vanquisz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Krótkie pytanie - krótka odpowiedź Administratora Łukasza długo nie było na forum, a czekam na odpowiedź PW. Wie ktoś coś w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 vanquisz, to sobie poczekasz:D jeszcze z 3tygodnie. latwiej na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 vanquisz, w jakim temacie? gdzie jest Łukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 gdzie jest Łukasz? Zbiera kawę w Brazyliiiiiiiii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Może ktoś z Was wie czy jest szansa żeby założyć mały pad do Flexa 3401VRG? A już konkretnie - czy istnieją małe talerze z rzepem do tego urządzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 julian, w jednym z tematów, sprzedaje kosmetyki, wysłałem zamówienie i czekaaaam i czekaaaam. Spróbuje na gg napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zbiera kawę w Brazyliiiiiiiii! ale się wszyscy za nim stęsknili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nic nie zbiera w Brazylii - nie było mnie przez parę dni i nie miałem dostępu do internetu, a wróciłem już chory, a jeszcze tak mnie zmogło, że mam światło i komputero-wstręt i leżę w łóżku. Głowa i oczy tak mnie bolą od kilku dni, że ciężko mi patrzeć więc prawie do 0 ograniczyłem komputer. Odpisałem na wszystkie PW - wybaczcie, ale naprawdę średnio się czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmocc Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Czy może ktoś coś więcej wypowiedzieć się na temat: http://www.autokosmetyki.pl/turtle_wax_ ... p1194.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Czy może ktoś coś więcej wypowiedzieć się na temat:http://www.autokosmetyki.pl/turtle_wax_ ... p1194.html Kupiłem z czystej ciekawości. Użyłem kilka razy i zupełnie mnie nie zachwycił, nawet nie zrobił zbyt dobrego wrażenia. Trudno wyczuć kiedy jest gotowy do polerowania, a jak "poleży" za długo to zostawia smugi i trzeba nakładać go ponownie. Z kolei zbyt wczesne polerowanie skutkuje tym, że maże się po lakierze i trzeba się trochę ręcznikiem namachać. Efekt wizualny jest ok, poziom ochrony lakieru - wprost przeciwnie. Dam mu jeszcze jedną szansę jak zrobi się naprawdę ciepło - może wtedy będzie lepiej. Poza tym (z racji dużej zawartości destylatów ropy) jest "tłusty" co niespecjalnie mi się podoba. Na razie używam go w domu do mebli ... zamiast Pronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nakładając PB SSR1 pad (czarny APP-nadaje się?-taki mam zamiar użyć) ma być suchy czy może delikatnie wilgotny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Suchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzięki. Jeszcze jedno pytanie:czy listwy bocznem (nie mam ich w kolorze nadwozia) należy zabezpieczyć tasmą czy SSR1 jest dla nich bezpieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzięki. Jeszcze jedno pytanie:czy listwy bocznem (nie mam ich w kolorze nadwozia) należy zabezpieczyć tasmą czy SSR1 jest dla nich bezpieczny? Lepiej maskuj, bo białe ślady zostaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzięki. Jeszcze jedno pytanie:czy listwy bocznem (nie mam ich w kolorze nadwozia) należy zabezpieczyć tasmą czy SSR1 jest dla nich bezpieczny? Lepiej maskuj, bo białe ślady zostaną. przeleci Endurancem i nie będzie śladu. Ja nie maskuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 przeleci Endurancem i nie będzie śladu. Ja nie maskuję Listwy plastikowe Endurancem?? Przecież świecić się będą jak psu... I poza tym to środek do konserwacji gumy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jeśli masz zamiar pracować maszyną,a tak wynika z tego co piszesz, to zabezpiecz. Tu nie chodzi o ubrudzenie lub nie,tylko plastik można łatwo przytopić jak na niego najedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To prawda i ślad zostanie ,nie dość ze plastik strukturalny wybłyszczy się miejscowo to zrobi się białawy. i żaden dressing tego nie zatuszuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też bym zabezpieczył - to niewiele pracy, a jak robi się rotacją to czasami można przez przypadek najechać i coś tam narobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Panowie, chcę w poniedziałek zamówić produkty Carvalet od tych ludzi z Nysy, mianowicie: - Koncentrat do mycia silników; - Nabłyszczacz do opon; - Preparat do usuwania smoły i kleju; - Aktywna piana; - Koncentrat do mycia felg; - Szampon myjący. Moje pytanie jest następujące: Czy ktoś miał więcej styczności z w/w produktami (nie licząc aktywnej piany i preparatu do usuwania smoły - o nich poczytałem na forum) i może wypowiedzieć się na temat ich skuteczności? Czytałem, że któryś użytkownik miał rozcieńczony Nabłyszczacz do opon, czy obawiać się takiej sytuacji w przypadku reszty produktów? Z góry dziękuje za odpowiedź.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 moje doświadczenie z produktami carvalet jest jak najbardziej pozytywne. moim zdaniem nie ma tylko sensu kupować i piany i szamponu, po prostu zrób delikatniejszy roztwór piany i używaj jej jako szampon. chyba, że chodzi Ci o ochronę wosku? ale nie wiem czy ten szampon po 2 czy 3 myciu też nie usunie powłoki. Nabłyszczacz w opakowaniu o jakiej pojemności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wszystkie opakowania litrowe. Szampon używałbym tylko na autach przed detailingiem, aby to wszystko dobrze domyć (do aut z woskiem mam szampon Megsa), piana kupiona "na wyrost" zanim zaopatrzę się w pianownice - to taki akcent na dobry pre-wash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jeśli tak, to spokojnie możesz myć auta zupą z piany. dobrze domywa, szampon będziez dublowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Preparatów do mycia silnika i usuwania smoły używałem i z czystym sumieniem mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ok, dzięki bardzo za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi