damiancd Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 No właśnie już się skontaktowałem ze współwłaścicielem - chłopak koleżanki, dzięki!
Artih Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Chyba mało chętnych ... inny termin ?
Borys-Tech Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja odpadam wczoraj przy odpowietrzaniu chłodnicy ukręciłem korek nagrzewnicy i muszę to naprawić dzisiaj bo podcieka.
escimo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja póki co przygotowania do ślubu Artih pamiętasz o Cayenne?
escimo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Kiedy go podeślesz ? Planowałem na 14.08 - ale możemy się ugadać na FB
Borys-Tech Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja 14 odpadam 2 zmiana w pracy.
luq92 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Uszanowanko Jest jakaś szansa na spota u Was za jakieś 2-3 tygodnie? Bo mamy plan przejechać się lubą do jej rodzinki do Bydgoszczu i przy okazji można by coś zorganizować, bo przy herbatce długo nie wysiedzę Mam nadzieję, że tym razem uda mi się dojechać
Geniusz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 JA jestem otwarty więc jak coś wpadnę
escimo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja podejrzewam, że też bez problemu powinienem się pojawić
luq92 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Szybko się zebraliście, że nawet nic jeszcze nie ustaliłem z kobitą Ale niech będzie. Najwyżej zamieni się w pracy
kosek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Witam wszystkich a gdzie ta ustawka ? szukam ekipy która obejrzała by moje autko i oceniła co jest do zrobienia przez zimą - myślałem o korekcie lakieru + powłoka. Arith polecał mi Ciebie jeden gość z forum a4 - może byś się zajął moim autkiem ?
kosek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Postaram się w tym tygodniu podjechać - podliczyłbyś ile potrzebuje kasy co bym wiedział ile muszę odłożyć.
azsryel Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Witajcie. Jestem początkujący, czy jest ktoś zaufany na forum raczej z okolic Włocławka, Torunia do Bydgoszczy mam kawałek dalej ale też rozważę, kto się bardzo zna na odnawianiu lakieru itp. i tych wszystkich procesach detalingu? Chciałbym ożywić swój lakier Jak ogarnę auto to może zawitam na jakiś spot
luq92 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 azsryel, ja prawie Włocławiak Poza wakacjami codziennie tam terroryzuję miasto Tak BTW - tak szybko ogarnęliście spota, że nie wiem czy dam radę znowu Jutro lecę na Kraków i nie wiem czy będę w stanie po powrocie jechać taki kawałek. Mieliśmy z dziewczyną do jej dziadka do szpitala jechać na Bydgoszcz, ale pewnie na dniach wyjdzie. Ale postaram się tym razem nie zawieść
azsryel Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Będę musiał podjechać do Włocławka zaczerpnąć wiedzy, pogadać, obejrzeć jak Twój lakier wygląda, może do Ciebie wstawię auto jeśli się dobrze znasz xD
escimo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 azsryel, ja prawie Włocławiak Poza wakacjami codziennie tam terroryzuję miasto Tak BTW - tak szybko ogarnęliście spota, że nie wiem czy dam radę znowu Jutro lecę na Kraków i nie wiem czy będę w stanie po powrocie jechać taki kawałek. Mieliśmy z dziewczyną do jej dziadka do szpitala jechać na Bydgoszcz, ale pewnie na dniach wyjdzie. Ale postaram się tym razem nie zawieść Spokojnie - ogarniemy Będę musiał podjechać do Włocławka zaczerpnąć wiedzy, pogadać, obejrzeć jak Twój lakier wygląda, może do Ciebie wstawię auto jeśli się dobrze znasz xD Skąd jesteś?
Artih Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 To kiedy robimy spota bo coś chętnych brak ? Przyszła sobota ?
Borys-Tech Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Ja jestem w pracy do 14 więc trochę lipa u mnie :-(
Rekomendowane odpowiedzi