mar_1981 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Nie zauważyłem tego. Escimo pisz na DC jak coś bo tutaj rzadko ostatnio zaglądam
escimo Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 mar_1981, faktycznie, zapomniałem o tamtym miejscu. Mea culpa. Co do frekwencji, cały czas liczę że coś się poprawi w tym temacie. Podsumowując, mieliśmy dziś spotkanie z chłopakami z firmy po pracy Widzieliśmy się w robocie i po robocie. Fotka pamiątkowa...
Artih Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Przepraszam za moją nieobecność ... sprawy rodzinne, że tak powiem. Szwagrowi zepsuło się auto pod Nakłem - musiałem popylać
Borys-Tech Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Panowie głupie pytanie może czy w Bydgoszczy mamy jakiś sklep stacjonarny z kosmetykami??
leszcz Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Panowie głupie pytanie może czy w Bydgoszczy mamy jakiś sklep stacjonarny z kosmetykami?? Tak na Skłodowskiej-Curie sklep z kosmetykami Meguiars . Na stronie megsa dokładny adres znajdziesz. Ale jak pamietam nigdy nie zastałem otwartych drzwi tam , z zewnątrz było widać kosmetyki w szafkach .Ja tam sobie ich odpuścilem
leszcz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie mamy. oj mamy mamy Soundsforge Curie-Skłodowskiej 70a 85-733 Bydgoszcz tel. 509 428 332 sebastian@soundsforge.pl http://www.soundsforge.pl źródło : http://www.meguiars.pl/punkty-sprzedazy ... rskie.html
Artih Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Po pierwsze - to nigdy nie jest otwarte (sam o tym pisałeś), po drugie to tylko Megs.
leszcz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Po pierwsze - to nigdy nie jest otwarte (sam o tym pisałeś), po drugie to tylko Megs. Tak owszem Ale pytanie brzmiało czy jest taki sklep . No i jest tylko rzadko otwarty A to że tyko Megs hmm
czarekn Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 To samo pytanie, tylko o Toruń? Bo nie ukrywam, że z każdą nie chcę płacić za wysyłkę każdej pierdoły, o której mi się przypomni.
escimo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 czarekn, obawiam się że w naszym województwie nie ma takiego sklepu. Najbliżej Poznań/Trójmiasto. Ewentualnie stacje benzynowe/markety z Sonaxami i kilka drobnych sklepików gdzie można dostać Megsa.
Simpson Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Masakra jaki deficyt w naszym regionie. Chciałem poświęcić trochę czasu w Święta zamiast leżeć do góry jajami, ale nic nie idzie kupić. To samo z ludźmi z branży. Szukam kogoś, kto ogarnie mi odświeżenie lakieru, ale nie tak na odpierdal jak Stachu z Rychem po malowaniu poloneza i generalnie ciężko. Aż się sam pomysł nasuwa, żeby taki sklepik otworzyć Pozdrówki dla Wszystkich z Kujaw i Pomorza oraz Najlepsze Życzenia pod tego Zajca! Niech Wam zawsze błyszczą się ... samochody
Artih Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Być może już wkrótce się to zmieni ... Wesołych Świat Wielkiej Nocy !
escimo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Aż się sam pomysł nasuwa, żeby taki sklepik otworzyć Też miałem plany, nawet byłem bardzo blisko otwarcia, lecz niestety rynek w naszym regionie i potrzebny budżet na start nie pozwolił Ja liczę tylko, że wkrótce coś się u nas ruszy i będziemy mogli pokazać się na forum tak jak inne województwa. Wesołych Świąt!
Slawek.k81 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To samo z ludźmi z branży. Szukam kogoś, kto ogarnie mi odświeżenie lakieru, To słabo szukasz A Jeśli chodzi o sprzedasz kosmetyków,to niestety jak na razie w naszym regionie słabo to widzę
TranceEternity Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Może podjedziecie kiedyś na spot motomaniaka co tydzień w sobotę o 20:00 pod Łuczniczką ?
escimo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 TranceEternity, jeśli mi się uda w następny weekend to podjadę. Tymczasem zapoznam się z tamtym klubem
TranceEternity Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Heh klub jak klub chodzi o to że podjezdza tam 50-200 samochodów różne marki itp coś takiego przetrwa i dołączyć zawsze mogą np tacy jak my z tego forum
wlodek1974 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To samo pytanie, tylko o Toruń? Bo nie ukrywam, że z każdą nie chcę płacić za wysyłkę każdej pierdoły, o której mi się przypomni. W Toruniu sprzedaje gość w Auto Spa na Barzyńskich na tyłach Lidla
Mass Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ktoś, coś w Toruniu żeby na chwilę się spotkać i pogadać o pierdółkach?
Borys-Tech Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Panowie szybkie pytanko do was. Będzie ktoś z was może w niedalekiej przyszlości nakładał nowy wosk na auto albo ogólnie robił większe sprzątanko? Bo jeśli to nie problem to z chęcią bym podejżał i nauczył się nowych rzeczy lub poprawił swoje błędy
Novus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wpadaj do mnie. Mam akurat fajną Hondę na komplecik. Chcesz podejrzeć wszystko, czy końcowy etap typu cleaner wosk?
Borys-Tech Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Najchętniej jak by się dało to całość, bo jednak widząc coś człowiek szybciej się nauczy poprawi swoje błędy. Novus dzięki za propozycje, szkoda że mam 2 zmianę w tym tygodniu więc z czasem krucho bo na 14 do pracy Chyba że zaczynasz od rana (8-9) pracę to można by coś pomyśleć.
Novus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tzn zaczynam kiedy chcę podeślij mi numer na pw to ustawię sobie tak, że porobię korektę itp pierdoły i ustawię mycie po korekcie + wnęki + cleaner + wosk + koła + szyby + plastiki jakoś od rana jednego dnia i wtedy możesz wpadać. Deal? Jakie godziny dla Ciebie będą ok?
Rekomendowane odpowiedzi