Justyna Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zawsze kiedy mam zły humor, to sobie czytam ten temat cieszę się, że mogę komuś poprawić humor i oczywiście czekam na Twoją relację
Akira Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Justyno wielkie brawa - za wiedzę i za chęci. P.S. A Szanowny Dziadek przepisał już wszystko na Ciebie czy jeszcze ma jakieś wątpliwości ?? Pozdrawiam.
Justyna Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Justyno wielkie brawa - za wiedzę i za chęci. dzięki P.S. A Szanowny Dziadek przepisał już wszystko na Ciebie czy jeszcze ma jakieś wątpliwości ?? jeszcze nie, choć autko pewnie zostanie ze mną
Akira Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 jeszcze nie, choć autko pewnie zostanie ze mną Twardy ten dziadek. A może masz braci/siostry co równie ciekawe cuda wyczyniają i dziadek ma dylemat ??
Justyna Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 A może masz braci/siostry co równie ciekawe cuda wyczyniają i dziadek ma dylemat ?? siostre mam, ale niestety tylko ja w rodzinie mam świra na tym punkcie
Pavlik Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Justyna, a tam, przyznaj od razu że w UK siedzi http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=251875
Justyna Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Pavlik, no niestety nie siostra bardziej w stronę kuchni ogólnie gastronomia
Akira Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Pavlik, no niestety nie siostra bardziej w stronę kuchni ogólnie gastronomia A może siostra przysyła ciasteczka z ziółkami lub zmielonymi tabletkami. Wystarczy tych żartów. Pozdrowionka.
Swoop Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Pavlik, no niestety nie siostra bardziej w stronę kuchni ogólnie gastronomia czyli generalnie po robocie jest co wrzucić na ząb
KALI Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 wow! wow! i jeszcze raz WOW! Jestem w wielkim szoku raz, że efektów, a dwa tego, że zrobiła to kobieta. Aczkolwiek uważam, że w dziedzinie detailingu, jak złapiecie bakcyla to jesteście lepsze lepsze, bo napewno większą uwage zwracacie na szczegóły. Facetowi np. nie przeszkadzają niepozmywane naczynia dopóki nie ma do czego nalać piwa
flips13 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dzięki temu postowi i Pani Justynie (dziękuje za odpowiedzi) złapałem bakcylka.Według mnie praca mega mega mega zaj.....bista.Poświęcony czas zapał i oddanie dla efektu końcowego bezcenny. Pozdrawiam
Aron15 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Szczena opada, gratulacje za zapał oraz umiejętności BRAVO!
Silver_Shadow Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 kultowe autko i rzadko już spotykane.. a w takim stanie to na pewno nigdy nie zobaczę Gratuluję! Piękna robota!
FSO-Team Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 kultowe autko i rzadko już spotykane.. a w takim stanie to na pewno nigdy nie zobaczę Gratuluję! Piękna robota! Kultowe jak najbardziej, no ale z tym, że rzadkie to bez przesady. Musiałbyś się z Polski wyprowadzić, albo założyć sobie opaskę na oczy żeby nie zobaczyć FSO w idealnym stanie. Oczywiście nie umniejszam wyniku pracy Autorki tematu, praca jak najbardziej , ale Polonezów w lepszym stanie jest ogrom ( od Borewiczów po Plusy ). Chodzi mi zarówno o egzemplarze zachowane od nowości jak i o sztuki odnowione/odrestaurowane. Czasem podróżuje po Polsce i stwierdzam, że FSO jest wszędzie. Rzesza sympatyków tej marki jest ogromna: zarówno na wschodzie jak i na zachodzie; na wsi czy w mieście. Na potwierdzenie moich słów wystarczy wpisać "Polonez" w google. peace! edit: czego VIN w komorze silnika jest na innym kolorze?
Justyna Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 edit: czego VIN w komorze silnika jest na innym kolorze? nie bardzo rozumiem Lakier wszędzie jest ten sam. Respect
FSO-Team Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Obrazek chodzi mi o to zdjęcie, i oczywiście nie o VIN a o nummer nadwozia. edit: rzuciło mi się w oczy to że plastik podszybia jest zapylony, tak samo jak guma pod aluminiową blaszką.
Justyna Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 kawałek plastiku to ja zabrudziłam malując słupek przy szybie robione na szybko więc niezbyt dokładnie, co prawdopodobnie za jakiś czas jak będę miała możliwość naprawię numer nadwozia już taki był, auto u nas od wyjazdu z salonu i nic nie było wymieniane do tej pory poza maską.
FSO-Team Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Autko od nowości to prawdziwy rarytas i perełka. Przynajmniej wiadomo co się ma. Dobrze że są plany że "zostanie w rodzinie"
Justyna Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Dobrze że są plany że "zostanie w rodzinie" zostanie napewno, bo nie dam go zezłomować chyba, że ze mną w środku a w planach mam rozebranie go na części pierwsze i dokładną odbudowę, ale to z czasem jak będzie możliwość.
paczek07 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 obejrzałęm już wszystkie Twoje relacje i jednym słowem masakra Pozdrawiam.
bili20@o2.pl Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Co to za kosmiczne lusterko wsteczne?
Justyna Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Co to za kosmiczne lusterko wsteczne? dla dziadka to oryginalne, które jest pod spodem jest zbyt małe , więc nałożył na nie to, które widać na zdjęciu patrząc w nie widzimy nie tylko przez tylną szybę, ale także przez tylne boczne przez co zminimalizowany jest tzw. martwy punkt w bocznych lusterkach
bili20@o2.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie no to dobrze, że dziadek nie udaje, że wszystko widzi przynajmniej A ono ma jakieś przyciski, czy to coś się odbija?
Rekomendowane odpowiedzi