maestro00 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Zasadnicza jest taka że jak się zużyje to musisz kupić razem z "plastikiem" a to zwiększa koszty. No i do pralki go nie włożysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Koledzy , czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest wytrzymałość wosku Dodo Juice Blue Velvet ? zależy to od wielu czynników, u mnie utrzymuje się około 3-4 tygodni, tyleż też myć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Panowie macie pewny patent na żywicę. Dzis sobaczyłem na słupku kluchę i testowałem APC, benzyna ekstrakcyna, Carvalet na smołe, rozpuszczalnik uniwersalny. I wszystkie poległy jedynie ostatnim trochę zdziałałem. Ale idealnie nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 przemas22, może nafta oświetleniowa Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Denaturat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Denaturat Oto to to, chyba juz ktos o tym pisał sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Czy można użyć Bug 'n Tar Remover (meguiars) jako lubrykanta do glinki? A to żarcik jakiś jest czy może ukryta kamera?? Oczywiście, że nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Na szybko, testował ktoś BP 75 i 125mm od Mrcleanera? Chodzi o BP do rotacji. Czy lepiej jednak dołożyć do 3m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mając Metabo brałbym 3M. Powiem więcej mam 3M a zamówiłem Sparkyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jaki BP trzeba kupić do małych padów 3M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jaki BP trzeba kupić do małych padów 3M? 75mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Podaje się... Wczoraj umyłem moje zapuszczone auto, niby wszystko zgodnie z zasadami, piana myjka. Potem dwa wiadra (bez grit guarda-możę to jest przyczyna?) po 16 litrów każde. Do tego rękawica megsa oraz szampon żółty megsa. Na koniec lekkie osuszenie miracle dryer. i co? I g...! cała maska jest równo porysowana, chyba od rękawicy;/ Ręce opadają... Na prawdę nie wiem co sp...... Na początek kupie gritguardy, a potem się zobaczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 14 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Podaje się... Wczoraj umyłem moje zapuszczone auto, niby wszystko zgodnie z zasadami, piana myjka. Potem dwa wiadra (bez grit guarda-możę to jest przyczyna?) po 16 litrów każde. Do tego rękawica megsa oraz szampon żółty megsa. Na koniec lekkie osuszenie miracle dryer. i co? I g...! cała maska jest równo porysowana, chyba od rękawicy;/ Ręce opadają... Na prawdę nie wiem co sp...... Na początek kupie gritguardy, a potem się zobaczy.. Musisz przyjechać do wawy na korepetycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 kuflik, shit happens, każdemu zdarzają się wpadki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Musisz przyjechać do wawy na korepetycje Arek, to później...najpierw Kuflik powienien dostać ostrzeżenie za porysowanie auta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 CleanerFreak,julian, MetalMagnes, Dzięki za pomoc:D Ale przynajmniej był pretekst by ruszyć nowe metabo i polecieć szybko finishem;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Czy jak użyję Clear Coat Safe Rubbing Compound, następnie Clear Coat Safe Polishing Compound jest sens jechać cleanerem DJ LP? Wosk będzie DJ BV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 kuflik, przyznaj się lepiej, że chciałeś maszynę wypróbować i nie zatajaj informacji o tym, że rękawica wpadła dwa razy do piasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 yesfan, dzis daje czadu. Maszyna tez cos spsulem Rece opadaja. ide w cholere, za 11 dni wroce do tematu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matgym Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Panowie macie jakis sposob na pozostalosci po pascie polerskiej w takich mikro odpryskach na masce? Za cholere nie moge tego usunac, benzyna nie daje rady, kompresor powietrza nie daje rady, woda pod cisnieniem tez nie daje rady... Jakies pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jak czyścicie pady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jak czyścicie pady? Szczoteczką do ich czyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jakies pomysly? apc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jak czyścicie pady? Szczoteczką do ich czyszczenia Właśnie nie widziałem zbytnio takich szczotek jak większość ma, a może to są jakieś marketowe? A padów się nie pierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Panowie, moge stosowac cleaner Lusso z woskiem #16 albo Coli 476s czy moze Dodo LP bedzie lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi