Skocz do zawartości

Anty Odor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Valet Pro EOE kiepsko zabija zapachy.Myślę, że jest grubo przereklamowany.Meguiar’s Odor Eliminator też mnie zawiódł jak i Duragloss Odor Eliminator #371.Też miałem ropę w bagażniku i u mnie lepiej spisuje się Nielsen czy Stripper Scent.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nefifer13 a czy Nielsen czy Stripper pomoże w przypadku wylanego słoika ogórków kiszonych??

Sigmo jw do ogórków czy wylanych resztek mleka (produktów mlecznych)

ValetPRO Enzyme Odour Eater w starej recepturze można było rozcieńczać a teraz już nie, bo to produkt gotowy do użycia. VP EOE ładnie pachnie, przyjemniej od Megsa.

Zastanawiam się nad nielsenem, chemspecem lub jakimś innym odorkilem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

A co byście polecili do zabicia smrodu papierosów?

Rozważam ValetPRO Enzyme Odour Eater albo coś od firmy Ona - spray, block lub AS Car

Opublikowano

Przymierzałem się do sławetnego stripper scetn od CG ale zamawiam CARTEC AIR FRESHENER SPRING 500ml, próbował ktoś ?

Opublikowano

Przedewszystkim jak chcesz się pozbyć smrodu z papierosów to trzeba dobrze odkurzyć i wyprać wnętrze a dopiero później ozonowanie. Samo ozonowanie nic Ci nie da bo smród utrzymuje się w fotelach,kanapie czy podsufitce...

• 1 rok później...
Opublikowano
Sprawdźcie sobie Kill Odur Plus Chemspec. Ten preparacik rozwiązał sporo naszych problemów.

Potwierdzam. VP i inne tylko chwilowo maskują.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dokładnie  Kill Odur Plus Chemspec potem ozonowanie i na koniec kultowy Stripper jak w moim przypadku bo kocham ten zapach i zawsze mam galon na stanie jak ktoś chce potestować.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chemspec Kill Odor Plus też da radę.Do tego jest bardziej wszechstronny.

Przy zwierzętach czy dzieciakach w domu i aucie jest nieodłącznym specyfikiem.

• Okay 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda na przemrożone lub ktoś coś dolewał.Ja trzymam w mieszkaniu i jest jednolity.

• 3 miesiące temu...