Borys-Tech Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Novus, dziś Twoje auto zostało namierzone w Bydgoszczy na terenie Atosa Małżonka tam pracuje i wzięła auto Spostrzegawczy To teraz wiemy czemu tak rzadko na spoty przyjeżdżasz Mnie jutro nie będzie mam drugą zmianę w pracy do końca tygodnia Za to 30 będę w inie w BRK :-P
Novus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Novus, teoretycznie przenoszę się do Poznania - Glaxo Smith Kline. W praktyce będę większość czasu pracował z domu po okresie wdrożenia To pięknie Pozazdrościć Za to 30 będę w inie w BRK :-P Kupiłeś już drugą turbinę? Po wizycie u turbo killera to tzw must have
escimo Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja mogę mieć małe opóźnienie - o 16:30 kończę pracę dopiero
Borys-Tech Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Kupiłeś już drugą turbinę? Po wizycie u turbo killera to tzw must have Oświeć mnie bo nie łapie tego turbo killera? Jestem wstępnie umówiony na spawanie downpipe.
Novus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Gość nosi przydomek turbo killer bo dużo osób krótko po chipie musiało wymieniać turbo
AlCapone88 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Czy na spotach są chętni na wymianę kosmetyków lub też jakieś testy pewnych kosmetyków ? cokolwiek do wnętrz i na zewnątrz by poszerzyć wiedzę o produktach i ich zastosowań
Borys-Tech Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Gość nosi przydomek turbo killer bo dużo osób krótko po chipie musiało wymieniać turbo Tego nie wiedziałem wszystko co czytałem to raczej pozytywne opinie o BRK są na forach.
escimo Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Znajomek z pracy robił Ibizę w BRK i też zadowolony jest
Novus Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Czy na spotach są chętni na wymianę kosmetyków lub też jakieś testy pewnych kosmetyków ? cokolwiek do wnętrz i na zewnątrz by poszerzyć wiedzę o produktach i ich zastosowań Jeszcze się nie pozbyłeś wszystkiego?
AlCapone88 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Czy na spotach są chętni na wymianę kosmetyków lub też jakieś testy pewnych kosmetyków ? cokolwiek do wnętrz i na zewnątrz by poszerzyć wiedzę o produktach i ich zastosowań Jeszcze się nie pozbyłeś wszystkiego? Też dlatego pytam kto chetny na wymiankę na jakieś inne nawet próbki czy końcówki można sobie na miejscu zawsze zobaczyc
escimo Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Można powiedzieć, jak zwykle kameralnie Dzięki za kawkę i do następnego
Borys-Tech Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 A ja gnije w pracy jeszcze do 22 :-(
escimo Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Borys-Tech, e tam - jak jest czas na KA to nie może być tak źle
leszcz Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Artih, jak tam klient z Seatem i rysą ? w ogóle jakaś plaga i chyba klient od Seata podeśle Ci swojego sąsiada na to samo
Artih Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam chłopaki ponownie, po 30 dniowym banie na tym forum. Już mnie nic nie zdziwi tutaj ... Człowiek się stara, finansuje w końcu także, ma jakiś tam swój malutki wkład - zakłada i pilnuje tematu o Olejach a za słowa na forum regionalnym (!!!) do osób, które zna osobiście (więc automatycznie to forma żartu) jakiś nadgorliwy, choć na usta cisną się znacznie mocniejsze słowa "moderator" z czyjejś łaski daje Ci miesięcznego bana. Nie dziwne, że to forum pustoszeje, że najstarsi użytkownicy czy właściciele studiów omijają je coraz szerszym łukiem. Właśnie przez takie traktowanie przez nieodpowiedzialnych, niedojrzałych ludzi. Admin oczywiście poinformowany - oczywiście zero reakcji.
Borys-Tech Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 O ja nic nie wiedziałem że masz bana. Będziesz jutro w pracy, bo mam ranek wolny może wpadnę na pogaduchy ;]
escimo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Hehe, ja to praktycznie tylko tutaj jeszcze zaglądam
Artih Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Borys-Tech - do świat zawalony pracą, teraz jeszcze jestem sam bo Karol się szkoli ze SPOTów w APP
Novus Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie i Panie Licytujemy w szczytnym celu: http://aukcje.wosp.org.pl/detailing-zab ... r-i2693589
Geniusz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Co tam w ogóle u Was po świętach ? Może jakaś kawka ?
escimo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja zawsze chętny, ale w Bydgoszczy będę dopiero pod koniec stycznia A Arith chyba nadal zablokowany...
Novus Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Po świętach jak i przed tylko rok starszy
jachu1111 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witajcie mam pytanie do Was z kuj pom czy w okolicach Bydgoszczy znacie jakiegoś dobrego lakiernika ,bo muszę moja hondę troszkę poprawić . Pozdrawiam I czekam na odpowiedz.
Geniusz Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Hmm no ja jakiś czas temu lakierowałem bok Astry i osobiście z położenia lakieru jestem bardzo zadowolony. Przejścia nie widać na słupkach i ogólnie będę u niego w tym roku lakierował całą. Jak chcesz adres czy coś to pisz na PW
lukasz_byd Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Witajcie koledzy. Mam pytanie, czy jest w Bydgoszczy jakies miejsce, gdzie mógłbym sobie dokładniej auto umyć, ze stałym dostępem do wody, jeśli chciałbym się apc pobawić itp ? Chciałbym też sobie jakąś amatorską polerke zrobić (robiłem już 5-6 razy)...A mieszkam niestety w bloku, a na działke nie mogę wjechać...
Rekomendowane odpowiedzi