Maru 123 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 zapomniałem jeszcze o tym-zabudowa bagażnika. co prawda African Outback to to nie jest ale i tak cieszy. Z założenia zabudowa miała być lekka, tania i łatwa w montażu, szuflady są dla mnie zbędne więc nie było trudno. za 190zł ( z czego 80zł to koszt samych quick fist-ów) powstała zabudowa wymaga jeszcze kilku przeróbek i udoskonaleń, jak np usunięcie zszywek po zaschnięciu kleju ale ogólnie jestem zadowolony.
Michal200 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Maru 123, z ta saperka niezly pomysl
Administrator AreK Opublikowano 17 Września 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 ...ale super pomysły masz!
Maru 123 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 najlepsze jest to że po złożeniu oparć tylich foteli powstaje prawie płaska powierzchnia gdzie można spać
fernando Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ekstra! Z tymi otworami po obu stronach coś będziesz robił, czy tak już ma zostać?
Maru 123 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 fernando, boki bagażnika chcę jeszcze obkleić welurem-zamszem i wtedy dołożyć te brakujące kawałki wczoraj jeszcze robiłęm wyciszenie tej skrzyni bo podczas jazdy po dołkach wieko podskakiwało hałasując- wszystko więc wychodzi w praniu
kaffel123 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ale jesteś krejzol Naprawdę twoje mody wymiatają
Marco Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 No ale...bagażnika to nie ma teraz...
Maru 123 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 No ale...bagażnika to nie ma teraz... jest jest pozatym zawsze tą zabudowę w kilka minut można zdemontować Boki na kosmetyki zostaw już tam umieściłem podręczny obowiązkowy zestaw
karcheRPolska Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Pomysly i pasja, ktore inspiruja innych do dzialania, bravo kolego... Pozdrawiam.
arek184 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Kolega zgłosi ją do TMP. Pójdzie na okładkę gazetki marketingowej
marcin986 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Kolega zgłosi ją do TMP. Pójdzie na okładkę gazetki marketingowej Popieram przedmówcę, co jakiś czas przychodzi do nie jakaś gazetka z TMP, bo w tym roku jest jakaś okrągła rocznica 4x4 Toyoty, przedstawiają tam zmodyfikowane terenówki, twoja bije wszystkich na łeb na szyje . P.S. świetny samochód.
Camel- Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Maru, ale odwaliłeś tą zabudowę. Taka czysta, że wygląda jak nowa. I drewno jeszcze świeże. Powiedz, jakich kosmetyków użyłeś?
fernando Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Maru, ale odwaliłeś tą zabudowę. Taka czysta, że wygląda jak nowa. I drewno jeszcze świeże. Powiedz, jakich kosmetyków użyłeś? Camel-, ona jest nowa, czytaj lepiej uważnie
Maru 123 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Kolega zgłosi ją do TMP. Pójdzie na okładkę gazetki marketingowej Popieram przedmówcę, co jakiś czas przychodzi do nie jakaś gazetka z TMP, bo w tym roku jest jakaś okrągła rocznica 4x4 Toyoty, przedstawiają tam zmodyfikowane terenówki, twoja bije wszystkich na łeb na szyje . P.S. świetny samochód. panowie bez przesady teraz jest 60 ta rocznica napędu 4x4 by toyota mam nawet jubileuszową torbę podróżną z tej okazji
Ornari Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Maru środek skrzynki moższe jeszcze wykończyć welurem samoprzylepnym jak dla mnie jest to taki zły (może nie taki gruby ale w sam raz) produkt i łatwy w aplikacji boczne skrzydełka łatwo od spodu ozdobisz powodzenia w dalszych modach super
Camel- Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 fernando, no przecież tak się tylko śmieje Ornari, ja bym proponował te deski lakierobejcą przelecieć. I zamiast tego 3Ma z przodu też drewniane wstawki.
Baniek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Marek byłem pod wrażeniem Twojego poprzedniego samochodu - Skody Octavii (Felgi które miałeś to coś wspaniałego ) ale LC po prostu jest mistrzem! Jestem fanem Land Cruiserów, ale Twój i twoje modyfikacje jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu, że jak się chce i ma się trochę pomysłów to i z auta terenowego można zrobić konkretny pojazd. Czekam na kolejne relacje z modów.
kar01 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Jeszcze tylko obniżenie, porządny grajek ze wzmacniaczem w bagażniku i tubą, felgi 23/24" ze spinnerami, jakaś modyfikacja wydechu, neony i koniec
herusek14 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Co nowego się dzieję? Jakieś nowe mody ?
Maru 123 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 herusek14, wszystko jest w trakcie... jak coś skonczę to się pochwalę z czysto detailingowych wieści- jakieś 2 tyg. temu rzuciłęm crystal rocka na auto, dressing na opony, zajrzałem do silnika, mycie i dressing, wnętrze odkurzone i przetarte MF, mycie szyb, polerowanie wydechu, na szyby Gtechniq i takie tam niestety ale ostatnio nie ma w ogóle czasu na auto nad czym mocno ubolewam a planuję zrobić nową dostawę kosmetyków do mojej kolekcji ale nie wiem kiedy tego wszystkiego użyję [ Dodano: 8 Listopad 2011, 17:13 ] a sorry tu mam jakieś foto po szybkim odświeżeniu auta i montażu snorkela:
julian Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 fajne auto. te lampy to kosmos;)
Rekomendowane odpowiedzi