Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby która mogła by pooglądać pewne auto które znajduje się w okolicy Torunia. Jeśli mógłby ktoś pomóc to więcej informacji podam na PW.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Opublikowano

To co panowie środa aktualna? Widzę, że jest nas troje, ale od czegoś trzeba zacząć :D Wszystkim pasuje 18? Może chcecie wcześniej? 17? To co pod tesco?

Opublikowano

A ma ktoś ręczną pianownicę? Bo ja tylko do karchera mam kurde. Kosmetyki wezmę swoje :D

wg meteo.pl ma być na plusie i bez opadów :)

Opublikowano

Super. Tylko zastanawiam się nad sensem tego mycia. Przecież o godzinie 18 jak zobaczą 3 gości co wyciągną arsenał na bezdotyku to nas tam zlinczują :D

Opublikowano
Brak więcej chętnych? Brać jakieś siuwaxy? ktoś by chciał coś zobaczyć/powąchać na własne oczy? ;)

Dla mnie raczej nie. Większość co mnie ciekawiła już jest :) Jak się wahacie z zakupem czegoś to śmiało, a nóż będę miał to wezmę i spróbujecie.

Opublikowano

Dzięki za spotkanie ! To zrobiliśny pierwszy krok :) Następnym razem może coś umyjemy ....

Opublikowano

kruhy, jak będziemy coś kombinować to napiszę Ci PW, żebyś na pewno wiedział :)

Swoją drogą, organizujemy coś znowu? :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka ;)

Będziesz na jakimś spocie SCAR czy może jakiś detailingowy zorganizujemy ? :)