native Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 no i dzisiaj tez trzeba odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja wczoraj byłem na stanowisku samoobsługowym w Leclerku i sobie auto ogarnąłem: Magi + mycie ręczne + suszenie + QD FK 425 + Megs Endurance żel na opony. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 auto zrobione, środa wolna. będę mógł się do was przyturlać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiorwroc Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Poczekajcie do przyszłej środy, wtedy mam odebrać swoje od blacharza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ktoś dzisiaj wpada? pogoda super pewnie będą kolejki przed weekendem, ale można by "przejąć" jedno stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jak coś ja się piszę na przyszły tydzień. Dzisiaj bezdotyk zrobię w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja chyba się dzisiaj w końcu zbiorę i podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 wstępnie razem z native godz. 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ja będę kolo 20.30 +/- zależy jak uda mi sie dojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ok, wpadnę też na 20:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Poczekajcie do przyszłej środy, wtedy mam odebrać swoje od blacharza no i wtedy się zjawie godzina? dziś o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ktos wiaderka w tym tygodniu reflektuje? Musze jechac na odszczurzanie przed zima w celu polozeniu wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ktoś jakieś mycie w weekend? Muszę przygotować przed zimą, może ktoś ma propozycję ciepłego miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Informuje, ze moj Karcher do prania tapicerek wrócił do żywych z nową pompą - kto chętny na pranie to dawać znać, puki ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Thomas207, tak z ciekawości masz model 100 czy 200? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Puzzi 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autospa otwarte? u mnie wszystkie bezdotyki w okolicy zamknęli ... a chciałem brudasa opłukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja przy ujemnych temperaturach nie myję samochodu. Pewnie coś w tym jest skoro myjnie pozamykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 W poprzednim sezonie to dosyć często to praktykowałem, szczególnie po powrotach z nart, nawet przy minus kilku stopniach zawsze płukałem auto z syfu i cmyk do ciepłego garażu. Ale teraz wszyscy się zmówili i pozamykali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bezdotyki bez ogrzewanej posadzki są zamknięte ze względów bezpieczeństwa (oblodzenie). Na Braterskiej AutoSpa ma ogrzewaną posadzkę i w zeszłym roku opłukiwałem auto po trasie przy minus 13 i szybko do garażu Ponoć do minus 16 AutoSpa jest czynne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Garaże... to zmienia postać rzeczy Ja po raz ostatni zimuję auto pod chmurką... od wiosny też już będzie garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bezdotyki bez ogrzewanej posadzki są zamknięte ze względów bezpieczeństwa (oblodzenie).Na Braterskiej AutoSpa ma ogrzewaną posadzkę i w zeszłym roku opłukiwałem auto po trasie przy minus 13 i szybko do garażu Ponoć do minus 16 AutoSpa jest czynne. Szybko do garażu to ile czasu 10 min czy szybciej ? zakładamy temperaturę - 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 po 10 minutach masz wszystko w lodzie a jakby obleciec na szybki po myciu ( oczywiscie wiaderko, rekawica ) fluffymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Przy -10 to jeszcze nie próbowałem ale przy minus 4-5 nigdy drzwi ani bagażnik nie przymarzły mi, a do garażu mam 5km. Oczywiście sopelki pod lusterkami to standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bezdotyki bez ogrzewanej posadzki są zamknięte ze względów bezpieczeństwa (oblodzenie).Na Braterskiej AutoSpa ma ogrzewaną posadzkę i w zeszłym roku opłukiwałem auto po trasie przy minus 13 i szybko do garażu Ponoć do minus 16 AutoSpa jest czynne. Szybko do garażu to ile czasu 10 min czy szybciej ? zakładamy temperaturę - 10 Szybciej, bo jakieś 3-4 minuty Lepsze to niż auto białe od soli po trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi