Moderator Domel Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 wpadnij do Będzina na myjkę Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Puść mi adres na PW .. podjadę w weekend jak będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieplator Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam krajanów, pomimo że jestem tu nowy - z grubej rury zaproponuję - zróbmy spot Ot, tak po prostu, kto byłby chętny proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Chętnie wpadnę w jakiś neutralne miejsce ewentualnie jak się ociepli zapraszam na grill-a garażowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Hej Ja również chętnie się wybiore na jakies spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Hej Ja również chętnie się wybiore na jakies spotkanko łoo Mati - kope lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja również bardzo chętnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No to pozostaje miejsce i jakiś weekend .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Chętnie też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jako, że każdy jest z innej części Śląska w przypadku braku PIĘKNEJ pogody proponuje parking zadaszony Auchan w chorzowie na DTŚ lub też 3 stawy. Natomiast w przypadku fajnej pogody można się zmówić na jakieś wspólne pieszczenie 4 kółek - myjnia a może ktoś odstąpi miejscówkę pod garażem na grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Pod garażem na grill-a można u mnie zawsze... kół jest tyle że kto potrzebuje to sobie usiądzie wiadra w ilosci sztuk 4 są, pianownica też sie znajdzie... tyle że woda świeżo odstana prosto z bańki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja odstąpię, ale ani nie w ten weekend, ani w przyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Panowie zapraszam do mnie na spocika Proszę pisać kiedy Wam pasuje, moze jakis termin dogramy? Lokalizacja Centrum Sosnowca, duzo miejsca - 3 stanowiska, grill, zaplecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Fajna inicjatywa w tygodniu około godz 16 week około godz 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Panowie zapraszam do mnie na spocika Proszę pisać kiedy Wam pasuje, moze jakis termin dogramy? Lokalizacja Centrum Sosnowca, duzo miejsca - 3 stanowiska, grill, zaplecze... dom prywatny ? firma ? kiedy ? adres na priv please jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Przyjadę jak nie będę się dzieciakiem zajmował ... a tak generalnie to u mnie co weekend można grillować (prawie) ale to bardziej towarzystko bo o ile miejsca w cholerę przy garażu o tyle wody bieżącej brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas87 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam wszystkich z Sosnowca i okolic. Może kiedyś uda się podjechać na jakieś spotkanie i powymieniać kilka uwag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Sure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardok_0 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam. Bardzo chętnie pisałbym się na jakieś spotkanie. Jestem na etapie zakupu maszyny i posłuchałbym rad kogoś bardziej doświadczonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3siek Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Cześć! Jest gdzieś w okolicach osiedla Tysiąclecia (Katowice) sensowny bezdotyk z możliwością umycia na 2 wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarnold Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A ja zapytam o trochę inny temat. Gdzie zrobić konserwację podwozia w okolicach Tychów lub Katowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 ktoś się wybiera w sobotę do MrCleaner na dzień otwarty ADBL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Pushkarev90 jeśli uda mi się załatwić wolne to będę Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 12 godzin temu, pushkarev90 napisał: ktoś się wybiera w sobotę do MrCleaner na dzień otwarty ADBL? będę się starał meeting na Huberta ? Tam problemem jej mały parking na tyle gości. Podejrzewam, że lokal będzie pękał w szwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 54 minuty temu, Domel napisał: będę się starał meeting na Huberta ? Tam problemem jej mały parking na tyle gości. Podejrzewam, że lokal będzie pękał w szwach tak, na Huberta. Pod Obi jest większy heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi