Deco Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 uki, 1 - nie koniecznie 2 - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 jeszcze jedno pytanie jakim aplikatorem nakładać BH? mam gąbkowy Megsa i gąbkę obszytą jakąś fibrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matgym Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Siemka! Chce zakupić u klakiernika gąbki od 3M i czy 2 kolory do takiego normalnego odświeżenia lakieru wystarcza? W planach mam UC od megsa i coś na wykończenie. Jakie kolory mi są potrzebne? I czy jest jakaś alternatywa dla tego talerza oporowego który ma cenę dość wysoką Tak samo dla padów 75 gdzie mogę coś znaleźć? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak tylko dwa, to brałbym pomarańczowy/zielony i niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matgym Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzieki za szybka odpowiedz! A jakbym w przyszłości planował przelecieć furkę PB SSR1-2-3 to która gąbka by mi była jeszcze potrzebna? I nie wiesz może gdzie ogarnę talerz na te mniejsze gąbki 75mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 SSR3 - zielona/pomarańczowa,żółta SSR2 - żółta SSR1 - niebieska Niestety, z backing platem nie pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matgym Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ok, to podziękował jeszcze raz i milej nocy życzę. Jak ktoś rano wstanie i będzie wiedział skąd mogę wziąć te talerze pod 75mm to niech napisze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 skąd mogę wziąć te talerze pod 75mm to niech napisze A stąd: http://www.mrcleaner.pl/Mr-Cleaner-Back ... p1100.html Chwilowo brak, ale pewnie wkrótce będą na stanie. jakim aplikatorem nakładać BH? mam gąbkowy Megsa i gąbkę obszytą jakąś fibrą. Jak Tobie wygodnie. Ja ostatnio nakładałem białym bawełnianym, ale gąbkowym też można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 matgym, jeśli tylko dwa pady 3M, to ja zdecydowanie zielony i żółty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matgym Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 fonnes, julian Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norco Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 To może ja wznowię swoje pytanie :-) Czy ktoś z Was wie jaka jest różnica między 3M PERFECT-IT III Finishing Glaze - 09377, a 3M Polish Rosa 80345 ?? Za każdą odpowiedź stokrotne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Polish Rosa to LSP, Finishing Glaze to glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Gdzie w Warszawie kupię jakiś rozsądny, ale nieprzesadnie drogi Backing Plate 125 mm na gwint M14? Byłem w kilku sklepach lakierniczych, w OBI, paru narzędziowych i w większości robili wielkie oczy, jakbym żądał seksu z córką prezesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jakbym żądał seksu z córką prezesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norco Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki Evo, za pomoc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angrzeda Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Mazder napisał/a: jakbym żądał seksu z córką prezesa. A co na to prezes? http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... file&u=306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Mazder napisał/a:jakbym żądał seksu z córką prezesa. A co na to prezes? http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... file&u=306 Nie ma córki A sam woli Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi_no1 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 witam czy apc megsa mozna czyscic/odswiezyc skore jesli nie mamy nic do czyszczenia a conditioner mamy? jesli tak to w jakim stezeniu? (czyszczenie szczoteczkz do skory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 witamczy apc megsa mozna czyscic/odswiezyc skore jesli nie mamy nic do czyszczenia a conditioner mamy? jesli tak to w jakim stezeniu? (czyszczenie szczoteczkz do skory) wystarczy poczytać w sklepie internetowym : Meguiar's All Purpose Cleaner jest idealnym produktem do przywracania oryginalnego wyglądu wszystkim wewnętrznym powierzchnią w samochodzie. Wspaniale działająca piana bezpiecznie wyciąga brud z powierzchni, a unikalna kombinacja zmiękczaczy do tkanin i optycznych rozjaśniaczy poprawia wygląd i dotyk tapicerki, dywaników, podsufitki, wynilu a nawet skóry. • Idealny do czyszczenia wszystkich wewnętrznych powierzchni • Pieniące działanie bezpiecznie usuwa zabrudzenia • Zmiękczacze do tkanin i optyczne rozjaśniacze dają miękki, przyjemny rezultat • Rozcieńczanie 4:1 (mocne zabrudzenia) 10:1 (średnie zabrudzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam... Czy konfiguracja Zaino Z-2 PRO na GLAZE (np. PB Black Hole, P Amigo, AB Ultragloss) ma sens? Z2 popsuje PB? Utrata trwałości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Podobno Z2 można stosować na cleanery/glaze akrylowe, czyli "nietłuste". Z2 działa na SRP,Blackholu,Ez-Creme itp. Takie są opinie ludzie na DW, sam się kiedyś mocno interesowałem bo nie chciałem kupować całego systemu Zaino, tylko samo Z2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Evo, dziękuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mam taki oto problem: samochód raczej leciwy bo z 89 rocznika lakier matowy, najbardziej dach i maska, dosłownie jak by było zrobione papierem ściernym. Wczoraj polerowałem maskę maszyną z UC Megsa i jakąś bliżej nie określoną, dość miękką gąbką i większość swirlsów (których było masę) znikło, a lakier dalej jest matowy, oczywiście jest poprawa, ale to dość słaby efekt. Lakier jest gładziutki, specjalistą nie jestem, ale wydaje mi się że jest bezbarwny, bo kolor metalic i na gąbce nie było widać pigmentu. Czy ktoś pomoże co można z tym zrobić? Więcej spolerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 gryzon, zdjęcia! Ale z tego co piszesz to na pewno operacja trwała zbyt krotko. I poza tym UC nie jest super silna pastą,zwłaszcza ze to lakier starego VW wiec sadzę że twardziel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 I poza tym UC nie jest super silna pastą,zwłaszcza ze to lakier starego VW wiec sadzę że twardziel. Mareczku, nie przesadzaj - ostatnio robiłem VW Lupo (wrzuciłem fotki na forum) właśnie maszyną + UC i nie narzekałem na brak jego agresywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi