zmstr Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Moi domownicy nie chcieli wierzyć, że robiła to kobieta Dopiero zdjęcia dłoni i z odbiciem sylwetki na aucie dały żelazne dowody Żeby choć połowa z nas miała taki zapał Świetna praca, cóż tu więcej pisać
sebcio Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 no kurde e e e szok mojemu auto podobne zabiegi by się przydały podziwiam pozdrawiam
Administrator AreK Opublikowano 14 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Justyna a Twoi pacjenci wiedzą o zamiłowaniu do samochodów i detailingu? Chłopaki nie podniecajcie się tak! Chcielibyście mieć w domu babę co się lepiej na temacie zna od Was? Ja tam wolę jak ja gram pierwsze skrzypce w tej dziedzinie! Zawsze też trochę partyzantki jest z zaniżaniem cen,przesyłkami do firmy itp,itd.... Tak na poważnie to Justyno piękne imię masz (jak moja żona) Tak już naprawdę poważnie to dałaś radę babo!!!!!
Justyna Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 sebcio, zmstr, i pozostałym dziękuję za miłe słowa Justyna a Twoi pacjenci wiedzą o zamiłowaniu do samochodów i detailingu? niektórzy wiedzą, a ich mina jak o tym słyszą jest bezcenna
Administrator AreK Opublikowano 14 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Justyna, niektórzy wiedzą, a ich mina jak o tym słyszą jest bezcenna zazdroszczę im! Często leżę w szpitalu!
victor89 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 zazdroszczę im! Często leżę w szpitalu! wyzdrowialbys w sekunde gdyby podeszla do ciebie ze szlifierką kątową Justyna, myślę że z wyborem facetów nie będziesz miała najmniejszego kłopotu Co tam, perfumy, makijaż, sexowny ubiór, zalotne spojrzenia. Trzeba zrobić poldka i wrzucic foty na forum
stefino Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Powiedz tylko w którym szpitalu pracujesz, a ja z przyjemnością zachoruję
Justyna Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Arekkaz napisał/a: zazdroszczę im! Często leżę w szpitalu! wyzdrowialbys w sekunde gdyby podeszla do ciebie ze szlifierką kątową Powiedz tylko w którym szpitalu pracujesz, a ja z przyjemnością zachoruję obecnie jeszcze odbywam praktyki na magisterce w różnych szpitalach, więc co tydzień jestem gdzie indziej
Justyna Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Przedstawiam Wam krótką relację z mycia silnika Poloneza, tak jak obiecałam. Silnik przed prezentował się następująco Do mycia posłużył mi opryskiwacz, pędzelek i Bilt Hamber Surfex HD (1:4) – podziękowania dla grubyRS za próbkę Akumulator też wymagał lekkiego odświeżenia: Zaśniedziałe bieguny akumulatora przetarte zostały papierem ściernym A następnie trafił na swoje miejsce Elementy lakierowane zabezpieczone CG Pro Detailerem: A tworzywa i wężyki Megsem: I cała komora prezentuje się tak: Wiem, że nie jest to perfekcyjnie zrobione, ale już mnie ręce bolały i jak zwykle na złość pod koniec zaczął padać deszcz. Następnym razem będzie już łatwiej bo większość doczyściłam. Maski i wygłuszenia narazie nie czyściłam Pozdrawiam
dzinkins Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 No no niedługo to POLDEK wróci do stanu fabrycznego Oby tak dalej
micha-ł Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Piszę w trosce o Twoje dłonie: gdzie rękawiczki . Wiem że wygodniej bez, ale o łapki trzeba dbać. Poza tym wszystko ładnie i pięknie.
Justyna Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 micha-ł, wiem o rękawiczkach ale starałam się trzymać tylko za pędzelek więc się nie pochlapałam jestem w trakcie szukania rękawiczek nitrylowych
Gówniash Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Rękawice nitrylowe dostępne u klakiernika pamiętam chyba coś ok 30 zł za 50 par. Ja sam używam ich na codzień przy lakierowaniu. Można w nich robić wszystko prócz maskowania/oklejania. No i nakładanie szpachli palcem jest uciążliwe nieco, a tak poza tym to extra Projekt detailingu bardzo fajny, jednak te "naprawy" lakiernicze to ... no szkoda mi się rozwijać w temacie
Kasieńka Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Justyna Inspirujesz do pracy. Na twoim przykładzie widać, że płeć piękna też może z powodzeniem zajmować się detailingiem! Dzięki za dodanie odwagi!
KR54321 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ode mnie również brawa Pani Justyno Koalicja: Rękawiczki precz
Axwell Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Wielki Szacun ! Od początku do Końca pełna profeska i nie ważne ze nie jestes zadowolona w 100%, to my Cię oceniamy, dla nas/mnie... praca jakiej nie powstydził by się żaden facet... dla mnie idziesz jako " Konkurs najlepszej relacji "Pokaż Swój Blask"" Pozdrooo
Kam1l Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Po przeczytaniu tematu kopara opadła mi do samej ziemi i jeszcze leży... Piękne auto dobrowadzane do stanu czystszego niż w fabryce i to w dodatku przez kobiete. Do tego masa poświęconego czasu i włożonej pracy. Bardzo miło czyta się takie relacje.
Justyna Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Witam serdecznie W końcu miałam okazję zająć się Poldkiem dziadków, więc postanowiłam trochę posprzątać wnętrze. Poldek jak to samochód służący do jazdy na działkę woził ostatnio sporo różnych rzeczy w tym worki z piaskiem itp. Wnętrze prezentowało się następująco: Najpierw wzięłam się za wyjęcie wszystkiego z auta, a następnie za odkurzanie Potem plastiki zostały umyte VP IAPC Zabezpieczone Autobrite Pink Sheen A szyby umyte Glass Cleanerem Megsa Uszczelki nasmarowałam sztyftem do uszczelek Wnętrze Poldka po odświeżeniu prezentowało się następująco Na koniec umyłam auto szamponem VP Poseidon Carnauba i po spłukaniu auto wyglądało tak: I ukochane kropelki: To koniec na dzień dzisiejszy Pozdrawiam
saintmc Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 No proszę, pracę dalej się posuwają. Ja już też ogarnąłem się z czasem i przystępuje, stajnia ma już 3 auta (dziś odebrane ostatnie) to jak coś to zapraszam do siebie na wspólne działanie:)
Norbson Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Z powodzeniem moglabyś szykować samochody na giełdę do Słomczyna
Pavlik Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Z powodzeniem moglabyś szykować samochody na giełdę do Słomczyna u k@$# ale komplement
Administrator AreK Opublikowano 17 Września 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Perfekcja jak zawsze!!!!!!!!!! p.s. zrób korektę na lakierze do paznokci bo kiszka jest straszna. Polecam MENZERNĘ!
blaszczu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Naprawdę jestem pod wrażeniem A tym bardziej podwójnym, że tym zajęła się kobieta Gdyby każdy z nas miał taką kobietę heheh Pozdrawiam!
faraon3021 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Gdyby każdy z nas miał taką kobietę heheh To bys nie dopchal sie do auta
bucki Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Takie projekty mógłbym oglądać dzień i noc .
Rekomendowane odpowiedzi