http://otomoto.pl/audi-rs3-5lat-gwaranc ... 19577.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 M4ciek, w starej bryle mi sie podoba, ale tylko w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 To nie RS3, tylko TTRS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jak będę myślał o zmianie to już pewnie jakieś modele po lifcie się pojawią. Co ni zmienia faktu, ze RWD/4WD i 5 drzwi musi być 4WD i 4 wrota to Impreza z wiatrakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tylko koszta codziennej eksploatacji, przeglądy/oleje/filtry/fuckupy - bym chyba pożałował. Co nie zmienia faktu, że za sam dźwięk i napęd można dużo dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 eee koszta to mit po prostu i nie jest wcale tak źle, przez takie gadanie zakup Imprezy odkładałem przez 2lata aż zaszalałem i nie żałuję po zakupie wymieniasz wszystkie filtry, oleje, płyny to jakieś 700zł, rozrząd około 2000-2500zł z robotą w zależności czy pasek zwykły czy kewlarowy, później tylko olej co 7000km, a to 5l Motula lub Millers'a + filtr to około gdzieś 300-350zł. Tak to tankujesz i jeździsz, na mieście myślę że pali około 14l/100km ale tego dokładnie nie wiem bo zawsze tankuję do pełna, spada paliwo to jadę na stacje i do pełna. Przy poważniejszych naprawach koszta się robią ale jak dbasz to nie masz się o co martwić, np. komplet 4 tarcz + wyczynowe klocki wysokiej jakości Hawk Performance + płyn Motula z wysokim punktem wrzenia to około 3300zł bo ostatnio to robiłem ale za to hamuje jak brzytwa a bulgotu boxera, napędu 4wd, parapetu na klapie czy kurnika na masce nic nie zastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Faktycznie, liczby nie wyglądają tak tragicznie. evo.org chyba musi być jakieś mało miarodajne Co nie zmienia faktu, że obecnie po małym plusie w silniku średnio po mieście wychodzi 10,5-11. Z resztą, rozmowy o spalaniu przy takich autach, bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 geno, jak czesto myjesz auto ? Kiedy to jest zwykle oplukanie a kiedy pelne mycie wedle "sztuki" ? Jesli tylko myjesz to wycierasz mikrofibrami czy suszysz na "trasie" ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Domel, myję niezbyt często. Ręcznie jakieś raz na 2-3 tygodnie. Poważniejsze odszczurzanie raz na 1,5-2 miesiące, wtedy HDC + wosk. Bezdotyk zależy od pory roku, ale ogólnie raz na tydzień odwiedzę, czasem coś się przesunie i może być lekko dłużej. Wycieram 3 letnimi Fluffymi, które wyglądają jak szmaty do podłogi, a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Faktycznie, liczby nie wyglądają tak tragicznie. evo.org chyba musi być jakieś mało miarodajne Co nie zmienia faktu, że obecnie po małym plusie w silniku średnio po mieście wychodzi 10,5-11. Z resztą, rozmowy o spalaniu przy takich autach, bez sensu ale evo to nie impreza :D impreza naprawdę wychodzi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 I się potwierdza im rzadziej się myje,tym lepszy stan lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie mam parcia na częste mycie, bo jakoś za bardzo nie chce się brudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Poważniejsze odszczurzanie raz na 1,5-2 miesiące, wtedy HDC + wosk czyli ten carbon kładziony "hoho temu" to kłamstwo?! I się potwierdza im rzadziej się myje,tym lepszy stan lakieru czyli, że mój dziadek miał racje Nie mam parcia na częste mycie, bo jakoś za bardzo nie chce się brudzić kup czarny i miej dom na rogu szutrowej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi