escimo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Artih, u Ciebie kiedy będzie miejscówka gotowa? Jak coś to wpadniemy z pędzlami i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jutro się dowiem kiedy mogę "wchodzić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Będę i w środę i w czwartek w bdg. Środa bardziej rano. Czwartek tak 16. Jakby co to podlecę innego dnia. Artih przywieźć Ci sapphire'a czy bez pośpiechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Poproszę jeśli można. Jeszcze potwierdzę, w który dzień będę ale wolał bym w ten "oficjalny" gdzie będzie większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Borys a do której pracujesz na drugiej zmianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak jak każda normalna druga zmiana trwa czyli 14-22 w pracy jestem niestety. Ale przecież i tak wszyscy się niedługo spotkamy na parapetówie u Artiha Chyba że bardzo wam zależy to dam wam numer do kierownika i załatwicie mi urlop bo mam 25dni zaległego Na poważnie zróbcie sobie spota a ja wpadnę na następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ale przecież i tak wszyscy się niedługo spotkamy na parapetówie u Artiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 OK Panowie, to kiedy? Bo jak ja mówiłem mi pasuje praktycznie codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To czwartek o 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja mogę mieć problemy z dotarciem dzisiaj. Szykuje mi się wyjazd po za Bydgoszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wczoraj myłem furke szamponem blink guma balonowa i..shiny się odrodzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 I jak spot Panowie bo jakoś cicho w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Sobota jak najbardziej mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja teraz najbliższy termin wolny w grudniu, więc na mnie nie patrzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W sobotę odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Co tu się stało, że temat zniknął na kilka dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Chcieli uciszyć bo test fusso szedł nie pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak by co, ja od 1 grudnia będę na miejscu, więc możemy coś kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 No wypadałoby coś ogarnąć a fusso trzyma się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 No ja myślę że coś w tym roku jeszcze ogarniemy, może wigilia jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A co z parapetówą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Brak oficjalnego zaproszenia chyba nam nie przeszkodzi w odwiedzinach Dajmy czas Arturowi, w grudniu start i lecimy Ależ będzie testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Hehe A co z parapetówą?? Bliżej Wigilii jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi