nefifer13 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Valet Pro EOE kiepsko zabija zapachy.Myślę, że jest grubo przereklamowany.Meguiar’s Odor Eliminator też mnie zawiódł jak i Duragloss Odor Eliminator #371.Też miałem ropę w bagażniku i u mnie lepiej spisuje się Nielsen czy Stripper Scent.
swietlikk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 nefifer13 a czy Nielsen czy Stripper pomoże w przypadku wylanego słoika ogórków kiszonych?? Sigmo jw do ogórków czy wylanych resztek mleka (produktów mlecznych) ValetPRO Enzyme Odour Eater w starej recepturze można było rozcieńczać a teraz już nie, bo to produkt gotowy do użycia. VP EOE ładnie pachnie, przyjemniej od Megsa. Zastanawiam się nad nielsenem, chemspecem lub jakimś innym odorkilem.
Strus Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 A co byście polecili do zabicia smrodu papierosów? Rozważam ValetPRO Enzyme Odour Eater albo coś od firmy Ona - spray, block lub AS Car
Lex Luthor Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Próbowałeś juz ozonować w środku?
Strus Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeszcze nie. Myślisz że ozonowanie załatwi sprawę ?
Strus Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Ozonowanie zrobione. Jest lepiej ale zobaczymy ile się to utrzyma
hazel Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Przymierzałem się do sławetnego stripper scetn od CG ale zamawiam CARTEC AIR FRESHENER SPRING 500ml, próbował ktoś ?
SEBOOL2006 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Przedewszystkim jak chcesz się pozbyć smrodu z papierosów to trzeba dobrze odkurzyć i wyprać wnętrze a dopiero później ozonowanie. Samo ozonowanie nic Ci nie da bo smród utrzymuje się w fotelach,kanapie czy podsufitce...
CleanMyCar.pl Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Dokładnie, ozonowanie niweluje skutek ale nie przyczynę.
qaholo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Sprawdźcie sobie Kill Odur Plus Chemspec. Ten preparacik rozwiązał sporo naszych problemów. Potwierdzam. VP i inne tylko chwilowo maskują.
batinta Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 Dokładnie Kill Odur Plus Chemspec potem ozonowanie i na koniec kultowy Stripper jak w moim przypadku bo kocham ten zapach i zawsze mam galon na stanie jak ktoś chce potestować.
Rebeliant Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 Podbijam temat. Szukam coś dobrego co usunie zapach moczu z kanapy i dywanu.
ShiningCar Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 @Rebeliant, sprawdź Chemspec URINE Contamination Treatment 1L
Vujek Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 Chemspec Kill Odor Plus też da radę.Do tego jest bardziej wszechstronny. Przy zwierzętach czy dzieciakach w domu i aucie jest nieodłącznym specyfikiem. 1
Strus Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Może ktoś zerknąć czy w odour plus taka zawiesina z cEgos białego jest normalna ?
Vujek Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 Wygląda na przemrożone lub ktoś coś dolewał.Ja trzymam w mieszkaniu i jest jednolity.
daniel87 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Zapytam tutaj...ADBL odour destroyer. Testował ktoś, używał może
Rekomendowane odpowiedzi