mmakira Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 W ten weekend będę pracował nad jedną klubową 164 więc można by było zrobić spocik przy pracy jeśli kotoś jet chętny tochę popracować i pouczyć się . Wstępnie rozmawiałem z escimo i jest chętny.
mar_1981 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Myśle że do środy podam szczegóły Też chętnie bym się pojawił chociaż na chwilę. Jak coś to daj znać tutaj albo na drugie PW
Artih Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 No to czekamy. Już się cieszę bo ja nadal kompletuję swój zestaw "startowy" Swoja drogą widzę, że Bydgoszcz jedyną słuszną marką stoi
escimo Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Artih, czy my się czasem nie widzieliśmy na Nostalgii w Warszawie?
mar_1981 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Artih moja Bella już sprzedana niestety ale z sentymentu mam nadal w avatarze. Jak nie będzie juz potrzebny wózek dla bliźniaków duży to 159 jest moim kolejnym samochodem
Artih Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 escimo, niestety nie mar_1981, ja na razie mam problem bo moja piękniejsza połowa póki co pogodziła się z zakupem mojego marzenia - czyli 155 V6. Niestety tak jak 155 dożywocie ma u nas jej 156 V6 w automacie (ma 105 000 oryginalnego przebiegu więc szkoda jej) ale wkrótce czeka mnie "mission immposible 3" czyli namówienie jej na zakup 3 auta (166 3.0 V6) dla nas dwojga Po niej zostanie mi już tylko właśnie 159/Brera (ale najpierw musi być 166 !) bo kolejne modele już mi się nie podobają, a marki nie zmienię Czekam na wieści odnośnie spotkania
mmakira Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Dla zainteresowanych: Prace rozpoczynam w sobotę około 9.00 Obiekt prac: Chętni na spotkanie przy pracy ( max 3 osoby) info na PW
escimo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 mmakira, ja będę ogarniał z Wielebnym jego alfę w sobotę, więc pewnie pojawię się tylko na kilka minut z Brinkmannem więc teoretycznie możesz mnie nie liczyc
mar_1981 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 No to ja już odpadam o tej godzinie bo sobotę mi pracującą wrypali To Alfa Macieja ze SQ?
Artih Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 mmakira, ja jak najbardziej nadal chętny ale niestety też będę miał 2-3h i to około południa dopiero Wyślij mi proszę na PM miejscówkę.
escimo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Ja chyba jednak nie dojadę, szykuje mi się na sobotę opijanie pewnych urodzin
Geniusz Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 szkoda ze dopiero tu przeczytalem, chetnie bym wpadl popatrzec moze nastepnym razem
Artih Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Ja byłem u Macieja (mmakira) - jeszcze raz dzięki za wszystkie rady i miło spędzone popołudnie. Wiedza Maćka powala - zanudzał bym go pytaniami pewnie jeszcze kilka godzin. Przedmiot prac - Alfa Romeo 164 2.0 TwinSpark 8V śliczna - ciemnozielona. Lakier się nieźle grzał jak stwierdził Maciej ale zapewne wyjdzie pocisk (próbka na tylnej klapie już była). Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za możliwość podejrzenia profesjonalisty
Geniusz Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 a ja takie pytanko mam - ma ktoś z Was troche FK albo Megsa #16 który chciałby sprzedac ? lub inny ciekawy wosk, oczywiscie nie ze caly, ale albo macie moze koncowke lub polowe a nie uzywacie juz.
Artih Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Kup sampla FK 1000 - kosztuje 19,90 zł ...
escimo Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Ja mam tylko duże puchy i czasem używam do czegoś Chyba, że chcesz to jakoś łyżeczką się wybierze trochę z opakowania
escimo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 W najbliższą sobotę (tj. 1 czerwca) na Fordonie będziemy ogarniać w 4 osoby passata. Kosmetyki i maszyny mamy (3 sztuki), ale jak ktoś jest chętny pomóc to zapraszamy z wolnymi rękoma do pracy, tudzież swoją maszyną
leszcz Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 W najbliższą sobotę (tj. 1 czerwca) na Fordonie będziemy ogarniać w 4 osoby passata. Kosmetyki i maszyny mamy (3 sztuki), ale jak ktoś jest chętny pomóc to zapraszamy z wolnymi rękoma do pracy, tudzież swoją maszyną Super . Chętnie bym się dołączył ale jestem połamany a dokładniej połamany mam nadgarstek i wstawione mam blaszki jakieś i puki co ręka czeka na możliwość ruchu . Sprawa dość świeża bo raptem niecałe 2 tyg od operacji a ja już w głowę dostaję z nudów Gdybym miał automata to nie byłoby problemu z jazdą a tak . Trzymam kciuki za robotę ...................... Kurcze a moje autko takie teraz niedopieszczone przed domem stoi a ja go chcę chociaż umyć i nie mogę pozdr leszcz
escimo Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 leszcz, wracaj więc do zdrowia Znając życie to i tak nie będzie ostatnia taka robótka w tym roku
Rekomendowane odpowiedzi