red Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ale to chodziło o dzień dzisiejszy - Piotrek się nie zorientował, że pisał już w piątek Było miło się spotkać, ja co prawdą auta nie myłem bo czyste, ale chłopaki na spokojnie ogarnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tak tylko zapytam, jakbym nagle się dowiedział że jest miting Gdzie zazwyczaj się spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tak tylko zapytam, jakbym nagle się dowiedział że jest miting Gdzie zazwyczaj się spotykacie? jest info na początku wątku, patrz str. 3 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 A no autka już umyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Troche robie OT, ale spytam tutaj. Czy ktos wie czy we Wroclawiu mozna gdzies dostac CG Wheel Guard? Bo jednej rzeczy nie chce specjalnie zamawiac. Lub podobny produkt, np. Finish Kare 1000p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 U nas lipa, chyba że ktoś ma prywatne zapasy. Radze dorzucić do autobahn (swissvax), nie maiłem innych ale nie mam zamiaru testować. Swoje kosztuję ale na własny użytek jest na kilkanaście-dziesiąt sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A no autka już umyte Witam. A ja w sobotę się zabrałem do pracy. W sensie mycie, CarLack cleaner a na koniec Coli 476. Ręce mi prawie poodpadały :-) Coli się fajnie aplikuje, lepiej niż to czego używałem wcześniej :-) Mam nadzieję, że tym sposobem auto na zimę zabezpieczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja mam na zbyciu nówkę nieśmiganą CG Wheel Guard dostałem gratis do zamówienia , jak coś pisz na PW, sorki za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Niezłe te zakupy musiały być skoro dostałeś takiego gratisa Swoją drogą dziwne, że w takim dużym mieście nie pr0 sklepu z akcesoriami detailingowymi. W sumie niezły pomysł na biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zakupy całkiem spore to fakt , to że we Wrocku brak takiego sklepu to skandal chyba trzeba samemu się za to zabrać , tylko k****a gdyby nie te raty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Hiper i supermarketów pełno a jednego sklepu z porządnymi kosmetykami nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 To co, otwieramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Trzeba pomyśleć trochę jest nas tu pozytywnie zakręconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 To od razu z jakimś garażem albo taki sklepik 100m2 i można auta robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 plan jest prosty, dzisiejszy szczęśliwy wygrany otwiera spa a my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 dzisiejszy szczęśliwy wygrany otwiera spa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ale bez względu na wysokość wygranej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Bylem na puławskiej mycie samemu samochodu kosztuje 7 zł. tylko godziny otwarcia 8-20. Ja skorzystałem z opcji że mi umyją. Ale może byc fajne miejsce trzeba by pojechać na kilka aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a kiedy byłeś ? można tam jeszcze dojechać ? bo WRESZCIE remontują ta nieszczęsna ulice... i jest tam miejsce na mycie więcej niż 1 auta samemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Obecnie są tam dwa stanowiska to mycia i dwa do odkurzania. Wszystkie zadaszone. Co do remontu to jeszcze tam nie byłem w tym tygodniu, ale faktycznie może być ciężko z dojazdem, a raczej z czystym powrotem z myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ta myjnia jest przy wiaduktach niedaleko dworca głównego? za często tamtędy już nie jeżdżę i nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Tak, myjnia jest na odcinku Puławskiego między Piłsudskiego, a Kościuszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kockodo Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Może kogoś zainteresuje na grouponie jest Spa w fajnych cenach, troche okres krótki http://www.groupon.pl/deals/wroclaw-ext ... 278&a=1756 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pytanie tylko ile ta kasa na tym "kluczu" jest ważna. Chyba ze bez terminowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 "Wybierając się z grouponem do Auto-Spa, odbierzesz od pracownika myjni specjalny klucz (za który należy wpłacić kaucję zwrotną w wysokości 20 zł). Klucz zostanie doładowany odpowiednią kwotą, którą możesz wykorzystać w dogodnym dla siebie terminie wciągu dwóch miesięcy – Auto-Spa czynne jest bowiem 24 godziny na dobę. Po wykorzystaniu kwoty w kluczu możesz go zwrócić i odzyskać wpłaconą kaucję." bezterminowo było by spoko, a tak IMO to kiepska oferta... EDIT: Nikt nie ma ochoty postrzelać ?? http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi